Evlilik yükü

Ortalama bi erkegin bundan rahatsiz olacagini sanmiyorum:) bizim sorun gorduklerimiz onlara gore sorun degilki:) bunu sorun yaparak bastan kaybediyoruz biz:))

Aşkla evlenince böyle oluyormuş, kanıtladınız bana da,
Aynı hisleri ben de yaşıyorum,
Hem canımın taaa içi, hem en nefret ettiğim,
Bazen sinek ısırsa üzüldüğüm bazen parçalansa bana ne diyebileceğim,
Saçma sapan duygular işte.

Ortalama bi erkegin bundan rahatsiz olacagini sanmiyorum:) bizim sorun gorduklerimiz onlara gore sorun degilki:) bunu sorun yaparak bastan kaybediyoruz biz:))
Dur ben bi deneyeyim bakalım . Şu çorabım nerede desin ben kirlide diyeyim mesela . Ne yemek yiyoruz desin öyle canım istemedi yapmadım yumurta kır diyim. En önemlisi para yönetimini elinden bırakayım parasız kalsın her gün sigara içmek neymiş ayda 300 tl sigaraya vermek neymiş bi görsün bakalım . Bizim ev sirke nasıl dönüyor izleyin bakalım

Sinirlenmissin baya:) gecen bi yazi okudum ve hak verdim:)

Diyorki: kadinlari yoran sey, onlarin toplama istegidir.. dogru mu? Bence evet:))

"Thiiiiis issss evliliiiiik." diye Leonidas edasıyla kocamıza tekmeyi...
Şaka tabi ki atmıyoruz. Evlilik sevgililik döneminden çok farklı bir şey. Bir kere arada bir resmiyet var :"Aile". Artık resmen ailesiniz sanki sürekli doktor önlüğüyle dolaşır gibi . E sorumluluklar, yorgunluklar da cabası. Eşinizle bir an evvel konuşun içindeki öküzü salıversin ve evliliğinizin dinamiği yükselsin.

Evliliği yürütmek herkes için zor.
Sürekli mutsuz olmazsın ,sürekli mutluda olmazsın.
Aşk heyecan ilk zamanlar gibi olmaz,hele çocuktan sonra vakit kalmaz.
Bazen yorgun bazen enerjik bazen monoton bazen heyecanlı.
Kısaca geçici bir durum

Hergun bal borek kivaminda olsaydi evliliginiz inan ona bile doyardin. Genel olarak hepimiz bu durumdayiz.

Şimdi şöyle düşünün: sevgiliyken misal her buluşmaya özenerek gidiyorsunuz, özlüyorsunuz. Onun evdeki kötü alışkanlıkları sizi çok bağlamıyor, zamanın tadını çıkarıyorsunuz. Ama evlenince bu adam her gün yanınızda, her detay hayatınızda. Buluşma sonunda eve gitmiyorsunuz artık. İlişkiniz üzerine düşünüp plan yapmak artık eskisi gibi olmuyor çünkü zaten bu adam hep burada. Bu hafta gezmeye gidemediyseniz haftaya gidiyorsunuz. Bu şekilde mutluluklar ve eğlenceler ertelenebiliyor. “Zaten haftada bir görüşüyoruz “ diye uzun uzadıya planlar yaptığınız günler geride kaldı. E bunun yanında sabah yatağı toplamaktan tutun da onun seveceği yemeği yapmaya çalışmak, aileleri ağırlamak yok efendim para sorunları vs vs her şey çok ciddi artık. Böyle olunca insan rahatlayacak zaman bulamıyor çünkü tüm stresler artık ortak. Yani çok çok normal. Yine bireysiniz ama artık aile içindeki bireysiniz. Mesela baba evinde de ailenizin hareketleri batıyordur eminim. Ev arkadaşıyla da keza öyle. Sürekli bir arada olan insanların ortak sorunudur bu. Olayı evlilik bazında düşünmeyip bu açıdan bakarsanız biraz rahatlarsınız.

