Evlilik yolundayken ne bu şimdi :(

Adam sana fragmani yayinlamis. Evlenince iyice hödüklesiyorlar boyle. Bendede var bi tane. Arada ormantik olur ama oyle her dk iltifat yok artik. Cocuga bak yok altini ac, yemege ne hazirladin vs gibi sorularla devam ediyoruz :)

benim ofke ve stress problemim oldu evliligimizin 3. yilinda. surekli tartisir hale geldim adamla. esim benden sogumadi bu yuzden, cozum uretmeye calisti. benim sinirli halim beni ve iliskimizi yipratmasin, cocugumuzu etkilemesin diye ugrasti. cift terapisine gittik sorunun bende oldugu bariz olmasina ragmen. esimi ilk seansin ortasinda cikardi doktorum biz devam ettik. oyle boyle o gunleri atlattik. insaniz, inisli cikisli zamanlarimiz olacak bu hayatta, onemli olan nasil basa cikabildigimiz. erkek arkadasiniz bu yuzden soguyacaksa sizden ayip eder. hep bir taraf alttan almaz, hayatin getirdiklerine gore degisir iliskinin dinamikleri. umarim sadece kuruntu yapiyorsunuzdur. evlilik oncesi boyle durumlar yasaniyormus iliskilerde burada okudugum kadariyla. bence yapacaginiz en dogru sey buraya yazdiginiz korkularinizi, suphelerinizi acikca konusmaktir. belirsizlik icinde kalirsaniz yipranirsiniz ve bunu iliskinize yansitirsiniz ister istemez.

2 yıl olmuş iş ciddiye binse de binmese de ilişkide her şey aynı heyecanda kalamaz ki tüm ilişkilerde böyledir zamanla evrim geçirir heyecan yerini alışkanlığa bırakır. Bence her şey normal bir de iş hayatına atılmış aileler tanışmış yeni bir hayat kuruluyor şu an ikiniz için bunlar tatlı sıkıntılar Rabbim beterinden korusun.

3. seçenek: artık ergen değilsiniz.

3.seçenek olumsuz tavırlarını değiştir.Asabi davranıp,karşındaki insandan her zaman ki gibi makul olmasını bekleyemezsin.

Soruyorum zaten söylüyorum aklımdakileri konuya yazdığım şeyleri söylüyor ama davranışları farklı. Bi de derler ya erkekler hep inkarcidir diye. Bu arada sizide Rabbim evliliginizde hep mesut etsin insallah

Soruyorum zaten söylüyorum aklımdakileri konuya yazdığım şeyleri söylüyor ama davranışları farklı. Bi de derler ya erkekler hep inkarcidir diye.
muhtemelen şu an o da sizin için aynı şeyleri düşünüyor. Ahh bu iletişimsizlik zor iş yav
Sogudugumu falan düşünmüyordur ya son zamanlarda elimden geldiğince güleryüzlü olmaya çalışıyorum

Birlikte bi ömür deviren insanlar var biz daha henüz evlenmedik bile heyecanin bitmesi için bana erken gibi geliyor

"Benim aklımda 2 secenek var. Ya cicim ayları bitti is ciddilesti bu adam gerçekte buymus ya da ben artık onun için sadece bi alışkanlığım"

Evet cicim ayları bitti, iş ciddileşti bu adam gerçekte bu ama aynı şekilde cicim ayları bitti, iş ciddileşti ve siz de gerçekte busunuz... Bir de bu açıdan bakın... Sürekli celalleniyorsanız karşınızda ki insanın değişmemesini beklemek pek mümkün değil. Esas şimdi bakacaksınız biribirinize uygun musunuz diye...

Teşekkür ederim yorumunuz için bi acidan bakınca haklısınız ama şöyle bi şey var ben ilk Tanistigimiz gün nasılsam hala öyleyim çok gergin olduğum bir dönem dışında. O dönemde de sadece is guc değildi birçok sebep vardi (bunları o da biliyor) ve cidden psikolojim bozuktu ben hayatımda ilk defa öyle oldum. Şimdi de her şey dört dörtlük diyemem ama aşmaya calisiyroum sevgilime hissettirmemeye çalışıyorum.

İlk tanıştığında nasılsan hala öyle olduğunu sanıyorsun sorun bu... İster olumlu ister olumsuz yönde olsun değişiyoruz, karşımızdaki insanlarda değişiyor ve bir ilişki ne kadar mükemmele yakın olursa olsun zaman zaman ortaya çıkan davranışsal değişiklikler ilişkileri yıpratıyor bunu kabul etmek gerek.

Ne yazık ki insan ilişkileri artık eskisi gibi değil. Karşımızda ki yıllardır birlikte olduğunuz en yakın arkadaşınız bile olsa bazen o sırada hayatındaki sorunları size yansıttığında bunları bildiğiniz halde başlangıçta elinizden geldiği kadar anlayıp yardım etmeye çalışsanız da süre uzayıp aşırıya kaçması halinde uzaklaşmaya başlarsınız ve doğaldır. Gerçekte o kişinin ne zorluklarla uğraştığını bilirsiniz halbuki... Sizin durum da tam olarak bu... Yine de iyi açıdan bakın, dediğim gibi birbirinize uygun olup olmadığınızı bu süreçte anlayacaksınız. Herşey güllük gülistanlıkken ilişki yaşamak kolaydır, eğer bu süreci atlatırsanız zaten birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz ki bu da zaten iyi bir şey.

Merhaba canım,hissettiklerini bende hissettim,bizde zor zamanlardan geçtik çevremde evlilik hazırlıklarına başlayan her çiftte strese bağlı bazı duygular geri plana atılıyor.Aslında bişey yok,bizim daha çok aşka sözlere ihtiyacımız olurken,onlar maddiyat yeterlilik gibi konuları düşünüyorlar.Zira bu süreçte maddiyat önemli ve bizim tarafımız için bişeyin eksikolması sevgisizlik olarak algılanıyo,yine onları karşımıza alıyorz ve sen istemiyorsun,sevmiyorsun diyoruz.ona destek ol bu bir süreç,bende nişanlımla yaşadım haklı olduğunu herşeyi tek başına yaptığını gördüğümde anladım,aşkınza inan,vesveseye uyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…