Merhaba hanimlar benim 2. yılını doldurmaya çok yakın olan, evlilik yolunda bi ilişkim var. Ama benim bir derdim varSevgilim hic eskisi gibi değil. Eskiden her firsatta bana iltifatlar eden gözümün içine bakan adam yok artık. Ailelerin tanışma stresi, is hayatına atılma stresi derken tartismalarimiz da artti. Özellikle ben çok asabi bi insan oldum acaba ondan dolayı benden sıkıldı mi? Benden sıkıldın mi artık sevmiyor musun ayrılmak mi istiyorsun diyince "sacmalama seni seviyorum tartışmalardan dolayi biraz yıpranmak dışında hiç bi problemimiz yok ki her şey çokguzel olacak" vs diyör "hem artık flört eden çocuklar değiliz bence ilişkimiz normal" diyor. Benim aklımda 2 secenek var. Ya cicim ayları bitti is ciddilesti bu adam gerçekte buymus ya da ben artık onun için sadece bi alışkanlığım sizce hangisi?
3.seçenek olumsuz tavırlarını değiştir.Asabi davranıp,karşındaki insandan her zaman ki gibi makul olmasını bekleyemezsin.Merhaba hanimlar benim 2. yılını doldurmaya çok yakın olan, evlilik yolunda bi ilişkim var. Ama benim bir derdim varSevgilim hic eskisi gibi değil. Eskiden her firsatta bana iltifatlar eden gözümün içine bakan adam yok artık. Ailelerin tanışma stresi, is hayatına atılma stresi derken tartismalarimiz da artti. Özellikle ben çok asabi bi insan oldum acaba ondan dolayı benden sıkıldı mi? Benden sıkıldın mi artık sevmiyor musun ayrılmak mi istiyorsun diyince "sacmalama seni seviyorum tartışmalardan dolayi biraz yıpranmak dışında hiç bi problemimiz yok ki her şey çokguzel olacak" vs diyör "hem artık flört eden çocuklar değiliz bence ilişkimiz normal" diyor. Benim aklımda 2 secenek var. Ya cicim ayları bitti is ciddilesti bu adam gerçekte buymus ya da ben artık onun için sadece bi alışkanlığım sizce hangisi?
Soruyorum zaten söylüyorum aklımdakileri konuya yazdığım şeyleri söylüyor ama davranışları farklı. Bi de derler ya erkekler hep inkarcidir diye. Bu arada sizide Rabbim evliliginizde hep mesut etsin insallahbenim ofke ve stress problemim oldu evliligimizin 3. yilinda. surekli tartisir hale geldim adamla. esim benden sogumadi bu yuzden, cozum uretmeye calisti. benim sinirli halim beni ve iliskimizi yipratmasin, cocugumuzu etkilemesin diye ugrasti. cift terapisine gittik sorunun bende oldugu bariz olmasina ragmen. esimi ilk seansin ortasinda cikardi doktorum biz devam ettik. oyle boyle o gunleri atlattik. insaniz, inisli cikisli zamanlarimiz olacak bu hayatta, onemli olan nasil basa cikabildigimiz. erkek arkadasiniz bu yuzden soguyacaksa sizden ayip eder. hep bir taraf alttan almaz, hayatin getirdiklerine gore degisir iliskinin dinamikleri. umarim sadece kuruntu yapiyorsunuzdur. evlilik oncesi boyle durumlar yasaniyormus iliskilerde burada okudugum kadariyla. bence yapacaginiz en dogru sey buraya yazdiginiz korkularinizi, suphelerinizi acikca konusmaktir. belirsizlik icinde kalirsaniz yipranirsiniz ve bunu iliskinize yansitirsiniz ister istemez.
Soruyorum zaten söylüyorum aklımdakileri konuya yazdığım şeyleri söylüyor ama davranışları farklı. Bi de derler ya erkekler hep inkarcidir diye.
Sogudugumu falan düşünmüyordur ya son zamanlarda elimden geldiğince güleryüzlü olmaya çalışıyorummuhtemelen şu an o da sizin için aynı şeyleri düşünüyor. Ahh bu iletişimsizlik zor iş yav
Nerede ergenlik yapmisim sizce3. seçenek: artık ergen değilsiniz.
Birlikte bi ömür deviren insanlar var biz daha henüz evlenmedik bile2 yıl olmuş iş ciddiye binse de binmese de ilişkide her şey aynı heyecanda kalamaz ki tüm ilişkilerde böyledir zamanla evrim geçirir heyecan yerini alışkanlığa bırakır. Bence her şey normal bir de iş hayatına atılmış aileler tanışmış yeni bir hayat kuruluyor şu an ikiniz için bunlar tatlı sıkıntılar Rabbim beterinden korusun.
Teşekkür ederim yorumunuz için bi acidan bakınca haklısınız ama şöyle bi şey var ben ilk Tanistigimiz gün nasılsam hala öyleyim çok gergin olduğum bir dönem dışında. O dönemde de sadece is guc değildi birçok sebep vardi (bunları o da biliyor) ve cidden psikolojim bozuktu ben hayatımda ilk defa öyle oldum. Şimdi de her şey dört dörtlük diyemem ama aşmaya calisiyroum sevgilime hissettirmemeye çalışıyorum."Benim aklımda 2 secenek var. Ya cicim ayları bitti is ciddilesti bu adam gerçekte buymus ya da ben artık onun için sadece bi alışkanlığım"
Evet cicim ayları bitti, iş ciddileşti bu adam gerçekte bu ama aynı şekilde cicim ayları bitti, iş ciddileşti ve siz de gerçekte busunuz... Bir de bu açıdan bakın... Sürekli celalleniyorsanız karşınızda ki insanın değişmemesini beklemek pek mümkün değil. Esas şimdi bakacaksınız biribirinize uygun musunuz diye...
İlk tanıştığında nasılsan hala öyle olduğunu sanıyorsun sorun bu... İster olumlu ister olumsuz yönde olsun değişiyoruz, karşımızdaki insanlarda değişiyor ve bir ilişki ne kadar mükemmele yakın olursa olsun zaman zaman ortaya çıkan davranışsal değişiklikler ilişkileri yıpratıyor bunu kabul etmek gerek.Teşekkür ederim yorumunuz için bi acidan bakınca haklısınız ama şöyle bi şey var ben ilk Tanistigimiz gün nasılsam hala öyleyim çok gergin olduğum bir dönem dışında. O dönemde de sadece is guc değildi birçok sebep vardi (bunları o da biliyor) ve cidden psikolojim bozuktu ben hayatımda ilk defa öyle oldum. Şimdi de her şey dört dörtlük diyemem ama aşmaya calisiyroum sevgilime hissettirmemeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?