• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Yldnm

ılk evlilik yıldönimümüzde eşim beni kızkulesine yemeğe götürdü.Gidene kadar yeri söylemedi.Çook mutlu oldum.kız kulesine gitmek hep istediğim birşeydi.Sağolsun kocacığım bunu gerçekeleştirdi.

ilk evlilik yıldönümümüzde para biriktiriyorduk 3 çeyrek altın ve bir miktar parayla geldi karşıma Şeniz

ikincisinde kelepçe aldı a.s

üçüncüsünde pırlanta yüzük geldi (gereksizdi geri iade ettik)

dördüncüsünde ev hediye etti sositososito 10 sene boyunca kredisini ödeyeceğimiz :roflol: :roflol:

bu sene bakalım ne gelecek ....

ilk evlilik yıl dönümümü 1 ay 1 hafta sonra yaşıycam.bakalım nolcak.yazarım burdan sizlere

ılk evlılık yıldonumumuzde esım hıcbırsey yapmadı ben de ısten geldım tv ızledık yattık uyuduk.bır hafta sonra dogumgunumdu meger tum surprızler dogumgunume saklıymıs :)

Ben evlilik yıldönümümüzde ayrı olacağımız için ona öncesinde sürpriz yapmıştım.Yıldönümümüz yani 22 haziranda eve geldim arkadaşımla birlikte(eşim yoktu beraber kalacaktık)Kapının önünde bir buket çiçek üzerinde not:Seninle beraber olmak güzel
Üzerimi değişmek için yatak odamıza gittim.Yatağın üzerini süslemiş.Notlar yazmış.Şehirdışında olacağı için hiç beklemiyordum çok hoşuma gitti.kaydirigubbakcemile5 Şeniz opuyorumnanaktan

biz evleneli 4 yıl oluyor. ilk 2 yılı tam hatırlayamadımkaydirigubbakcemile3 ama geçen yıl istediğim fotoğraf makinesini almıştı.bu yılda şu küçük laptoplardan istiyordum.onu almış sağolsun canım kocacımopuyorumnanaktan

ilk evlilik yıldönümümde kocam bana süpriz yapıp gece 12 ye kadar işyerinde mesaiye kalmıştı:oklava:

hala yaşıyor henüz kendisini öldürmedim

ben birsey almadim sonradan esortman aldim ogunu say dedim cunku ilk evlilik yil yunumuzde istediyim gibi olmadi savalli gocam birseyler yapmak icin para agirdi annasi saogulsun parayi almis bizde birsey yapamdik benim sakladigim oparayla sinamaya gittik birde ilk evlilik yilimiz

benim ilk evlilik yıldönümünde beğendiğim taşlı bir yüzük vardı onu almıştı Şeniz
ikincisinde incili ve taşlı küpesi, kolyesi ve yüzügü olan bir set almıştı
üçüncüsüde bir ay sonra bakalım o zaman ne süpriz yapıcak :asigim:

geçen sene evlendik, eşimin ev işine erkenden girmesi nedeniyle maddi açıdan uygun olamadık ve balayına falan gidemedik, bu sene belki gideriz diye düşünürken ev borcumuz bitmediği için gidemedik, gerçi öyle bi düşüncesi olduğunu da sanmıyorum. o benim hayalimdi. bu sene ilk evlilik yıl dönümüze bi kaç gün kala ben kendi aileme tatile gitmiştim, o da fırsattan istifade arkadaşlarıyla kendi memleketine geldi, sonra boşver dönmeyelim izni uzatalım diyince ilk evlilik yıldönümümüzü ayrı geçirdik. biz iki düğün yapmıştı ikincisi 4 gün sonraydı, o da o zaman benim yanıma ailemin olduğu şehre geldi! hepsi bu!

ilk evlilik yıldönümümüzde hiç bişey yapmadı. bi evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedi o kadar. sonra da tv nin karşısında uyudu. bende pasta yapmıştım, bi de çay bardaklarınn etrafına aralıklı sıralarla hediye kagıtlarından yapıştırdım. içine mum koydum. ışıkları kapatıp süpriz yaptım. elimden o kadar geldi.
bu da foto:))http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=10706&pictureid=58875

benim haftaya salı günü 2. evlilik yıldönümüm :) 25 gün önce doğumgünümdü inci kolye seti aldı ve 1 hafta öncede çok istediğim laptop aldı. o yüzden birşey alacağını sanmıyorum daha :) hemde ikimiz karar aldık evlilik yıldönümünde birbirimize hediye almayacağız diye o yüzden birşey beklemiyorum. ama yemeğe gideriz büyük ihtimalle.

1,5 ay sonra da benım evlılık yıldonumum..

aslında esım bu zamana kadar herseyı aldı..

bır gun ıcınden gelmıs durup dururken gercek taslardan bır set almıs..kolye,küpe,yüzük..

goren herkes bayılmıstı ,ben gerı verelım dedım esıme ama kızmıstı bana :)

bu yaz ıkı kere tatıle cıktık..15 gun surdu :)

bır gun laptop aldı geldı :))

bılmem alacak bıseyı kalmadı sanırım adamcagızın. kaydirigubbakcemile2.

çiçeklerle gelir 3 yıldır sağolsun yüzük falan pırlanta almaz kendis gerekte yok zaten en büyük hediye mutluluk bence

eşim 1. yılımızda kelepce aldı o en cok istediğimden
2.yılımızda künye aldı
3 yılımzda bilezik aldı
daha bekliyorum hediyelerini dedim bende , her ay yıldönümümüz olsa zemuszemus zemuszemus

ben ise naptım derseniz her sene güzel bi masa hazırlar onun en sevdiği yemekelrei yaparım.

bizim daha 1 yıl oldu :nazar:
paramız olmamasına rağmen bana boğazda çok güzel bir sürpriz yaptı ve bir yüzük aldı
bitanem benim :asigim::nazar:
oysa ki ben paramız yok diye ona hiçbirşey yapmadım :çok üzgünüm:
bir sürpriz bile:çok üzgünüm:

Back
X