Bence de adam sevmemiş az önce konunu okudum zerre duygu kırıntısı yok adamda Allah iyilerle karşılaştırsın
Amin sagolun ama hani etrafta o kadar isteyenim vardiki ve bir o kadar teklif ederlerdi evlilik icin. Hep tam evlenilecek kizsin derlerdi.. kimseyi kabul etmemistim onuda ilk gordugumde o kadar begenmistim ki. Onca insan icinden bu adami sectim
yaa sanssizim iste Allahindan bulsun beni kullandi atti diye düşünüyorum
evet insna üzülür buna eminim. ve böyle insan icin hic kendini üzmeye degmez kendi kiymetini bil. söyle dusun acaba suan onun umrundami bunlar? bu kadar seyi söyleyen yapan icin sanmiyorum umrunda oldugunu o bi ananin evladida sen degilmisin mutlu olmalisin o yüzden
Link beni foruma yonlendirdi
Link beni foruma yonlendirdi
konunuzu biliyorum.lütfen uzulmeyin bu evliliğin zaten sonu yoktu ki
Cok normal canım su anda gercekten travmatik bir sürec yasıyorsun ve hersey cok taze ama inan ki zamanla canının yanması azalacak ve sonunda kaybolacak cok zor biliyorum ama sabır.Yaa ne bilyim 2.5 aydir ayriyiz.. aklımdan bir türlü atamiyorum ki onu gecen sene bugun mutluluktan ucuyordum simdi ise birbirimizden nefret ediyoruz.. neydik ne olduk Allah kimseye yasatmasin bunlari onuda hep Allaha havale ediyorum(
Hepinizden Allah razı olsun
Canim cok normal uzulmen eskiyi düşünmen. Kendine zaman ver.hic sevmemis yeni anladım demişsin. Bu tür insanlar zaten en başta kendisini sevmiyorki ileridede kimseyi senden çok sevmeyecek .Çünkü dürüst değil cunku saygi nedir bilmiyor cunku babaniza sizu sikayet ediyor buyuyememis .zaten seni sevmiyorsa zorla evlendirmedin heralde.hakkinizda hayırlısı olsun ama seni hiç haketmemis ne ailesi ne kendisi.aklina sana yaptığı kötülükleri getir uzuldugundeYaa ne bilyim 2.5 aydir ayriyiz.. aklımdan bir türlü atamiyorum ki onu gecen sene bugun mutluluktan ucuyordum simdi ise birbirimizden nefret ediyoruz.. neydik ne olduk Allah kimseye yasatmasin bunlari onuda hep Allaha havale ediyorum(
Hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?