Evlilik yildönumü

Benim hediyem hazir gibi :) hamileym ve bebegmz inat etmeyp cinsiyetini gosterirse bunu suprz olarak kullanicm :) hediyeye bende onem vermedgm icin cok anlamiorm hos suprizde de tam bir odunum ben ya :) belki bu yuzden de esimden bekliorm :))

Benim hediyem hazir gibi :) hamileym ve bebegmz inat etmeyp cinsiyetini gosterirse bunu suprz olarak kullanicm :) hediyeye bende onem vermedgm icin cok anlamiorm hos suprizde de tam bir odunum ben ya :) belki bu yuzden de esimden bekliorm :))

Ayy sizin adiniza cok sevindim Allah bagislasin yavrunuzu. Ondan buyuk hediye mi var bende kizima bana kurdale takiyim senin hediyem biziz diyim mutlu olur zaten

Ben hatırlatmamı yapayım da hediyeyi de o düşünsün

Hediye olayını çok umursamıyorum aslında. Programı da beraber yaparız zaten ama hatırlatmadan duramıyorum, içimde patlar yoksa.
Doğum günüm için annemlere de çene yapıyorum "doğum günüm geliyor" diye. Sonra gidip ek kartımla onlar adına hediye alıyorum kendime. Senede 1 defa doğum günümde kullanıyorum kartı. Kendi işimi kendim görüyorum, herkesin işi kolaylaşıyor

Bizimde geçen gün yıl dönümümüzdü valla evde yemeklerimi hazırladım ne olur ne olmaz diye eşim unuttu sandım geldi beni aldı dışarı yemeğe gittik çiçekte almıştı yemeği attım dolaba yarına hazır yemek iyi oldu sende masanı hazırla giyin kuşan önemli olan hatırlamak illa ondan bekleme

hoş bir masa hazirlayip birlikte evde yemek yiyebilirsiniz
peki esiniz hediyeyle gelirse ne olacak mesela siz evde ozenerek bir masa bile hazirlamamis olacaksiniz
bence erkekler disarda yemek yemekten cok evde ozenle hazirlanmis sofralara daha cok onem verip mutlu oluyorlar

Dogru simdiye kadar aksama hazirlan bi yere gidicez derdi en azindan himmm
Dışarı çıkmak istiyorsan sen bi rezervasyon yaptir değilse evde güzel bir masa hazırla tatlısiyla felan sunumlu mumlu felan olsn bitsin bu sürpriz de sizden olsun nice mutlu yillariniz olsun

Ben de kendim için cevaplayacagim. evde masa kurup mum dikmeyi cidden artık aşırı sıkıcı buluyorum hiç yapmamış olsam da. Akşamları evde yemek yeniyor zaten üzerine mum dikince kutlamami oluyor anlamıyorum. Eminim soylemeselerde böyle bişey erkeklere de sürpriz olmuyordur. tabi hiç yapmamaktansa böyle bişey olması daha iyidir belki.

Eşimin doğum gününü düşünürüm, onu mutlu ederim ama yıldönümlerinde daha çok ben düşünülmeyi isterim açıkçası ve 4 yıldır eşim hiç atlamadi.

O size eş de siz ona kayınço musunuz? Siz yapın bişeyler.
Ayrıca doğum günü gibi kişiye özel günler harici çifte özel olan günlerde eşim unuttu diye kendiside susanları ben daha çok kabahatli buluyorum. Sonuçta o unutmuş insanlık hali olabilir yani bir kasıt yok ortada, fakat sen bile bile susuyorsun yani kasıtlı bişey. Bence bu daha ağır.

en baslarda üzülüyorsun sonra kronıklesıyor

Kizlar esim az once aradi ve aksam gec gelicem is uzadi dedi inanilmaz uzuldum ya sonra kapattik aklim basima gelince de whatssapdan yazdim bugun evlilik yildonumumuz cok guzel bi masa hazirlamistim diye cok uzgun oldugunu soyledi gonlumu aldi biraz ama iste olan oldu aairi uzgunum yaa

Dışarı çıkmak istiyorsan sen bi rezervasyon yaptir değilse evde güzel bir masa hazırla tatlısiyla felan sunumlu mumlu felan olsn bitsin bu sürpriz de sizden olsun nice mutlu yillariniz olsun
Çıkın bi pasta alın gelin yemekle falan uğraşmayın, mis gibi kutlama olur.

Biz böyle kafa bulantıları yaşamamak adına yıldönümü öncesi oturur o gün ne yapacağımızı birlikte kararlaştırırız. Bir sene dışarıdaysak diğer sene genelde evde plan kurarız. Neden yıldönümünde sürpriz bekleyeyim ki, o gün ikimizin günüydü... Bir öneri olarak söylemiş olayım.

Ben önem vermiyorum böyle günlere. Daha doğrusu normalde de yapılabilecek özel olmayan ama özel zannedilen şeyler yapmak garip; yemeğe gitmek, sevişmek vs.

İlla kutlanacaksa güzel bir otelde rezervasyon yaptırır tüm nimetlerinden faydalanır ve geceyi orada geçirirdim ya da butik bir otelde tatile çıkardım.

Hehh cok guzel söyledin. Zaten normalde de yemege çıkılıyor,ickili mekana eglenmeye gidiliyo. Normalde de çiçekçi abii alsana ablama diye cicek veriyor esim aliyor. Pislik cocuk demeden almasi lazim ama neyse
Yani otelde olur
Ya da mesela pahalı bi hediye.

Ormantiğiz galiba ama biz her sene evlenirken verdiğimiz sözleri yeniliyoruz.

Eskiden aklıma gelse şey yapmak isterdim mesela; her evlilik yıl dönümümüzde bir ülkeye gidip konsept fotoğraf çekilmek. Belki 10. yıldan sonra yapmaya başlarım :)

Benim. Ki hele. Çok romantik dir ben 3 gun önceden başının etini yerim evlilik yıldönümü diyerek oda öğün sadece çiçek alır söylediği de 50 den 25 lira ya yaptırdım der okadar sonucda aldım mi aldım der notu da aynı yıllardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…