- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Eşim bisi diyemedi sadece onun kaprisini cekecegime seninkini cekerim diyo cunku biliyo ben bugün tavir yaparim yarin unuturum o ole degil aylarca tavir yaparGeleceksın dıye emır veren kv ye gıtmem ben bu hakkı onlara kım verıyor ya ay delırıyorum. Esın ne dıyor
Gerçekten böylemi dedi ?Eşim bisi diyemedi sadece onun kaprisini cekecegime seninkini cekerim diyo cunku biliyo ben bugün tavir yaparim yarin unuturum o ole degil aylarca tavir yapar
Ozru kabahatınden buyuk sende aylarca kaprıs yap ozman bodaha senın dedıgın olsun yada soz al oraya gıdın az durun yemege kalmadan hemen bız kutlama yapmaya gıdıyoruz bısuru para verdık desın kv kıskansınEşim bisi diyemedi sadece onun kaprisini cekecegime seninkini cekerim diyo cunku biliyo ben bugün tavir yaparim yarin unuturum o ole degil aylarca tavir yapar
Kocanız nerde nasıl bu hakkı veriyo annesine? gitmeyin nasıl emirvaki yapan insanın evine gidiyosunuzKonunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
Eşimde annesini bildigi icin onun kaprisini çekene kadar senin tribini cekerim diyo
Yalnızz aşırı iyi fikir ahhahahaha nasıl bozulurEee ona da alıver hakkını ödeyemezsin eşinle evlilik resimini kocaman boy tablo yaptır ver odasına assın canım ne olucak
Oğlun bana zilli don almış de. Ya da çok seksi bir iç çamaşırı almış, ama sana söylemeye utanmış de çıldırsın.Aynen ole hediye de bekliyordur eminim esime ne aldin doye sorcaktir iyi bisi aldiysa ona da surat asacaktir ona alinmadi diye
Eşim bisi diyemedi sadece onun kaprisini cekecegime seninkini cekerim diyo cunku biliyo ben bugün tavir yaparim yarin unuturum o ole degil aylarca tavir yapar
Bence eşin seni yiyor diyeceğim ama neyse vebal almayayım.Eşimde annesini bildigi icin onun kaprisini çekene kadar senin tribini cekerim diyo
Siz ne tepki verdiniz merak ettim :)Bence eşin seni yiyor diyeceğim ama neyse vebal almayayım.
Biz yeni evliydik, eşim olacak pis balayında doğum günümü sadece tebrik etti, şaka falan sandım. Aradan iki ay geçti, onun doğum günüydü, ben ona güzel bir sürpriz yapayim da farkına varsın dedim. Zirt, telefon, anası aradı. Neymiş efendim akşam bize geleceklermis doğum gününu birlikte kutlayalımmis. Terbiyesizler. Bir gün oğluna doğum günü kutlamasi yapmamıs. İlk kutlamamizda ortak olmak istiyor. Amaç ne? Kabile halinde yaşamaya alıştırmak.
Konunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
Ben pek kurnaz bir insan değilim, öyle kalakalirim. Topu eşime attım, dedim ki "önce x'e sorayım bir işimiz var mı diye" tamam dedi anası.Siz ne tepki verdiniz merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?