Vallahi 11 yılı devirdik ve acaba evlenmesemiydim bu adamla dedigim zamanlar oluyor hala

Bazen cok mutluyum bazende keske bekar kalsaydim diyorum.
Herzaman mutlu etse ben yine sorun yaratirdim, icinden geceni soylemiyorsun beni idare ediyorsun diye

Ama bu ara merkur tersmi gidiyor nedir, bir haller var bu gezegenlerde. Herkeste bir gerilim hali var.

Evlilik is loading:)kaldır at balkondan fikrine sıcagım suan yalnız

6 yıllık evliyim ben de bazen eşime kızıyorum, bazen çok mutlu ediyor... Yalnız hala çok seviyorum ve hala beni heyecanlandırıyor...
Ya masallah ne guzel. Heyecan duymuyorum ben maalesef...

Genel olarak huzurlu musun?
Mutluluk ve mutsuzluk anlık yaşanan duygular
Huzurun var ise anlık mutsuz olmak iyi bile oluyor ki mutlu olduğun zamanların değerini anlayasın

Her an tabi ki huzurlu degilim. Ama genel manada ortaseker diyebilirim.

Paylasim icin tesekkurler. Halimi anlatiyor gibi geldi. Guzelmis.

kaldır at şu balkondan mı yazdıklarınız 1,5 yılda normal gelmedi bana .
Aynen. Inanin saka olsun diye de soylemedim. Gozum donuyor bazen. Kaldirip atasim geliyor. Bazen bidi bidi bidi tartisiyor. Bi yere kadar sabir gosterio bende cevabini veriyorum. Bi yerden sonrasi flu. Ne konusuyor bu salak salak diyorum. Kaldir at surdan sesi kesilsin.

Eşini gerçekten seviyor musun?
Aşk var mı aranızda?

Ask tanimina bagli. Boyle tutkulu bir cinsellik karnimda kelebekler falan yok acikcasi. Sevgiliyken vardi oysaki

Tam beni anlatmissiniz. Bazen minnacik biseye kiyamiyorum. Dusunuyorum. Endiseleniyorum. Bazen de cidden nerden aldim basima belayi diyorum.

Regl mi yaklaşıyor? Pms ile alakalı olabilir
Yok ya. Keske oyle olsa. Surekli bir duygu bu. Ve gercekten uzuluyordum. Ama gordum ki yorum yazan herkeste ayni.

Konusmak kar etmiyor. Cicekler bocekler dagitan adam gitti yerine bagiran uzmekten incitmekten cekinmeyen ama seviyeli ve kademeli bir sekilde cildirtan bir okuz geldi yerine...

Bende ayni sen gibi bir ruh halindeyim ..bazen ayyy iyiki evlenmisim diyorum..bazende nerden aldim bu okuzu. (Ki bu ara okuz kismini daha cok soyluyorum)evlilikten bizim beklediklerimiz erkeklerden cok farkli .ne yazikki.ondan biz cok mutsuzuz iste..halbuki okuzle evlenirken bunlari dusunmeliydi insan ..

Sevgiliyken de birlikte yasadik yaklasik 6 ay kadar. Ama o zaman da boyle degildi. Aileydi paraydi sorumluluktu onlarami geriliyorum ki acep??

Evlilik is loading:)kaldır at balkondan fikrine sıcagım suan yalnız
Baska bir arkadasa da yazdim. Inanin bazen cok ciddi dusunuyorum yahu. Beni boyle seviyeli seviyeli cildirtiyor ya. Kaldir at balkondan. Oohhh miss. Gitti dirdir. Sacma sapan tartismalar ve savunmalar. Bazen ne dedigini kendi bile anlamiyor bence. Anca demagoji..

Kendine de dedim. Sevgiliyken daha iyiydik diye. Simdi bi garip. Hersey bi garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…