Evlilik Yıldönümümüz:/

Aloha19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
195
160
53
Selam Hanımlar, birçoğunuzunkinin yanında benimkine dert denmez ama akıl akıldan üstündür diyerek konumu açıyorum. Bugün 3.evlilik yıldönümümüz ve Sanirim eşim unuttu.Esasen cok sürpriz yapan, romantik ve bu konuları önemseyen bir erkek değildir ama en azından yaklaşaraktan konuyu acar, beraber bir plan yapalım der ya da istediğim özel bir hediye varsa sorardı. Bu sefer 3 gün önce şakayla karışık ve üstü kapalı imayla ben bahsettim hiç tepki vermedi.Bu sabah ise gitmek icin evden beraber çıktık hiç kutlayıp tebrik de etmedi. Hatta annem aksama yemeğe çağıracak Sanirim
Ben seni ararım falan dedi. Öğleden sonra kayinvalidemle konuştuk evet yemeğe de oradayız. Hatta o tebrik edip yemek sonrası Bi planınız var mi kizim diye de sordu heyecanla. Yok anne benim bildiğim bir şey hatta ilk tebrik eden sensin dedim. Yemeğe çıkalım demiyorum zaten geçen hafta sonu şehir dışındaydık lüks Bi mekanda yemek yiyip takıldık. 3 gün sonra hadi yine pahalı yemek yiyelim diyecek biri degilim. Hiçbir zaman hadi her seferinde pahalı hediye de istemem zaten ben de fakat hissiyatım bu kez tamamen unuttu. Ki kendisi 3 yıl sonraki Bi futbol macını unutmayacak kadar dikkatli ve hafızası kuvvetli biridir. Canımı sıkan zaten geçen doğumgününüm Ramazan ayındaydı ben iftarla zor oluyor diye bir şey yapmayalım dedim ve o zaman icin Bi sôzlü tebrikle hediyesiz geçirdik. Bu sefer en azından tarihi hatırla sabahtan güzelce kutla ya da aksama yemek sonrası bir seyler planla.Az önce naptin diye günlük aramasını yaptı hiçbir şey yok gibi.Bu mu derdin diyebilirsiniz ama daha 3 yıllık evliyiz. Gerçekten unuttuysa cok Can'ım sıkılacak ve Bi özürle olayın geçiştirilmesini istemiyorum. Az sonra beni almaya gelecek kayinvalidemlere gecicez.Ne yapayım unutursa? Burada cok fazla zeki ve tecrübeli kadın var hanimlar yardım?

Selam Hanımlar, birçoğunuzunkinin yanında benimkine dert denmez ama akıl akıldan üstündür diyerek konumu açıyorum. Bugün 3.evlilik yıldönümümüz ve Sanirim eşim unuttu.Esasen cok sürpriz yapan, romantik ve bu konuları önemseyen bir erkek değildir ama en azından yaklaşaraktan konuyu acar, beraber bir plan yapalım der ya da istediğim özel bir hediye varsa sorardı. Bu sefer 3 gün önce şakayla karışık ve üstü kapalı imayla ben bahsettim hiç tepki vermedi.Bu sabah ise gitmek icin evden beraber çıktık hiç kutlayıp tebrik de etmedi. Hatta annem aksama yemeğe çağıracak Sanirim
Ben seni ararım falan dedi. Öğleden sonra kayinvalidemle konuştuk evet yemeğe de oradayız. Hatta o tebrik edip yemek sonrası Bi planınız var mi kizim diye de sordu heyecanla. Yok anne benim bildiğim bir şey hatta ilk tebrik eden sensin dedim. Yemeğe çıkalım demiyorum zaten geçen hafta sonu şehir dışındaydık lüks Bi mekanda yemek yiyip takıldık. 3 gün sonra hadi yine pahalı yemek yiyelim diyecek biri degilim. Hiçbir zaman hadi her seferinde pahalı hediye de istemem zaten ben de fakat hissiyatım bu kez tamamen unuttu. Ki kendisi 3 yıl sonraki Bi futbol macını unutmayacak kadar dikkatli ve hafızası kuvvetli biridir. Canımı sıkan zaten geçen doğumgününüm Ramazan ayındaydı ben iftarla zor oluyor diye bir şey yapmayalım dedim ve o zaman icin Bi sôzlü tebrikle hediyesiz geçirdik. Bu sefer en azından tarihi hatırla sabahtan güzelce kutla ya da aksama yemek sonrası bir seyler planla.Az önce naptin diye günlük aramasını yaptı hiçbir şey yok gibi.Bu mu derdin diyebilirsiniz ama daha 3 yıllık evliyiz. Gerçekten unuttuysa cok Can'ım sıkılacak ve Bi özürle olayın geçiştirilmesini istemiyorum. Az sonra beni almaya gelecek kayinvalidemlere gecicez.Ne yapayım unutursa? Burada cok fazla zeki ve tecrübeli kadın var hanimlar yardım?
İnsan unutabilir.Ne kadar hafızasdı güçlü olursa olsun unutabilir.İnsanlık hali.Bu geçmişte yaptığı güzel şeyleri silip,özürünü bile kabul etmemeyi gerektirmez.Evlilik yıldönümü.Sen de birşeyler yapabilirsin.

