Tarihlere takılmayın kötü bir tesadüf olmuş sadece. Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin yüzünüzü güldürsün inşallah. Kimse ayrılmak için evlenmiyor ama bazı şeyler elinde olmuyor insanın.
Ne diyelim Allah yolunu bahtini açık etsin bundan sonra özel değilse neden ayrıldıniz acaba asilamayacak seylermiydi
Rabbim yardımcın olsun sorun neydi acaba belki çözülürdü
Hiç mi ihtimal yok barış adına ?
Ailelerin karışması kadar kötü şey yok.sanki yeni gelen el oglu ,el kızı olmayacak.
EŞİNİN kötü bir adam mıydı? Aileler olmasa devam eder miydi bu evlilik?
Konunuzu okudumbundan sonraki yasaminizda inş. hep iyi insanlarla karsilasirsiniz
Benim evlilik yıl dönümümle boşanma günüm aynı. Vükuatlı nüfus kayıt örneğinde alt alta, Zaman'la önemi kalmıyor inanki.Yarin evlilik yıldönümümüz. Gecen sene bugun ise kına gecem vardı. Baba evinde son gecem diye hüzünleniyordum.. oysaki 9 ay sonra baba evine geri döndüm..
hayallerimiz vardi evlilik yıldönümünde onun yıllık iznini kullanip bir yere tatile gidecektik. Allah ım cok zor yaa.. simdi davamizi açtık ve boşanicaz. Allah kimsenin huzurunu bozmasin.
Sadece içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin
eski konunu okudum canim bu adam ergenlikten daha cikamamis 5 yasindaki cicuk gibi ailene sikayet etmis ikide birde bune ya hani sikayet ettigi mevzular incir cekirdegini doldurmuyscak cinstenYarin evlilik yıldönümümüz. Gecen sene bugun ise kına gecem vardı. Baba evinde son gecem diye hüzünleniyordum.. oysaki 9 ay sonra baba evine geri döndüm..
hayallerimiz vardi evlilik yıldönümünde onun yıllık iznini kullanip bir yere tatile gidecektik. Allah ım cok zor yaa.. simdi davamizi açtık ve boşanicaz. Allah kimsenin huzurunu bozmasin.
cocugunda yok nasil olsa allah karsina merhmetli namuslu seni esya gibi gormeyen gerçekten seni es gibi goren bir insan cikarsin canim uzulme her kotu gunun ardindan bir aydinlik vardirYarin evlilik yıldönümümüz. Gecen sene bugun ise kına gecem vardı. Baba evinde son gecem diye hüzünleniyordum.. oysaki 9 ay sonra baba evine geri döndüm..
Benim evlilik yıl dönümümle boşanma günüm aynı. Vükuatlı nüfus kayıt örneğinde alt alta, Zaman'la önemi kalmıyor inanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?