Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

Ya tbikide oyle birseydemedim ama bir yil icinde l
Onca gun vrken neden ozellkle ogun bunuda aciklayiverin. Insanin saygisi olacak bazi seylere onca gn var o kadinin ozel gununde bunu yapmaya mecbur musnz o gun evlenmezleese nikah mi kiyilmiyormus bu ne mecburiyet b u .neyin gicikligi
Yok artık neyin gıcıklığı derken ??? Bence evlenirken tüm sülalenin Doğum günü , evlilik yıldönümü , ölüm yıldönümlerini çıkarsınlar .. böyle mutlu olunmaz , mutlu olmamak için uydurulan bahaneler bunlar

Yok artık neyin gıcıklığı derken ??? Bence evlenirken tüm sülalenin Doğum günü , evlilik yıldönümü , ölüm yıldönümlerini çıkarsınlar .. böyle mutlu olunmaz , mutlu olmamak için uydurulan bahaneler bunlar
Anltamiyorum galiba saptirmayn kbence konuyu neden ozellkle ogun ya biraz kendinizi su kadinin yerine koyun ordan konusmak kolay snra gelip her yildonununde hadi brlkte kutlyam derler boyleleri bu kadn mecbur mu bunu yasamaya nska gun mu kalma di tobe tobeee 364 gun bombos alelen duruyor yengesine abisine saygisi olan zaten onla Tmm o ozel gununnde yaomaz o dgunu

Arkadaşımın ilk evlilik yıldönümünde eniştesi vefat ettiği için kutlayamadılar, sürekli cenazeevinde bulundular. Ama kız bunu hiç problem etmedi. Çok yersiz davranıyorsunuz..

Anltamiyorum galiba saptirmayn kbence konuyu neden ozellkle ogun ya biraz kendinizi su kadinin yerine koyun ordan konusmak kolay snra gelip her yildonununde hadi brlkte kutlyam derler boyleleri bu kadn mecbur mu bunu yasamaya nska gun mu kalma di tobe tobeee 364 gun bombos alelen duruyor yengesine abisine saygisi olan zaten onla Tmm o ozel gununnde yaomaz o dgunu

Biraz Türkçe öğrenseniz keşke,evlilik yıl dönümünü düşünmekten önce.

Burda abarrttin die anlayis naralari atanlar benzer bibolay yasasa disleri ni gosterir hemen .kadin dugunu iptal edin evlenmeyim mi diyor tarih bile alimmamis baska bi gnealin diyor ertesi gun vey uc bes gn anrasi yilda 365gun vrken ne den ozellikle o gun bunu nie kmse dusunmyr

Aman konu sahibinin eltisi tüm sülaleyi yoklasın ama belki başka tarih başka akrabaların evlilik yıldönümüne denk geliyor
Saçmalamayın yahu millet tarih alırken çevresindekilerin özel günlerine denk getirmeden mi seçecek

Burda abarrttin die anlayis naralari atanlar benzer bibolay yasasa disleri ni gosterir hemen .kadin dugunu iptal edin evlenmeyim mi diyor tarih bile alimmamis baska bi gnealin diyor ertesi gun vey uc bes gn anrasi yilda 365gun vrken ne den ozellikle o gun bunu nie kmse dusunmyr
Abarttın diyen biri olarak cevap veriyorum:
Önce evlilik yıldönümü, duygularımızı birbirimize açtığımız gün ve doğum günleri benim için çok çok önemlidir. 2005ten beri hiçbirini kaçırmayız. Bu ön bilgiyi verdikten sonra gelelim başıma gelenlere:

-Martta evlendik, temmuzda ilk doğum günüm, eşim plan yapmış ben dört gözle bekliyorum. Doğum günü sabahı kayınpederim geldi(hastaneye gelmişti memleketten, kaybında kalıyordu, size geleceğim dedi) eşimi dert tuttu ne yapacağız diye. Dedim sorun değil bu akşam babanı ağırlarız o gidince kutlarız.
-Evlilik yıldönümünde eşimin kuzeninin düğünü oldu, çıkışta kendi kutlamamızı yaptık.
-Aaa bir de yakın bir arkadaşım doğum günümde düğün yaptı.

