• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz ne zaman ?

Niye ilginc geldi ? Siz kaç defa evlendiniz ?
Benimki 1. O yüzden pek bilmiyorum cinim.
ne kadar degısıksınız sız oyle
1 kere evlenmıssınız de daha resmı nıkah nedır dini nikah nedır kacıncı yuzyıldayız haberınız yok

Aynen.. kesinlikle katılıyorum. Sadece dini nikahı olan kadının üzerine resmi nikahlı kadın gelince dank ediyor ve yine kadinlar mağdur oluyor. Teknoloji devrindeyiz. Elimizin altında internet derya deniz.. Ama şu devirde yaşananlara ve tartışılanlara bakın.. Ne acı :KK43:
Ben bu soruyu cahilimden sormadım. Çok şükür sizler kadar bilgiliyim. Benim icin dini nikahta çok önemli olduğu icin böyle bir soru sorma gereği duydum. Resmî nikahımda var çok şükür. Dün kutladım. Resmî nikah günümüde kutlarım :)

ne kadar degısıksınız sız oyle
1 kere evlenmıssınız de daha resmı nıkah nedır dini nikah nedır kacıncı yuzyızdayız haberınız yok
Valla gayet iyi biliyorum neyin ne olduğunu. Bazı insanların bası seylere saygısı kalmadığı icin alay konusu oldum burda.

İyide bizim nikah kiyildiktan sonra beraber yaşamaya başladık . Sizin gibi Arada bisey olmadan yaşamaya başlamadık . Aradaki farkı anladınız mi ?
ıstersenız 439080394803488 yıl yasayın
dini nikahtan sonra anlasamayıp ayrılsanız bosanmanız olacak mı ? hayır
kımse sızın cınsel hayatınızla ılgılenmez resmı olarak kayıt oldugunuz gunle ılgılenır

O da iyiymis .Amaaan ne var rezil olacak .Dügün tarihimiz 4 temmuz mu 5 temmuz mu .Karıstırıyorum .Biri Amerikanın kurtulusu bana neyse :KK70:Nişan tarihini bile hatırlıyor adam yaaa hoff.İlk görüşüde biliyodur da iyice rezil olmıyayım.:KK17:
4 July hahaha iyimis. İkisini ayni gün kutlayın olsun bitsin :)

Hayır elbette. Ama ben iyi günler teşekkürler deyince de hala yorum yapıyorlar kendi aralarında :) yalansa yalan de.
Tamam da konu acik kaldigi surece herkes ilk mesajinizi gorur sayfa sayfa sizin tesekkurunuzu mu arayacaklar? Tesekkur edersiniz konu kapatilsin der mune hanimi etiketlersiniz o da gordugu zaman gelir kapatir. Neden bu kadar sinirlisiniz? Isterseniz kabotaj bayramini kutlayin evlilik yildonumu diye kimseyi ilgilendirmez. Ama sorarsaniz da fikirlerini soyler insanlar hepsi bu

ıstersenız 439080394803488 yıl yasayın
dini nikahtan sonra anlasamayıp ayrılsanız bosanmanız olacak mı ? hayır
kımse sızın cınsel hayatınızla ılgılenmez resmı olarak kayıt oldugunuz gunle ılgılenır
Hanımefendi , konuyu saptırmazsanız :) tamam anladık sağolun. Boşanirsam ilk resmî boşasin :) sizin gönlünüz olsun.

Tamam da konu acik kaldigi surece herkes ilk mesajinizi gorur sayfa sayfa sizin tesekkurunuzu mu arayacaklar? Tesekkur edersiniz konu kapatilsin der mune hanimi etiketlersiniz o da gordugu zaman gelir kapatir. Neden bu kadar sinirlisiniz? Isterseniz kabotaj bayramini kutlayin evlilik yildonumu diye kimseyi ilgilendirmez. Ama sorarsaniz da fikirlerini soyler insanlar hepsi bu
Niye sinirli olayım ki? Ben bu konuyu açtığımda zaten kapatılmayacağını biliyordum. Mesajlardan 30 nun azarlama mesajı olduğunuda biliyordum. Sabaha kadar oturup tek tek hepsine yazamayacagim için de teşekkür edip öyle gitmek istedim :)

Niye sinirli olayım ki? Ben bu konuyu açtığımda zaten kapatılmayacağını biliyordum. Mesajlardan 30 nun azarlama mesajı olduğunuda biliyordum. Sabaha kadar oturup tek tek hepsine yazamayacagim için de teşekkür edip öyle gitmek istedim :)
Kimse sizi azarlamadi ki siz milleti azarladiniz. Anneniz yasindaki uyeye kac defa evlendin cicim derseniz insanlar da sizin usluba uygun konusur tabii. Kural olarak siz birbirinizle yorumlasin diye bir secenek de yok maalesef. Konuyu kapattirirsaniz kimse yazmaz

Kimse sizi azarlamadi ki siz milleti azarladiniz. Anneniz yasindaki uyeye kac defa evlendin cicim derseniz insanlar da sizin usluba uygun konusur tabii. Kural olarak siz birbirinizle yorumlasin diye bir secenek de yok maalesef. Konuyu kapattirirsaniz kimse yazmaz
Yanı anneannem yaşındaki insanda o şekilde konuşsun. O bana saygı göstermiyorsa kızı yaşındayım dalga geçercesine konuşursa, güzel bir üslupla söylemek yerine kusurs bakmayın ben de üslubumu bozmak zorunda kalırım.

Kim azarlamış kimmm...

Espri yaptığını zanetti ama elinde patladı....

Artik resmi nikahi olmayana dini bikah kiyilmsi da yasak ya neyse.
27 mayis evlilik yildonumunuz.
Bizim ayni gun oldugundan dusunmek aklima gelmedi. Dini nikaha gore kutlayani da hic gormedim.

Back
X