İyide kardeslerine ailesine ysptigi idler miye cok gorunuyor.nedemek nisanlimi kullaniyorlar hic bir aile ne evladini ne kardesini kullanir .ille disardan gelen mudehale edecek bu kotu duygulardan kurtul.Merhaba kızlar, ben bu siteye uzun zamandır üyeyim ilk defa sizinle bir derdimi paylaşmak istedim. Ben nişanlımla 2.5 senedir beraberim 1 senedir de nişanlıyız önümüzdeki sene de evlenmeyi düşünüyoruz. Fakat şöyle bir durum var, biz annesiyle babasına yeni bir ev alıp onların şimdiki oturduğu eve geçmeyi düşünüyoruz, nişanlımın annesi bu fikri verdi gelin burda oturun diye. Biz de onların evinden daha büyüğünü bulamayacağımız için böyle bir yola karar verdik. Ama şöyle bir sorun var, annesiyle babasına yakın bir yerde ev alacağız muhtemelen çünkü fiyatlar daha uygun ve ben çok içli dışlı olmak istemiyorum çünkü abisi de onlara yakın oturuyor şu an abisinin eşi yaka silkmiş kayınvalideden. Ben de öyle çok içli dışlı yaşamak istemiyorum, bir de nişanlım kardeşlerine fazla düşkün abisinin arabası vs. yok ve bir dünya borcu var dolayısıyla benim nişanlım sürekli onları alıp işe bırakıyor işten alıyor çocuklarını taşıyor, ablası da aynı şekilde. Nişanlımın kullanıldığını düşünüyorum açıkçası, kendi nişanımıza bile onun arabasıyla gidemedim çünkü abisi aldı onun arabasını ben de nişanlımı kendi arabamla aldım, böyle şeylere takıyorum kafamı ve özellikle bu araba işi fazlasıyla batmaya başladı bana siz ne düşünüyorsunuz fazla mı abartıyorum, başka yerden mi ev baksak bilemedim çünkü benim nişanlım özel şoför gibi kullanılmaya devam edilecek ben de her seferinde kavga çıkaracağım gibi gözüküyor.
Sonuç ?Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.
Muhtemelen farklı bir yerde ev bakacağız yoksa böyle ömür geçmez diye düşünüyorumSonuç ?
Maalesef durum bu, nişanlıma bunu söylediğimde de başkasına mı muhtaç edeyim diye cevap veriyor her seferinde, sürekli arabasını istiyorlar haftasonu çoğu işimiz kalıyor onlar yüzünden gideceğimiz yere gidemiyoruz. Akşam üstü nişanlımı arayıp arabanın anahtarını bana versene kapıdan diyor. Ablası da zengin bir adamla evli arabası herşeyi var fakat çocuklarını benim nişanlım taşıyor. İşte bu yüzden nişanlımı kullanıyorlar diyorum her keyfi işte çağırıyor, bir de üstüne üstlük abisi trafik cezasını bile nişanlıma ödetiyor.Nasil yani?
Nisaniniza senin arabanlami gidildi?
Nisan olsun dugun olsun, erkek tarafi kizi arabayla alip nisan salonuna gitmiyormuydu?
Yani kiz tarafi olrak sen gidip damadi aldin oylemi?
Ilk kez duydum boyle bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?