- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi Amphitrite35
-
Bizim de bugun yildonumumuz, becerebilirsem ben de giycem
Tabi esin de kabul ederse neden olmasin
merhaba kızlar haftaya ilk evlilik yıldönümümüz ve eşimle düşündük yeniden gelinlik ve damatlık giyip, düğünden sonra gittiğimiz gibi arkadaşlarımızı da davet edip eğlenmeye gitmek, nasıl olur sizce komik bir durum olur mu ?? :)
Valla canim gitceginiz mekana bagli, yani simdi gelinlikle durumcuye gitmek biraz ilginc olur .Ama tahminimce dugunden sonra gelinlik giymeye uygun bir mekana gitmisinizdir o halde sorun yok, millet ne dusunurse dusunsun onemli olan sizin ne dusundugunuz . Ama gelinlikle yurumek, hareket biraz zor olabilir, ya da ustune yemek dokulurse sorun olabilir. Onun haricinde neden olmasin?
Gelinlik olmazsa beyaz gelinligimsi bir tuvalet giyip basina duvagini takabilirsin ya da cicek falan o da olur. :)
gelinliğim olsa bende yapardım
hatta arkadaşım gelinlik giyememişti bir mekan ayarlar onunda giymesini sağalrıdm
işte maddi açıdan şuan yapamam ekimde benmde evlilik yıldönümüm 4 sene oluyor
:) yok dürümcü değildi, tarabyada şık bir restorana gitmiştik canlı müzik filan :) hani düğünden sonra eğlenmeye gidilir ya, allahtan gitmişiz düğün günümün en eğlenceli kısmı o olduama yinede o gün moralimiz çok bozuktu pek eğlencek halimiz kalmadı. yine öyle bir yere gidelim istiyoruz. zaten arabayla gidicez bi zorluğu olacağını düşünmüyorum. maksat aynı heyecanı yeniden yaşamak :)
saol cnm söylemen yeterben sana gelinliğimi veririm eğer çok istiyosan
seneye yaparsın sende 5. yıldönümü hatırası ....
Bir arkadaşım 10. Evlilik yıl dönümünde benim gelinliğimi giyip kocasını öyle karşılamıştı. Hatta kocası kendisi gelmeden çiçek yollamış bu da kapıyı rşi geldi diye bir açıyor karşısında çiçekçiİkisi de şok
naptınız gerçekleştirdiniz mi fikrinizi?merhaba kızlar haftaya ilk evlilik yıldönümümüz ve eşimle düşündük yeniden gelinlik ve damatlık giyip, düğünden sonra gittiğimiz gibi arkadaşlarımızı da davet edip eğlenmeye gitmek, nasıl olur sizce komik bir durum olur mu ?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?