Evlilik yıldönümünü kayinvalide de gecirmek

Geleceksın dıye emır veren kv ye gıtmem ben bu hakkı onlara kım verıyor ya ay delırıyorum. Esın ne dıyor
Eşim bisi diyemedi sadece onun kaprisini cekecegime seninkini cekerim diyo cunku biliyo ben bugün tavir yaparim yarin unuturum o ole degil aylarca tavir yapar

Gitmem, ne saçma bir durum. Kasıtlı yaptığı çok belli.

Eşim bisi diyemedi sadece onun kaprisini cekecegime seninkini cekerim diyo cunku biliyo ben bugün tavir yaparim yarin unuturum o ole degil aylarca tavir yapar
Ozru kabahatınden buyuk sende aylarca kaprıs yap ozman bodaha senın dedıgın olsun yada soz al oraya gıdın az durun yemege kalmadan hemen bız kutlama yapmaya gıdıyoruz bısuru para verdık desın kv kıskansın

Kocanız nerde nasıl bu hakkı veriyo annesine? gitmeyin nasıl emirvaki yapan insanın evine gidiyosunuz

Annesi köye gidiyormuş alt tarafı Irak a gitmiyor ya.
Ya da ölüme gitmiyor nedir bu. Ben burada anneci bir koca gördüm
Bide ne munasebet kendine saydırıyorsun ki hayret ediyorum böyle konuları okuyunca benimle kimse boyle konuşamaz mesela. Ama seninle konusabiliyorlar. Burada suç kv de degil ama kocan da da degil sen konuşup susturmasini kendini savunmasini bilmiyorsan yapacak bisey yok

Eşinde iş yok tek başına gitsin yıldönümü de umrunda olduğunu pek sanmıyorum azıcık düşünse ağzını açardı

Daha sana teklif gelmeden eşin konuya müdahil olup, bugün bizim evlilik yıldönümünüz dese konu kapanırdı. Adamda iş yokmuş.
Korona olmasaydı, yemek sonrası görmeye uğranırdı belki memlekete gideceklermiş. Yarım saatten bişey olmazdı. Ama ısrar kabul etmiyorum kesin bizdesiniz tavrı beni çok bayar. Değil evlenme günü, alelade boş gün bile olsa gitmezdim ne o öyle emrivaki gibi hiç sevmem.

Yazdığınız kadarıyla burada hatalı olan eşiniz. Annesine anne bugün bizim evlilik yıldönümümüz diyip önünü kesecek. Annesi istediği kadar ısrar etsin oğlunda o ışığı göremeyince 1 yapar 2 yapar sonra vazgeçer. Ama sizin eşiniz annesini sizden önde tuttuğu için sadece bu değil bütün evlilik yıldönümleri izi beraber geçirmeye alıştırın şimdiden kendinizi.

Aynen ole hediye de bekliyordur eminim esime ne aldin doye sorcaktir iyi bisi aldiysa ona da surat asacaktir ona alinmadi diye
Oğlun bana zilli don almış de. Ya da çok seksi bir iç çamaşırı almış, ama sana söylemeye utanmış de çıldırsın.

Ben var ya senin yerinde olsam hiçbir güç beni o kaynanaya götüremezdi adama da evlilik yıldönümünde gidiyosan bir daha da dönme kalırsın ananın dizinin dibinde bu gece de annenin yanıbaşında yatarsın artık derdim bu ne ya.

O aylarca söyleniyorsa sen yıllarca söylen o zaman ezdirme kendini bir de hamilesin

Eşimde annesini bildigi icin onun kaprisini çekene kadar senin tribini cekerim diyo
Bence eşin seni yiyor diyeceğim ama neyse vebal almayayım.
Biz yeni evliydik, eşim olacak pis balayında doğum günümü sadece tebrik etti, şaka falan sandım. Aradan iki ay geçti, onun doğum günüydü, ben ona güzel bir sürpriz yapayim da farkına varsın dedim. Zirt, telefon, anası aradı. Neymiş efendim akşam bize geleceklermis doğum gününu birlikte kutlayalımmis. Terbiyesizler. Bir gün oğluna doğum günü kutlamasi yapmamıs. İlk kutlamamizda ortak olmak istiyor. Amaç ne? Kabile halinde yaşamaya alıştırmak.

Siz ne tepki verdiniz merak ettim :)

ben normalde boyle her yil tekrarlanan yildonumu, doğum günü, sevgililer günü gibi gunleri her yil umursamam. her yil bazilarini kutlariz, duruma gore, ya bi tatil, ya bi hediye falan.

ama ilk evlilik yildonumu icin onemsiz diyemeyecegim yani. esiniz de hatali. ille ozel gunleri kabul etmek zorunda degilsiniz. madem yemege cagiriyor, 1 gun sonra gidin. 14 subatta cagiriyorsa 15 subatta geliriz denilsin. kv oglunun evlendigini kabullenememis ve sizinle yarisiyor gibi maalesef. sakin kalin. tavirlarini onemsemeyip, gormezden gelin. sinirinizi bozmayin. kendi bildiginizi okuyun.

Siz ne tepki verdiniz merak ettim :)
Ben pek kurnaz bir insan değilim, öyle kalakalirim. Topu eşime attım, dedim ki "önce x'e sorayım bir işimiz var mı diye" tamam dedi anası.
Ben düşündüm ki eşim "bugün olmaz başbaşa olalım" der. Dogum günümü tebrikle geçiren adam da bu kadar ince olacak sanki. Neyse eşimi aradım:
Ben: annen akşam gelmek istiyormuş, doğum gününü birlikte kutlayalim diyor
Eşim: tamam gelsinler
Ben: iyi o zaman ara çağır
Eşim: seni aramışlar, sen ara (hala onlara yaranma peşinde)
Düşündüm ki bugün bunlar planima dahil olursa bir daha unutamam bu kazığı. Aradım anasını, dedim ki "biz bugün dışarı çıkacakmışiz kusura bakmayın". Akşam da yalancı çıkmamak adına dışarı çıktık bir tur atıp eve döndük. Planım bozuldu ama en azından onlar gelemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…