Evlilik yıldönümünü kutlamayan eş :((

Çok önemli mi , bence değil . Sorunlarınız varmış sanırım onları halletmeden kutlasa zaten yapmacık ve samimiyetsiz olurdu. Ne yani kutladı o gün aranız iyi, ertesi gün yine bozuk mu olacak?

(Sağolsun eşim beni alıştırdı. Bu konularda hiçbir romantik beklentim yok. Ama benim bey en başından beri böyleydi hiç gizlemedi kendini . Doğum günü ve yıldönümümüzde hediyemi ben seçerim. Ne gelecek stresi yaşamıyorum. Bu durumdan rahatsız mıyım ? Hayır, değilim varsın tek derdimiz bu olsun.)

Ayrildin demi sonra ayrildim de

Ben cok alinirim ozel gunleri unutsa. Eşim alistirdi çünkü hediyeye. Hele bi de sürekli hatirlattigim halde kutlamadiysa fena bozulurum. Bence önce iletisimi kuvvetlendirin soguklugu kaldirin ondan sonra o zaten sizi mutlu etmek isteyecektir.

Üzüldüm işte çünkü bir şeyler düzelsin istiyorum ama beni umuramadı
Öyleyse siz düzeltmeye çalışın.
Nefret ediyorum böyle özel günlerden. Bu günler çıktı çıkalı ilişkiler sallanmaya başladı. Yok doğum günümü unuttu, yok sevgililer gününü unuttu, yok evlilik yıldönümünü unuttu, yok ilk çıkma teklif ettiği günü unuttu vs. vs.
Günlere böyle anlam yüklenirse işte böyle dağılırsınız.
Aranız bozuksa oturun konuşun, konuşarak halletmeye çalışın. Neden illaki kendinizce özel bir gün beklemek ve ilk hareketi de karşıdan beklemek zorundasınız. İlk adımı siz atın ve sorununuzu çözün. Bırakın evlilik yıldönümünü falan.

benim için de özel gün ve geceler önemlidir :) ben yıldönümünü geçtim ay dönümlerini bile kutlardım eskiden ama herkes bu kadar duyarlı değil maalesef

Daha bir sene dolmadan cocuk sahibi olup ne bekliyordunuz? Cocuk, özellikle kucukken ciftlerin arasinda kopukluga sebeb oluyor gordugum kadariyla. Cocuk olduktan sonra o sevgili gibi olma durumlarini filan cok beklememek lazim.

Ayrica madem kutlanmasini cok istiyorsun şu kadar gun kaldi, bu kadar gün kaldi diye adami darlayip duracagina ogun supriz yapip sen kutlasaydin?

3 senelik evliyim ilk iki sene yildönümümüzü unuttum. Esim kutladi hep. Ama kalkip "bak yildonumu geliyor, bak yaklasiyor, haftaya yildpnumu unutma" bilmem ne filan yapmadi ve unuttum diye başıma ekşiyip günü zehir etmedi, güzelce kutladik hep. Daha yeni 3. Evlilik yıldonumumuzu de kutladik ve ben bu sefer unutmadim mesela ve eşimden bile önce kutladım.
Boyle seyler zorlayarak, kalp kirarak yapilmaz. Karsindakinin yapacagi varsada yapmak istemez bu tavirlarla. Yapmiyorsada rahat birakcaksaniz.

Bakıyorum, bütün yenidoğan bebeği olan aileler kavgalı gürültülü. ''Kocişimle aramız kötü. Kilo aldım, beni beğenmiyor, evlilik yoldönümünü kutlamıyor'' başlıkları havada uçuşuyor. Tüm konular için ulvi fikirlerim var ama bu konuya bir çıkış yolu bulamadım.

Acaba diyorum insanoğlu kendini tek eşli olmaya zorladığı için mi böyle oluyor. Köpeklere bakıyorsun yük kadında. Emziriyor, büyütüyor, salıyor hayata. Erkekleri nerde akşam orda sabah. Kediler de öyle. Aslanların dişileri hele teyze, anne, çocuklar, kuzenler şeklinde yaşayıp, çilekeş takılıyorlar. Ama balinalar aile halinde dolaşıyor, penguenler çocuğu birlikte büyütüyor, kuşlar keza öyle, karı koca yuva yapacağız diye bir taraflarını yırtıyorlar.

Bu konu üzerine kafa patlatmalıyım.

Bu bizim 3. Yılımız ben durmadan sorunlarımızı çözmeye çalışıyorum konuşuyorum anlatıyorum ama o sanki bir duvar yok sorun da bu belki bu günü bir fırsata çevirir bir şey yapar diye bekledim yapmadı sorun annesi kadın çocuk doğduğundan beri benimle uğraşıyor ve o beni savunmuyor ben tek kalıyorum bana neler sayıyor kendimi yalnız hissediyorum ve değersiz çocuktan önce böyle değildi

Takılmayın ya biz hiç kutlamayız 8 yıldır aklımıza bile gelmez
kimsede kırılıp darılmaz önemli olan huzur

7senedir bizde hiç gününde kutlamadik. Bugün sorsam evlendigimiz seneyi bile tutturamaz. Bu sene unutmamak için bir hafta önceden hediyesini verdi :))artık 7sene hediye beklemem :))))

Hahahah aynıyız valla:))
Belli bir seneden sonra sıkıyor zaten şu evlilik yıldönümü muhabbeti..
ne yani 70 yaşına gelene kadar kutlayacakmıyız ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…