Evlilik yolundayken ne bu şimdi :(

Merhabay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
330
211
23
Merhaba hanimlar benim 2. yılını doldurmaya çok yakın olan, evlilik yolunda bi ilişkim var. Ama benim bir derdim var Sevgilim hic eskisi gibi değil. Eskiden her firsatta bana iltifatlar eden gözümün içine bakan adam yok artık. Ailelerin tanışma stresi, is hayatına atılma stresi derken tartismalarimiz da artti. Özellikle ben çok asabi bi insan oldum acaba ondan dolayı benden sıkıldı mi? Benden sıkıldın mi artık sevmiyor musun ayrılmak mi istiyorsun diyince "sacmalama seni seviyorum tartışmalardan dolayi biraz yıpranmak dışında hiç bi problemimiz yok ki her şey çokguzel olacak" vs diyör "hem artık flört eden çocuklar değiliz bence ilişkimiz normal" diyor. Benim aklımda 2 secenek var. Ya cicim ayları bitti is ciddilesti bu adam gerçekte buymus ya da ben artık onun için sadece bi alışkanlığım sizce hangisi?

Bence su an sadece nisan ve dugun stresi. Evlendikten sonra duzelir insallah.
Daha hic bi işe başlamadık ki aileler tanısti ne nasil olur, nasıl yapılır o konuşuluyor daha. Ben acaba benimle ilgili bi şey mi diye düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için

sacmalama seni seviyorum tartışmalardan dolayi biraz yıpranmak dışında hiç bi problemimiz yok ki her şey çokguzel olacak

adam diyeceğini demiş zaten siz de biraz sakin olmayı deneyin. her zaman canım cicim olmaz ki. siz ilk günkü gibi misiniz ona karşı?

Daha hic bi işe başlamadık ki aileler tanısti ne nasil olur, nasıl yapılır o konuşuluyor daha. Ben acaba benimle ilgili bi şey mi diye düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için

Ya burada net bir sey diyemeyiz ki. Cabuk parliyor her seyden kavga cikartiyorsaniz sogumus da olabilir. Ileriyi dusunup stres yapiyor olabilir, sonucta evlilik zor. Maddi manevi. Eger maddi birikimi yoksa onlari dusunuyordur falan.

adam diyeceğini demiş zaten siz de biraz sakin olmayı deneyin. her zaman canım cicim olmaz ki. siz ilk günkü gibi misiniz ona karşı?
Ben ilk günkü heyecanla, ilgiyle yaklaştim hep ona karsi. Sadece arada çok stresli ve asabi bi dönemim oldu bu evlilik mevzulari dışında sebeplerin de olduğu. Haksız değildim fakat biraz daha sakin yaklaşmam gerekirdi tartismalarimizda. O da bundan dolayı soğumus olabilir. Ama son zamanlarda eskisi gibi olalım diye artık naparsa yapsin ses cikarmiyorum elimden geldiğince güleryüzlü olmaya çalışıyorum. Bi değişiklik yok ama henüz

Bekarlar evlilipi ne sanıyor acaba ? Evlilik aşkım Can'ım degıldır . Yatağına kahvaltı getıren Ada'm olmaz . Olsa bıle cok cokkk nadir . Ne aşık adamlar Nasıl degıstıler . Dua ette senınkı cok devısmesın . Ayrıca erkekler oyle asabi sinirli kızları cok çekmezler . Kapı orda derler ömrümü yedin derler bitti boşancam derler .

Bence normal seyler. Evlenecegimiz zaman biz ceyizimi alip gidiyoruz ama erkekler dusunuyor gecinebilecekmiyiz calisiyorum ama yetecekmi vs. Vs. Gelecek kaygisi oluyor evlilik stresi oluyor.
Bizd3 flort doneminde esimle oyle konusurken nisanlanma asamasinda ve nisandan sonra ciddi isler konusmaya basladik. Esimin kafasi 1 milyondu :)
Eger sevgisini hissediyorsan iltifat etmese bile normaldir. Kadinlar hisseder sevilip sevilmedigini.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Şöyle bi şey var ki sorun onun bu tarz streslere girmesi degil hatta aksine benim iş/eğitim hayatımdaki birtakım şeylerden dolayi benim strese girmem ve cok gergin olmam bi de bunun üzerine sevgilimin benden sogumus olma ihtimali, değişmesi. Şu an dertlerimi ona yansitmamaya naparsa yapsın ses çıkarmamaya calisiyorum eski tadimiz gelsin diye ama henüz bi değişiklik yok belki de bazi hanimların dediği gibi benle alakasi yok cicim ayları bitti bu ciddi işler başka bilemiyorum ayrıca kadinlar hisseder demissiniz ama ben ilişkimizin başlarında gözüme bakan Adama alışkın olduğum için şu an emin oalmıyorum kesin seviyor kesin sevmiyor da diyemiyorum bi oyle düşünüyorum bi böyle

Valla canim ne desem bilemiyorum.
Bu zamanlar zor zamanlar 7 yil esimle flort donemi yasamis biri olurak. Cok yiprandik. Ama o bakislar bendede oldu. Bana ilk zamanlar baktiginda resmen gozlerinden ask akiyordu suan ayni bakislar yok ama beni sevdiginden eminim. Bunu tavirlariyla soylemleriyle belli ediyor ve dikede getiriyor. Ama ayni bakislar yok. Ben en cok o bakislarina asik olmustum halbukim. olabilir canim. Sıkma canını hic birsey ilk aylar ilk gunelr gibi kalmiyor maalesef.
Dusunki evkiyiz ya baba evine gidiyoruz ya onlari gormeye. Orada bile ilk gun misafir gibi ilgi alaka 2. Gun tekrar sanki hic evlenmemissin gibi muamele oluyor.
Yani iyi gozlemle sevgilini. Seviyormu sevmiyormu ciddi bir işe girmekmi istemiyor yoksa ciddi bir ise girmenin stresimi.
Oglrenmen gozlenmen gerek.

Evlilik yolu taşlarla doludur

Bunlar bazen çakıl bazen de Kaya parçalarıdır

Taşlara takılmayın yukarıdan yenilerinin düşmesini engellemek işin ne gerekir diye düşünün

Asabiyet vs kendinizi frenleyin ve en önemlisi beklentiyi düşürün

Adamlar dünyaya kadınları pohpohlsmak için gelmiyor bunu da kabul etmek lazım

arkadaşım da birbirlerini çok severken böyle yaptı(kız aşırı stres yüklü gibi, en ufak konuda tartışırdı) çocuk bıraktı ailesi baskıyla hemen baş göz etti şimdi sürekli kızı arıyor kız engelliyor başka numaradan arıyor

yani demek istediğim bunaltmayın çocuğu takibi bırakmayın ama sürekli peşinde gezmesini beklemeyin
ayrıca ne olur herşeyi abartıp kavga çıkarmayın herşeyde asabi olmayın

biz de evlilik öncesi of ne kavgalar ederdik. şu düğün stresi çok kötü. böyle olacağını bilsem o stres için yapmazdım düğün falan. düğün geçti biz normale döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…