Evlilik yükü

Kendine de dedim. Sevgiliyken daha iyiydik diye. Simdi bi garip. Hersey bi garip...
Biz hep sevgili gibi olmak istiyoruz.onlarda hayatin rutinine baglanarak yasamak ..her programi ben yaparim mesela..oysa yorgunum der once .sonra ben surat sallayinca iyi hadi cikalim..halbuki o saaten sonra ciksan .ne..cikmasan .ne..ben kirildim bile..sanki zorla vakit gecirtir gibi ..(bu arada ben sizin yazinin bahanesiyle saglam dolmusum.icimi dokuyorum su an ..onu farkettim)

Biraz oyle olmus sanki :) ama iste sorumluluksa bize de biniyor. Dertse bizde cekiyoruz. Cogumuz ben gibi calisiyoruz da. Birlikte biseyler yapmak icin berdigimiz emege yazik..

Elif safakla pek aram yoktur. Ama bu paragraf gerçekten çok doğru.

Ya masallah ne guzel. Heyecan duymuyorum ben maalesef...

Her an tabi ki huzurlu degilim. Ama genel manada ortaseker diyebilirim.

Şunu demek istedim, eşimle en sert tartışmamızda, en üzüldüğümüz anlarda bile barışacağımızı, her şeyin düzeleceğini biliriz o yüzden kavgalı bile olsak iç huzurumuz vardır. Anlık bişeylere sinirlenebilirsin, üzülebilirsin ama sonrasında tatlıya bağlıyorsanız ve bu çok uzun sürmüyorsa ayrıca çok fazla da olmuyorsa endişe etmeye gerek yok bence.
Ben 6,5 senede hiç "nerden evlendim de başıma dert açtım" demedim

Ben 2 gündür kocamla küsüm.Suan cidden kaldır at fikrine yükseliyorm Haftalardır mesaiye kalıyorlar,yoruluyorsun kalma dedim.Ac mı oturalım dedi adam.Ben çalışıyorum bu arada.Yani evi o gecindiriyır ,ben giyim kusama calısıyorm ona göre!Gercekten öyle olsa keşke.Ben bu gardropla 3-5 snee idare ederim yani,deli mi dürtüyo beni hergün sabahın köründe kalkıp ise geliyorum.Abuk sabuk insanlarla ugrasıyıorm.Eve gidip kostur kostur yemek,camasır bulaşık,temizlik yapıyrum.Erkeklerde görev algısı cok fazla.Senin yaptığın fedakarlıklar görevin oluyor bi süre sonra.Hayır değil.Yalnız değilsin yani,evlilik böyle bisey..O sosyal medya fiyonklu kociler de yalan:)

Evliliğin çok yeni ilk yıllar bu düşünceler oluyor sonuçta ne kadar tanıyoruz desek de aynı evi paylaşmak çok farklı....1 yıllık evliyken bende diyordum ne varda evlendim diye...
Geçer canım...

Ben yalnizligi seven bir kadinim , hayatta bir basima var olmayi seviyorum
Buna ragmen iki kere evlendim , deli miyim neyim diyorum bazen
Esim gercekten ruh ikizim olabilecek tek erkek , hayata bakis acimiz , zevklerimiz , pek cok yonden benim erkek versiyonum gibi ama bende zaman zaman sizin gibi hissediyorum
Gerci ben neden boyle hissettigimi biliyorum , benimki tamamen yalniz kalma istegi , bazen gitse bi yerlere diye gozunun icine bakiyorum
Yani bazen iyi ki evlenmisim diyorum , bazen neden basima dert actim ne kadar mutluydum ben diyorum
Boyle duygu karmasasi yasayan tek kadin diilsiniz :)

Yaşadıklarınız normal. Ev, iş, sorumluluk bunlar insani yoruyor.
Biz nişanlımla uzun mesafe ilişkisi yaşadık. Hafta sonrali Londra senin, paris benim gezerdik. Dışarda yemek, musical... yani full eğlence. Şimdi beraber yaşıyoruz ve ben bazen bavulu kapip kacasim geliyor. Adamin yaptığı özel bir durum öküzlük yok. Minnoş minnoş takiliyor. Dün gece banyo temizlerken ağladım. Tıraş olmuş... duvarlar kil icinde. Söylene söylene temizledim. Ben bu hallere düsecek kadin değildim diye.
Bu sabah uyandim... bana hahvalti hazırlamış, en sevdiğim ekmeği almış. Not yazmış ve beni uyandırmadan ek işine gitmiş. Sonra yine ağladım. Adam bizim icin didiniyor... cabaliyor... ben iki kil icin ayrilmayi düşündüm diye

Sevgiliyken birlikte yaşasanız da bir zorunluluk yoktu. Ama evlilik zorunluluklar doğuruyor. Psikolojik tamamiyle.

Ya iste gercekten bende bunlari yasiyorum. Genelde hirslandigim agladigim kisim daha cok olmakla birlikte hemen hemen ayni durumlar...

Bende cocuk olduktan sonra başladı. Aynen anlattığınız gibi durup durup "ben niye evlendim, ne kadar büyük salaklık yapmışım diyp duruyorum sebepli/sebepsiz anlamsızca. Benimkide biraz okuzdur.ve eşimle sevgiliykenki hallerimizi okadar çok özlüyorum ki.... kavgalarımızı bile... tam 3 yıl once bugunlerdi. Ah ah genclik parkta buluşurduk ben önden giderdm o arkadan gelirdi cok özledim coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…