Evlilik yıldönümüm ama ayriliyoruz :(

Bence de adam sevmemiş az önce konunu okudum zerre duygu kırıntısı yok adamda Allah iyilerle karşılaştırsın

Amin sagolun ama hani etrafta o kadar isteyenim vardiki ve bir o kadar teklif ederlerdi evlilik icin. Hep tam evlenilecek kizsin derlerdi.. kimseyi kabul etmemistim onuda ilk gordugumde o kadar begenmistim ki. Onca insan icinden bu adami sectim
yaa sanssizim iste Allahindan bulsun beni kullandi atti diye düşünüyorum

Basiretin bağlandı demek ki tecrübe oldu diye düşün eksilmedin azalmadın aksine olgunlaştın büyüdün bunlar hep kazanım

Onun icin zerre umrunda değilim.. sagolun desteginiz icin burası insana hakikaten cok iyi geliyor

Insanlara beddua edilmez ama boylesine edilir. Yazik olmus. Senin gibisini kaybettigi icin o utansin. Cocugun da yok nasilsa hiic uzulme. Ben de ilk once nisalandim hatta o subaydi nikah kiydik tayini ciksin diye. 5 ay falan nikahli kaldik.dugunumuze 1 hafta kala da ayrildim.tek celsede bosadim. Aradan bir yil gecti evlendim simdiki esimle.
Insan karsisina neler cikar hic uzulme canim. O kaybetmis seni. O uzulsun birak. Dik dur kendini koyverme.

Okuyunca bana bir tanıdığımızın kızının başına gelenleri hatırlattı. Kızcağız senin gibi evini evliliğini bozmamak için çok uğraştı ama meğerse adinin derdi başkaymış ! Zamanında bir x şahısa aşık olmuş ve bu x şahısı başka biriyle evlendirmişler sonra boşanmış gelmiş bu da ben x şahısı istiyorum demiş annesi babası demiş ki sen bekarsın o evlendi ayrıldı kesinlikle böyle birşey sözkonusu olamaz ! Velhasılın kelam bu it (!) olayın üstünden bir süre geçince ailesinin bulduğu bizim tanıdığımız bu kızcağız ile evleniyor ve kıza yapmadığını bırakmıyor. Yemek yapsa olduğu gibi yere atıyor hiç bir şeyini beğenmiyor dövüyor aile ortamına sokmuyor falan vs vs o kızcağız çok çekti sonunda da ayrıldılar 5 ay sürdü işkencesi.... Boşanır boşanmaz da bu it (!) x şahıs ile evlendi. Nedense altında başka birşey aramak gerektiğini düşünüyorum bu erkekler çok iğrenç yaratıklar

sen elinden geleni yapmissin arkana baktığında vicdanen rahatsin bırak bundan sonrasını o dusunsun kendi önüne bak öyle biri için sakin kendini uzme

Tatlım şu anda hersey cok yeni acı cekiyorsun kendini değersiz hissediyorsun neden bunlar benim başıma geldi diye sorguluyorsun artık başkasına güvenemem diyorsun ama inan ki zamanla herşey unutuluyor kaldıgın yerden hayata devam ediyorsun.Tek ihtiyacın olan şey zaman, yaşadıkların ve halen yaşamakta oldukların kolay değil ama bunlar gercekten günün birinde senin için geçmiş olacak.İnşaallah hayatına senin değerini bilecek sana hakettiğin mutluluğu verecek doğru insan çıkar ve tüm bu yaşadıklarını sadece yasaman gereken tecrübeler olarak anımsarsın.

Yaa ne bilyim 2.5 aydir ayriyiz.. aklımdan bir türlü atamiyorum ki onu gecen sene bugun mutluluktan ucuyordum simdi ise birbirimizden nefret ediyoruz.. neydik ne olduk Allah kimseye yasatmasin bunlari onuda hep Allaha havale ediyorum (

Hepinizden Allah razı olsun

Cok normal canım su anda gercekten travmatik bir sürec yasıyorsun ve hersey cok taze ama inan ki zamanla canının yanması azalacak ve sonunda kaybolacak cok zor biliyorum ama sabır.

Canim cok normal uzulmen eskiyi düşünmen. Kendine zaman ver.hic sevmemis yeni anladım demişsin. Bu tür insanlar zaten en başta kendisini sevmiyorki ileridede kimseyi senden çok sevmeyecek .Çünkü dürüst değil cunku saygi nedir bilmiyor cunku babaniza sizu sikayet ediyor buyuyememis .zaten seni sevmiyorsa zorla evlendirmedin heralde.hakkinizda hayırlısı olsun ama seni hiç haketmemis ne ailesi ne kendisi.aklina sana yaptığı kötülükleri getir uzuldugunde

insanlar çok acımasız, soruları ile sizi yıpratıyorlar ama siz o evliliği sürdürseydiniz, aileniz dışında kimse halinizi umursamazdı...
inşallah gelecek günler daha güzel olur, allah sabrını da verir.

Tarihler sizin için anlam taşıyacaksa eğer, gelecek sene bu zaman nerede nasıl olacagınızı düşünün. Herşey biz insanlar için. Kimi insanların aileleri bile böyle bi durumda bile ters oluyolar. Şükredin ki aileniz sizin yanınızda herkesin başına gelebilecek bişey. Müneccim değiliz insanlar için bazen hiç tanımamışım diyebiliyoruz ayrıca siz evliliğiniz için gayet kurtarmaya çalışmışsınız. Eşinizin taşıdıgı kişilik tutarsız ve sağlıksız zaten. Neresinden dönerseniz kardır. Bundan sonra sizi iyi hissettirecek şeylerin peşine düşün. Allah ın yanınızda oldugunu unutmayın sakın.

kımseyle konuşma,dinleme,kıtap oku,yürü,geçer,inan buna,ama bende tarıhlere takık bırıyım,bir erkek arkadşaımla,5 yıl önce tanıştığım tarıhte ayrıldım,hatta bir ayrıldık,3 yıl sonra barıştık,aynı tarıhte,en son fınal yıne aynı tarıh,çok ilginç gelmişti :)

Hepiniz o kadar haklısınız ki.. ben niye bu kadar kafama takıp boşuna üzüldügümü bugün anladım.

Bugun mahkeme kağıdı geldi.. ne biçim iftiralar atmis utanmadan şok oldum ya.. iyiki ayriliyoruz iyiki barismadik ve iyiki onun gibi insandan cocugum yok .. bu ve bunun gibiler Allahindan bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…