Bende bir ikilem içerisindeyim... ailesine yardım etmesini de anlarım... ancak senelerdir çalışıp bir birikimi olmaması tedirgin etti beni...Yanlış anlamayın yadirgamiyorum belki de doğrusu sizin yaptığınız ama ben seviyorsam maddiyatı gözüm görmezdi ki görmedi de en makul en hesaplisindan evlendim evim eşyalarım orta kalitedeydi arkadaşımın gelinliğini giydim düğünüm olmadı nikahtan gittim bunların hiç biri için bir defa olsun pişman olmadım şu anda rabbime binlerce şükür hicbir maddi sorunum yok durumumuz gayet iyi yani demek istedigim maddiyat benim icin bir kistas olmadi ama yine söylüyorum sizi yadırgamadım hakkınızda hayırlısı olsun açıkça konuşmak dışında bir seçeneğiniz yok bence
Herkesin evlenmeden eviIstanbulda iseniz orta semtlerde bir ev en az 400 500 bin.
Öyle almak kolay değil. Ki ailesi ile yaşamıyorsa kira da vardır. Sırf o para eline kalmıyordur.
Sizde beraber ev alırsınız. Olamaz mı?
Zaten eviniz varmış. O zaten sırf sizin.
Bir de beraber ortak alırsınız.
Sizi gereksiz maddiyatçı gördüm.. Herkesin evlenmeden evi olmak zorunda mı?
Eğer rahatsızsanız evi olan biriyle evlenin..
O kadar sene çalışıp bi araba bile alamadıysa durum sıkıntılı bence. Çünkü erkeklerin para kazanınca ilk yaptığı araba almaktır. Açık açık konuşmanız en mantıklısı bence
Aynı fikirdeyim sizinle Çünkü ben zaten aldığım maaşla ucu ucuna geçiniyorum...Bundan önce ki hayatını sorgulayıp yargılayamazsınız ama evlilik düşünüyorsanız ilerisi için açıkça konuşmanız gerekiyor.Ailene evlenince yardım edip edemeyeceğini sorman gerekir.7000 tl çok yüksek bir maaş değil ailesine yardım ederse ilerde evet sizin için sorun olur.
Konu açmaya çalışıyorum ama net bir cevap alamıyorum... bir şekilde konu kapanıyor... kafam çok karışık gerçektenNişanlıyken belli olur her şey. Şimdi ne deseniz ne yapsanız boş, göz boyamak için her şeye evet denir, vaatler havada uçuşur ama nişan döneminde takke düşer kel görünür
Bakın adam birikim de yapmış olabilir. Belki cimrinin önde gidenidir belki ailesi yemiştir. Belki gizliden kumar oynuyordur borsada kaybetmiştir. Siz istediğiniz kadar kıvrımlı sorular sorun yine de cevap vermez. iş ciddiyete binince göreceksiniz asıl.Konu açmaya çalışıyorum ama net bir cevap alamıyorum... bir şekilde konu kapanıyor... kafam çok karışık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?