cocugunda yok nasil olsa allah karsina merhmetli namuslu seni esya gibi gormeyen gerçekten seni es gibi goren bir insan cikarsin canim uzulme her kotu gunun ardindan bir aydinlik vardir
cocugun olsada ayrilirdin zaten bu evlilik ne kadar surebilirdi ki allaha dua et canim insallah bugunleride atlatacaksinAmin insallah.. imtihan dunyasi benide evlilikle sınadı ama cok zor unutamiyor insan
Evet konunu okumustum canim en iyisini yapmissinAmin sagolun. Daha önceki yasadiklarimi buraya konu acarak yazmistim evlilik diye birşey kalmadi bizde
Eski konunu da okudum eşin seni hiç sevmemiş kusura bakma. Saçma sapan konuları ailelere çocuk gibi şikayet etmek nedir?
Senin de hatalı olduğun noktalar var tabi ısıtıp ısıtıp geçmişi sürmüşsün önüne.. Ama bu hataların bedeli ailene zırt bırt şikayet edip yok olmuyo bitsin bitsin demek olmamalı imiş tabiki...
Kötü başlayan bir evlilik olmuş toparlayamamışsınız da... Keşke ailelerinizi bu kadar olayların içine sokmasaymışsınız..
İnşallah bundan sonra karşına karakteri oturmuş bir insan çıkar.. Olan olmuş artık kendini üzme hepsi geride kalır en kısa sürede inş
Evet konunu okumustum canim en iyisini yapmissin
Gerçekten esinde ailesinde sorunlu insanlarmış zararın neresinden dönülürse kardir en azından çocuğun yok
Allah karşına seni sevecek değer verecek anlasabildigin birini cikaracaktir
Ama en güzelini yapmissin
Etrafın ne dedigiyle ilgilenme gül geç herşey biz insanlar için komşunun da yarın birgün başına ne geleceği bellimi hepimiz için geçerli buAmin teşekkür ederim. Birde su cevre faktörü olmasa daha çok rahatlicam. Alt komsum gecen gun etrafa ne diceksin dedi bana. Ya abla ayip birsey mi yaptim ben gelinligimle namusumla bu evden ciktim namusumla baba evine geri döndüm dedim. Şu sosyal çevre beni ve ailemi bitiriyor
Esiniz sizi hic sevmemis bence, evlenmek icin evlenmis.
Neden ayrildiniz, sorun neydi?Yarin evlilik yıldönümümüz. Gecen sene bugun ise kına gecem vardı. Baba evinde son gecem diye hüzünleniyordum.. oysaki 9 ay sonra baba evine geri döndüm..
hayallerimiz vardi evlilik yıldönümünde onun yıllık iznini kullanip bir yere tatile gidecektik. Allah ım cok zor yaa.. simdi davamizi açtık ve boşanicaz. Allah kimsenin huzurunu bozmasin.
Sadece içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin
Neden ayrildiniz, sorun neydi?
diger konunusu okudum. Hayirlisi neyse o olsun ins. bosanma gibi gözüküyor hayirlisi böyle kisiler degismezler neyseler öyle kalirlar.. allah sizi yine korumus fazla devam edipte eziyet cekmediniz
evet insna üzülür buna eminim. ve böyle insan icin hic kendini üzmeye degmez kendi kiymetini bil. söyle dusun acaba suan onun umrundami bunlar? bu kadar seyi söyleyen yapan icin sanmiyorum umrunda oldugunu o bi ananin evladida sen degilmisin mutlu olmalisin o yüzdenEvet haklısınız ailemde sizin gibi düşünüyor daha fazla yipranmadan bitiyor diye sükrediyoruz ama insan üzülüyor iste hatta kahroluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?