İçimden geliyor tabii ki ilk yıldönümümüz özel olsun istiyorum:) ikimiz de çalışıyoruz eve aynınanda giriyoruz sürpriz olayı sıkıntı biraz maalesef ama ikinci alternatif güzelmiş:)Mecbur olduğunuz için değil, içinizden geliyorsa kutlayın. Herkesin evliliği farklıdır, karakterler ve zevkler farklıdır.. Eşiniz nelerden hoşlanıyor? Mesela akşam işten eve gelince sizi hazır görsün ve şaşırsın, hadi 10 dakikan var üstünü değiştirmek için rezervasyon yaptırdım x yerde diyin. Ve güzel bir akşam geçirin :)
Hamilemisiniz masallah en güzel evlilik yildonumuz bu yılki o halde.... Normal guzel yemekler hazırlayıp sohbet muhabbet yiyin için tv açmayın tlfn kullanmayın abartı bir kutlama şart değil, bence size oyle geliyor güzelce giyimin süslenin cok guzel olacaksınız eminimayrıca o sadece bir göbek degil bebek guzelliginizi kötü etkilemez aksine sizi daha güzel gösterir
Dişçiden iki diş çektirip eve geldiğim için adamın yüzüne bile bakmamıştım :) Ama bu sene telafi ettim güzel bi yemek sofra hazırladım hediyesini aldım güzelce hazırlanıp geceyi mutlu son ile kapattıkArkadaşlar merhaba. Aslında çok önemli bir dert değil ama bana dert oldu. İlk evlilik yıldönümü nasıl kutlanmalı sizce? Sizlere fikir danışmak istedim ilk yıldönümünde neler yaptınız? Bu hamile halimle giydiğim de yakışmıyor bunalımlara girdim resmenyıldönümümüz yarın bu arada
İlk yıldönümünde 1 aylık lohusaydım. 25 kilo fazlam vardı. Eşim yemeğe gidelim dedi oturdum ağladımArkadaşlar merhaba. Aslında çok önemli bir dert değil ama bana dert oldu. İlk evlilik yıldönümü nasıl kutlanmalı sizce? Sizlere fikir danışmak istedim ilk yıldönümünde neler yaptınız? Bu hamile halimle giydiğim de yakışmıyor bunalımlara girdim resmenyıldönümümüz yarın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?