• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz ne zaman ?

Yanı anneannem yaşındaki insanda o şekilde konuşsun. O bana saygı göstermiyorsa kızı yaşındayım dalga geçercesine konuşursa, güzel bir üslupla söylemek yerine kusurs bakmayın ben de üslubumu bozmak zorunda kalırım.
Kadin sizinle dalga gecmedi ki. Dini nikahi evlilik yildonumu olarak kutlayanina denk gelmediydim daha onceden dedi. Bu dalga mi ;) ben de gormediydim.

Yanı anneannem yaşındaki insanda o şekilde konuşsun. O bana saygı göstermiyorsa kızı yaşındayım dalga geçercesine konuşursa, güzel bir üslupla söylemek yerine kusurs bakmayın ben de üslubumu bozmak zorunda kalırım.

Bana bak önce,sen bana cinimm dersen çok daha fazlasını alırsın..
Sana gayet medenice yazdım ne olduğunu,boyundan büyük laflar etme sakın..
Laflar gelir seni yerle bir eder...

Hanımlar hepinizden özür diliyorum. Kesinlikle yanlış anlaşıldım. Ben burda sadece dini nikaha inanıyorum demedim. Öyle olsa resmî nikahı zaten yapmaz öyle yasardım. Çok isterdim ikisi ayni gün olsun ama maalesef olmadı burası Türkiye degil öyle kolay olmadi. Ben dini nikah gününe benim icin önemli olduğu icin duygusal anlamda evlendiğim gün olarak bakıyorum. Herkese görüşleri için teşekkür ederim.

Neyi ? Ben anladım dini nikahin resmî nikah kadar geçerliliği olmadığını. Ben daha çok duygusal açıdan bakıyorum olaya :) siz resmî anlamda bakıyorsunuz. Bunu anladım. Bisey de çıkarmadım.
Olay dini nikahın geçerliliği değil ki. Ben de evlensem dini nikah yaparım içim rahat etsin diye. Burda konu hangisini evlilik yıldönümü kutlarken tarih olarak belirleyeceğimiz. (O da bence asıl geçerli olan resmi nikahtır.)

Neyi ? Ben anladım dini nikahin resmî nikah kadar geçerliliği olmadığını. Ben daha çok duygusal açıdan bakıyorum olaya :) siz resmî anlamda bakıyorsunuz. Bunu anladım. Bisey de çıkarmadım.
Olay dini nikahın geçerliliği değil ki. Ben de evlensem dini nikah yaparım içim rahat etsin diye. Burda konu hangisini evlilik yıldönümü kutlarken tarih olarak belirleyeceğimiz. (O da bence asıl geçerli olan resmi nikahtır.)

Bence de oyle yapmaya calismis kelescim
Yemedim ama :)

Biz yermiyiz hiçç bunları:))

Artik resji nikahi okmayana dini bikah kiyilmsi da yasak ya neyse.
27 mayis evlilik yildonumunuz.
Bizim ayni gun oldugundan dusunmek aklima gelmedi. Dini nikaha gire kutlayani da hic gormedim.

Anayasa mahkemesi tarafından o yasak kaldırıldı artık..

Kadin sizinle dalga gecmedi ki. Dini nikahi evlilik yildonumu olarak kutlayanina denk gelmediydim daha onceden dedi. Bu dalga mi :KK66: ben de gormediydim.

Sanırsınki yerden yere vurdum..

Ben dini nikah yaptıgım günü kutlamak icin resmî geçit yapmicam sadece eşimle aramda kutlayacam ki öyle de yaptım resmî nikah günü de yaparım :) ama kimse bunu anlamak istemiyor nedense.

Bence sizinki 28 Şubat . Çünkü Anladığım kadarıyla 28 Şubat'ta evlenmiş ve birlikte evlilik hayatı yasamaya başlamışsınız . Ama resmi olarak 27 Mayıs
Arkadaşlar beni yanlış anlıyor ben bunu kast edince. Zannediyorlar ki resmî nikahım yok. Resmî nikaha inancım yok ama öyle değil evlilik hayatım 28 şubatta başladı dini nikahla beraber. Ama yorumları gördün canim hepsi 27 mayıs diyor.

Arkadaşlar beni yanlış anlıyor ben bunu kast edince. Zannediyorlar ki resmî nikahım yok. Resmî nikaha inancım yok ama öyle değil evlilik hayatım 28 şubatta başladı dini nikahla beraber. Ama yorumları gördün canim hepsi 27 mayıs diyor.

off lütfen ikisini de kutla da bitsin bu eziyet

aman Tanrım ne büyük bir dert ya 12 sayfadır aynı şey

Benim annemle babamda 1 ekimde evlenmiş nikah kıymış 19 ekimde düğün ve beraber yasamaya başlamışlar . Her sene 19 ekimi kutladılar .
Sizde içinizden hangisi geçiyorsa onu kutlayın .

İste bende tam onu demek istiyorum. Bir birimizin olalı 1 yıl olmuş Allah'ın huzurunda :) nihayet anlayan biri çıktı çok sağol.
ben seni anlamadım ki :) sorunu cok sacma buldum hatta
sadece dini nikah ve resmi nikahın farklı seyler oldugunu savundum

evlilik yıldönümünüz 27 mayısta
resmi olan tarih yani.

dini nikahımın gününü bile hatırlamıyorum :D
biz resmi nikahı baz alıyoruz. hoş bir kutlama yapmıyoruz ama mantıklı olanı o

O zaman ben evlilik yaşadım günü kutlamak istiyorum deyim bitsin :) ol

De bitsin artık...
Bizleride bitirdin...
Neyi kutlamak istiyorsan onu kutla kimsenin umurunda değilsin..
Sana neyin doğru olduğunu açıklamaya çalıştık,keyfin bilir artık...

Back
X