Daha hic bi işe başlamadık kiBence su an sadece nisan ve dugun stresi. Evlendikten sonra duzelir insallah.
sacmalama seni seviyorum tartışmalardan dolayi biraz yıpranmak dışında hiç bi problemimiz yok ki her şey çokguzel olacak
Daha hic bi işe başlamadık kiaileler tanısti ne nasil olur, nasıl yapılır o konuşuluyor daha. Ben acaba benimle ilgili bi şey mi diye düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Ben ilk günkü heyecanla, ilgiyle yaklaştim hep ona karsi. Sadece arada çok stresli ve asabi bi dönemim oldu bu evlilik mevzulari dışında sebeplerin de olduğu. Haksız değildim fakat biraz daha sakin yaklaşmam gerekirdi tartismalarimizda. O da bundan dolayı soğumus olabilir. Ama son zamanlarda eskisi gibi olalım diye artık naparsa yapsin ses cikarmiyorum elimden geldiğince güleryüzlü olmaya çalışıyorum. Bi değişiklik yok ama henüzadam diyeceğini demiş zaten siz de biraz sakin olmayı deneyin. her zaman canım cicim olmaz ki. siz ilk günkü gibi misiniz ona karşı?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Şöyle bi şey var ki sorun onun bu tarz streslere girmesi degil hatta aksine benim iş/eğitim hayatımdaki birtakım şeylerden dolayi benim strese girmem ve cok gergin olmam bi de bunun üzerine sevgilimin benden sogumus olma ihtimali, değişmesi. Şu an dertlerimi ona yansitmamaya naparsa yapsın ses çıkarmamaya calisiyorum eski tadimiz gelsin diye ama henüz bi değişiklik yokBence normal seyler. Evlenecegimiz zaman biz ceyizimi alip gidiyoruz ama erkekler dusunuyor gecinebilecekmiyiz calisiyorum ama yetecekmi vs. Vs. Gelecek kaygisi oluyor evlilik stresi oluyor.
Bizd3 flort doneminde esimle oyle konusurken nisanlanma asamasinda ve nisandan sonra ciddi isler konusmaya basladik. Esimin kafasi 1 milyondu :)
Eger sevgisini hissediyorsan iltifat etmese bile normaldir. Kadinlar hisseder sevilip sevilmedigini.
Valla canim ne desem bilemiyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için. Şöyle bi şey var ki sorun onun bu tarz streslere girmesi degil hatta aksine benim iş/eğitim hayatımdaki birtakım şeylerden dolayi benim strese girmem ve cok gergin olmam bi de bunun üzerine sevgilimin benden sogumus olma ihtimali, değişmesi. Şu an dertlerimi ona yansitmamaya naparsa yapsın ses çıkarmamaya calisiyorum eski tadimiz gelsin diye ama henüz bi değişiklik yokbelki de bazi hanimların dediği gibi benle alakasi yok cicim ayları bitti bu ciddi işler başka bilemiyorum ayrıca kadinlar hisseder demissiniz ama ben ilişkimizin başlarında gözüme bakan Adama alışkın olduğum için şu an emin oalmıyorum kesin seviyor kesin sevmiyor da diyemiyorum bi oyle düşünüyorum bi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?