- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
Ailemi işimi büyüdüğüm şehri alıştığım ortamı arkadaşlarımı bırakıp geldim. Ve daha çok yeni evliyim. Off bazen çok yanlız olduğumu düşünüyorum. Kimsem yok sanırım onun ilgisi bana yetmiyor. Hayatımı devam ettireceğimi seçtiğim insan galiba yanlış seçim kendi doğru bir insan olabilir iyi bi birey olabilir fakat düşünüyorum da benim için doğru insan değil yani sanırım değil. Hiç birşeyden bi düşüncemden emin değilim fakat tek bildiğim hayalimdeki evlilik bu değil. Yine de seviyorum... Yoksa hayatımda ilk olarak yaşadıklarım mı beni ona bağlayan heyecanı aşk mı sanıyorum. Aslında okadar bencil olmasa benim kırılacağımı bildiğim hareketler yapmazsa belki daha mutlu olurum. Ve bunun için kırıldığımı tartıştığımı bildiği halde bekarlık alışkanlıklarını bırakamadığını gayet net görüyorum. Ve bu konuyu konuşamıyorum çünkü sonuna kadar inkar edip üstüne birde beni suçlu çıkaracak yada belkide duyacaklarım ondan soğumamı sağlayacak. Bazen düşünüyorum belki cinsel anlamda da çekici gelmiyorum belki hayalin deki ben değilim. Bunu düşünmek bir kadın için çok zor ama her ayrıntı önemli. Kendime öz saygımı kaybettim. Mutlu olduğum anlarda çok oldu ama şuan Çok mutsuzum. Evliliğimi oluşturduğumda verdiğim maddi manevi emek mutsuzluğumdan daha ötede. O nedenle verdiğim emeği düşünüp evliliğimi bi kez daha gözden geçiriyorum . Çok yanlızım sadece öylesine içimi döktüm zaman ayırdığınız için çok uzun bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için de çok teşekkürler.