evlilik yıldönümünde gelinlik giymek ???

komik olur. bende yapmazdım hatta üşenirim böyle şeylere. bi kere giiiymişsiniz bitmiş olay işte.

Bende 1. evlilik yıl dönümümde giymiştim gelinliğimi eşim işdeydi bende ogün işden izin alıp erken eve geldim gelinliğimi duvağımı tacımı herşeyimi taktım güzel yemekler balonlar evi düğün salonu gibi süsledim sonra eşim eve gelince onunda damatlıklarını hazırladım ama o giyemedi çünkü 1 yılda okadar çok kilo almış ki damatlıkları olmadı :)

bayramın üçüncü günü yıldönümümüzdü, dediğimizi yaptık :)
gelinliğimi giydim saçımı makyajımı yaptırdım, eşimde damatlığını giydi kuzenler arkadaşlar toplanıp geldiler, düğünden sonraki gibi eğlenmeye gittik çok güzel geçti . tüm gelinliğine giymeye ve kendi düğününe doyamayanlara tavsiye ederim.

yaptık evet bayramın üçüncü günüydü ve çok eğlendik aynı mutluluğu yaşadık hatta daha bile güzel oldu , o günlerin stresini yaşamadan yorgunluk hissetmeden güle oynaya kutladık.
sizede tavsiye ederim kesinlikle eğer gelinliğiniz duruyosa yapın bence , kimseyi çağırmanıza gerek yok sizi seven birkaç arkadaşınız olsa bile olur yada eşinizle başbaşa bile yapabilirsiniz nolucak

Gelinlik denen şeyden nefret etmiştim bir günde. Sanırım bir daha hiç bir kuvvet bana onu giydiremez.
Tebrikler size. Mutluluğunuz daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…