Evlilik yolundaki ilişkim

Durumu iyi olmayan bir kişiye 200 tl telefon faturası mı geliyor? İnsanlar daha aza tamah edebilir veya kendi yağında kavrulabilir ama başkasından yardım alacak kadar fakirliğin nedeninin sorumsuzluk ve tembellik olduğunu düşünürüm, bu yazdığınız da ispat ediyor durumu. Düşmez kalkmaz bir allah hepimiz maddi sorunlar yaşayabiliriz kastettiğim bu değil, kimi insan ömrünü sorumsuzca miskinlik içinde ama lükslerinden de ödün vermeden geçiriyor. Nasılsa el atan biri bulunur diye düşünüyorlar. 200 lira tlf faturası ne ya kimse demiyor mu daha uygun tarifeler var diye.
Sürekli aşıyor erkek arkadaşıma kota koysana dedim annem rahat rahat görüşsün diyor... babası çalışmayı sevmiyor... bende sizinle aynı fikirdeyim benim babam gerekirse hamallık yapar yine de ailesinin geçindirir öyle bir adamdır... birazda o yüzden garipsedim...

Bu tarz şeyler bende duyuyorum... erkek arkadaşımla bir eğitim sırasında tanıştık beni hiç tanımıyordu... O yüzden böyle bir düşüncesinin olabileceğine inanmıyorum... o karakterde bir adam değil ama benim endişem diyelim ki evlendik benim üzerime de sorumluluk binecek... sadece annesinin telefon faturası 200 tl geliyor...

200 tl ne yahu? ben komple internet konuşma mesaj limitsiz kullanıyorum 170 tl o da yerim sabit değil, evde internet yok ve kendi bilgisayarımdan çalıştığım için.

bu adamın anası neyine 200 tllik konuşuyor yahu??

valla senin bu iş çok saçma yerlere gidiyor.

Back