- 9 Eylül 2013
- 12.059
- 27.780
- 798
- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Sevgililer gununde pasta al gel oglum mu dediKonunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
Geçmiş olsun ciddi birşey yoktur inşallahZaten ozel bisi yapmicaktik evde olcaktik ama kv her ozel bi gunde evine cagirmasi sinir bozucu. Ki zaten olmadi hastanedeyim
Teşekkür ederim erken dogum riski vardi yalanci sanci dedi igne verdi gönderdiGeçmiş olsun ciddi birşey yoktur inşallah
Tabiki hic birşey ama ben kotu olurum esimle arami bozmak için herseyi yapar ve huzurumuz kalmazNe yapıyor bu kadın bu kadar? Besinden cekiniyosunuz? Kavga etseniz, aramasaniz, gelmiyorum deyip aylarca yüzünü görmeseniz ne yapabilir?
O kadarını yapmaz yapamaz diye düşünüyorumBurda oğluna gelininin yanında "aşıkım sana" deyip dudağından öpen kv yi de okuduğum için bana gayet normal geldi oğluyla sevgililer günü kutlaması
kv bilerek yapıyor gibi geldiKonunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
Tabiki hic birşey ama ben kotu olurum esimle arami bozmak için herseyi yapar ve huzurumuz kalmaz
Desin yahu,bir der iki der alışır.Dedik tabiki ama kadin anlamayan cinsten hakkımı helal etmem sizin gibi evlat olmaz olsun bi karıya anneni degisiyosun diyen biri
14 Şubat mevzusu mantıksız olmuş ona yorum yapmicam ama yarım memlekete gidiyosa akşamı beraber geçirmek uğurlama manasında bana normal geldi. Biz zaten bazen kutlama yapacağımız günleri de kaydiririz mesela bugün onun önemli bi işi vardır ya da benim b. Öncesinden konuşur bunu yarın kutlayalım falan deriz bazen de hiç özel olmayan bir güne kutlayacak bişey bulur kutlarız. Yani günlere çok takılmayın başkalarının gününüzü mahvetmesine izin vermeyin o mutlu günü yaşamaya karar verin ve yaşayın.Konunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
Çok şükürTeşekkür ederim erken dogum riski vardi yalanci sanci dedi igne verdi gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?