Evlilik yıldönümüm ama ayriliyoruz :(

Kaderim37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
309
211
103
35
Yarin evlilik yıldönümümüz. Gecen sene bugun ise kına gecem vardı. Baba evinde son gecem diye hüzünleniyordum.. oysaki 9 ay sonra baba evine geri döndüm..

hayallerimiz vardi evlilik yıldönümünde onun yıllık iznini kullanip bir yere tatile gidecektik. Allah ım cok zor yaa.. simdi davamizi açtık ve boşanicaz. Allah kimsenin huzurunu bozmasin.

Sadece içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin

Amin Allah razı olsun bazen bana ve aileme yaptiklarindan nefret ediyorum bazen de böyle düşününce kendimi kaybediyorum

Ne diyelim Allah yolunu bahtini açık etsin bundan sonra özel değilse neden ayrıldıniz acaba asilamayacak seylermiydi

Ne diyelim Allah yolunu bahtini açık etsin bundan sonra özel değilse neden ayrıldıniz acaba asilamayacak seylermiydi

Amin sagolun. Daha önceki yasadiklarimi buraya konu acarak yazmistim evlilik diye birşey kalmadi bizde

Rabbim yardımcın olsun sorun neydi acaba belki çözülürdü

Ailelerin karışması kadar kötü şey yok.sanki yeni gelen el oglu ,el kızı olmayacak.
EŞİNİN kötü bir adam mıydı? Aileler olmasa devam eder miydi bu evlilik?

Konunuzu okudum bundan sonraki yasaminizda inş. hep iyi insanlarla karsilasirsiniz

İnsanın neyle ne zaman sınanacağı belli olmaz buda sizin sınavınızdı varsayın ki ben kendime öyle teselli veriiyorum insallah bundan sonra hep iyi merhametli ve saygılı insanlarla karşılastırsın.

Benim evlilik yıl dönümümle boşanma günüm aynı. Vükuatlı nüfus kayıt örneğinde alt alta, Zaman'la önemi kalmıyor inanki.

eski konunu okudum canim bu adam ergenlikten daha cikamamis 5 yasindaki cicuk gibi ailene sikayet etmis ikide birde bune ya hani sikayet ettigi mevzular incir cekirdegini doldurmuyscak cinsten
bide bu adam seni hic sevmemis bence sirf evlemek icin evlenmis nasil diyeyim bu kadin bana cocuk dogursun aileme bana hizmet etsin cinsel anlamda isimi gorsun o kadar onun icin evlenmis sirf cevre evlendi desin diye evlenmis sen onun icin evdeki beyaz esyadan farksizsin bos ver bazi seyler olmuyorsa olmuyordur bosan canim haa geri donmek isterse sana sakin kabul etme cocugun olunca daha beter olur

cocugunda yok nasil olsa allah karsina merhmetli namuslu seni esya gibi gormeyen gerçekten seni es gibi goren bir insan cikarsin canim uzulme her kotu gunun ardindan bir aydinlik vardir

Benim evlilik yıl dönümümle boşanma günüm aynı. Vükuatlı nüfus kayıt örneğinde alt alta, Zaman'la önemi kalmıyor inanki.

Zamanla unutucam insallah ama etrafimda evli arkadaslarimi görünce dahada kötü oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…