Bunca yıldır bir sürü şey yaşamışızdır, ama biz kendimize baktık hep, vakti kendimiz oluşturduk. Dert aramaya gerek yok. Ayrıca ilk mesajınızı okudum ben insanların bilerek o tarihi aldığını düşünmüyorum, kendilerine uyan tarihi düşünmüşlerdir, kimsenin aklına gelmez konu sahibinin evlilik yıldönümü.

Abarttın diyen biri olarak cevap veriyorum:
Önce evlilik yıldönümü, duygularımızı birbirimize açtığımız gün ve doğum günleri benim için çok çok önemlidir. 2005ten beri hiçbirini kaçırmayız. Bu ön bilgiyi verdikten sonra gelelim başıma gelenlere:

-Martta evlendik, temmuzda ilk doğum günüm, eşim plan yapmış ben dört gözle bekliyorum. Doğum günü sabahı kayınpederim geldi(hastaneye gelmişti memleketten, kaybında kalıyordu, size geleceğim dedi) eşimi dert tuttu ne yapacağız diye. Dedim sorun değil bu akşam babanı ağırlarız o gidince kutlarız.
-Evlilik yıldönümünde eşimin kuzeninin düğünü oldu, çıkışta kendi kutlamamızı yaptık.
-Aaa bir de yakın bir arkadaşım doğum günümde düğün yaptı.

Bunca yıldır bir sürü şey yaşamışızdır, ama biz kendimize baktık hep, vakti kendimiz oluşturduk. Dert aramaya gerek yok. Ayrıca ilk mesajınızı okudum ben insanların bilerek o tarihi aldığını düşünmüyorum, kendilerine uyan tarihi düşünmüşlerdir, kimsenin aklına gelmez konu sahibinin evlilik yıldönümü.
Senintum soyledjlern tesadufen olmus seyler hastalk mis kuzen dugunymus yahu millet orda bizim evlilik yildonumumz baska tarihe aln deselee ne var ben kac kisi icn dugunumu degistirdim kac kiside bnm icin dugun ozel bi gundur ned en ayni gum bile bile isteye isteye nedeen bilerek degl vey mecburiyettense zaten konu sahibi bisey demicektr

Esime sordum ne sacma baska gun mu kalmamis neden bnm ozel gunumde wvleniyorlar konusurum sorarim bi mecburiyetleri yksa degistirmesini isterim dedi bi erkek olarakkadinlarn dusunemedigini dsunmesi..

Benimde 8. evlilik yıldönümümde kizkardesimin düğünü oldu, takıntı yapmadim...

Evlilik yıldönümümüz yaklaştığında nasıl kutlayacağımız ile ilgili fikir alisverisi bile yaparız..

Güzel de oldu hani...

Bilmem hayat gorusunuzu sorgulayin derken ? Kismini bulabilirsiniz
Dusunceye ne kdr saygisizsinz istedigimi dusunup yazabilrm bunu sorgulamayi istemek size mi kalmis herkesn bi olaya vrecegi reaksiyon farklidier Burada milletin skntisina bumu tum derdiniz diyip insamlarin yazdigi yorunlara dalga gecerken mutlu mu oluyorsnz. Anlayissiz insanlar burayi terketsin gercekten ya grrcek insan olan insanlarla konusalim surada. Dilerim ki empati kurnayi ogrenirsnz

Çok üzüldüm. Cidden ciddi bir mevzu.
Yazıklar olsun o eltiye ve kayınbiradere. Hiç utanmamışlar.
Hele ki eşiniz. Birde gülüyor.
Tabi ki size soracaklar gün alırken.
Gitmeyin düğüne ve kimseyi de ağırlamayın.
(Allahım affet beni ayarlarım bozuldu)

Back
X