Hep o birşeyler yapjyorsa bu sene de senden olsn. Ama uyar yani . Şakayla karışık ben bir yaptım senden 3 bekliyorum diye : D fazla tekrarlamasin.

Unutabilir. Eger sonrasinda toparlamak icin bir caba sarfetmezse, sizde onun dogumgununu unutun, gecistirin. Eminim oda onun canini sikar. Belki daha dikkatli olmayi ogrenir.

yemek sonrası için sen plan yap, belki kv ile yapmıştır planı, en kötü kv aramış hatırlatmıştır oğluna bence.

ama en azından yaklaşaraktan konuyu acar, beraber bir plan yapalım der ya da istediğim özel bir hediye varsa sorardı.

Daha önce cok yaptım bu sefer hep ben çabalamış oluyorum. Dogumgunumun üstüne bu kez ondan bekledim açıkcası, en azından hatırlamasını.

Boyle diyince ben oncekilerde bir sey yaptigini anlamistim.

Evlilik yıl dönümü kutlamasını sadece erkekten beklemek bence yanlış
Sonuçta onunda özel günü siz ona sürpriz yapabilirsiniz

Dogum gununde beklersin anlarimda evlilik yildonumunde neden hep erkeklerden bekliyorsunuz?
1. evlilik yil donumunde ben supriz yaptim.
Evinguzelce susledim mumladim falan filan cok sasirdi.
Sen sasirt. sen supriz hazirla.
Illa hediye gerekmiyor ki hem dogum gununde evlilik yil dönümünde hediye olmasi sart degil.

Dogum gununde beklersin anlarimda evlilik yildonumunde neden hep erkeklerden bekliyorsunuz?
1. evlilik yil donumunde ben supriz yaptim.
Evinguzelce susledim mumladim falan filan cok sasirdi.
Sen sasirt. sen supriz hazirla.
Illa hediye gerekmiyor ki hem dogum gununde evlilik yil dönümünde hediye olmasi sart degil.
Benim kastettiğim de zaten en azından hatırlanması.

İnatla konuyu baştan okumayıp neden hep sen sürpriz bekliyorsun mahiyetinde yazanlar var neyse kayınvalidemle konuştum yemek sonrası eşimi dışarı cikaricam

Evlilik yıldönümü ikiniz için özel olan bir gün, doğumgünü falan değil sonuçta evlendiginiz tarih. Bunu kutlamak için sürpriz beklemek, karşı taraftan beklemek saçma değil mi?

Hayır belli bir tarihin sürprizi olmaz zaten. Üç beş gün önceden oturur konuşursunuz, şuraya gidelim şunu yapalım diye karar verirsiniz biriniz rezervasyonu yapar olur biter.

Önceki mesajları okudum, daha önce sizin sürpriz yapmış olmanız da saçma. Tarihi belli kutlamalarda sürpriz olmaz.

Back
X