Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

Çok üzüldüm. Cidden ciddi bir mevzu.
Yazıklar olsun o eltiye ve kayınbiradere. Hiç utanmamışlar.
Hele ki eşiniz. Birde gülüyor.
Tabi ki size soracaklar gün alırken.
Gitmeyin düğüne ve kimseyi de ağırlamayın.
(Allahım affet beni ayarlarım bozuldu)

:-):-)

Yoo elti degilim eltimde yok kaynim ayni gun evlendi diye problem haline getirecek hayat gorusumde yok trajikomik halleriniz
Belli ki senin belli bi gorusunde yok . trajikomik olan insanlarin problem adi altinda anlattiklarini kusumsemeniz. Igneleyci sozler sarfetmeniz. Insanlik adina bzim buralarda derdi olanin ustune gelinmez derdini cozup kendisini rahatlatmaya calsirizm burda byledir

Ben dert etmedim fikrimi soyledim burda fikre yapilan saygisizliklara tahammil edemeigim icin yukseldim
Sizin başınıza gelse siz de dert edersiniz demek oluyor bu
Ayrıca neden her fikre saygı duyalım ki
Konu sahibi de belki burayı okuyup "harbiden ya, ben niye buna takılıyorum ki" diyebilir

Belli ki senin belli bi gorusunde yok . trajikomik olan insanlarin problem adi altinda anlattiklarini kusumsemeniz. Igneleyci sozler sarfetmeniz. Insanlik adina bzim buralarda derdi olanin ustune gelinmez derdini cozup kendisini rahatlatmaya calsirizm burda byledir

Derdinin çözümü dünyanın kendi etrafında dönmediğinin farkına varması.Daha açık yazayım mı ?

Sizin başınıza gelse siz de dert edersiniz demek oluyor bu
Ayrıca neden her fikre saygı duyalım ki
Konu sahibi de belki burayı okuyup "harbiden ya, ben niye buna takılıyorum ki" diyebilir
Yazilarinz dan alay fiskiriyor Senin icin degil genel konusuyorum

Hayatta her şeyi ciddiye almayın siz de :halay::halay::halay:
Ciddiye aliyoeum evet ben 4 yasinda ki cocukla bile bi buyukmus gibi sohbet ederim malesef bu sekldeym herseyi ciddiye alir herkesi kaile alr kmseyi kusumsemem kaslarim neden ince diyen birinyle dlga gecmek yerine ona cozum omerisi sunmya calisirim byle bi ins an m

Ciddiye aliyoeum evet ben 4 yasinda ki cocukla bile bi buyukmus gibi sohbet ederim malesef bu sekldeym herseyi ciddiye alir herkesi kaile alr kmseyi kusumsemem kaslarim neden ince diyen birinyle dlga gecmek yerine ona cozum omerisi sunmya calisirim byle bi ins an m
Bu bence hiç güzel bir huy değil, sinir hastası olursunuz böyle. Hayat o kadar ciddi bir şey değil. Evlilik yıldönümümde bütün dünya evlensin, banane? Hayata bunları kafama takmaya mı geldim ;)

Bu bence hiç güzel bir huy değil, sinir hastası olursunuz böyle. Hayat o kadar ciddi bir şey değil. Evlilik yıldönümümde bütün dünya evlensin, banane? Hayata bunları kafama takmaya mı geldim :KK66:
Gercekten hakli olablrsnz. Bu durum bazen beni uzeblyor da ama oyleyim iste dalgaya alamiyorum hicbiseyi

Bir sene kutlama yapmazsanız ölmezsiniz . İnsanların ne zaman evleneceklerine siz mi karar vereceksiniz yok artık

Back
X