Evlilik zormuş

Kesinlikle doldurmak amaçlı birşey konuşmak istemem ama ben de katılıyorum, dediklerini yaparsan bir süre sonra önünü alamayabilirsin durumun. Önce sakin dille anlatmaya çalış ama alttan alttan böyle olmayacağını da söyle, daha sonra daha ciddi problemlere yol açabilir çünkü. hayatının her anında cimrilikle başetmek zordur

Ayy Allah yardımcın olsun canım, zor takıntıları var ve eli cimri :KK43:
O gittiğiniz psikolog nasıl okları size .evirdi anlamadım
Bunları anlatmadınız mı ? Kalorifer , yemek, kıyafet falan ?
Eğer anlattığınız halde sizi hatalı bulduysa onun psikologluğu sorgulanması lazım

bence eşinizde piskolojik sorun yok bas basa cimri adamın teki cimrilik boyunu aşmış sizide sevip değer verdiğini göremedim pek benim sevdiğim için canım feda parada köpeği olsun bence ilişkinizi düşünün bir kere daha .

CANIM BENİM EŞİMDE DE İLK YILLARDA BU BAHSETTİĞİN ŞEYLER VARDI
HALA EŞİM NE ALDIĞIMI SATTIĞIMI BİLMEK İSTER VE KENDİDE HERŞEYİNİ BANA SÖYLER
BANA DANIŞMADAN ADIM ATMAZ
PİNTİLİK YAPARDI COK AMA ZAMANLA BUNU AŞTIK AİLE GÖRGÜSÜ İLEDE ALAKALI KYB VEYA KYVDEN NASILLAR EŞİNLE İLİŞKİNDEKİ SORUNLARI İLLAKİ ONLARDA GÖRÜRSÜN BEN GÖRÜYORUM
KYV AYNI BEN KYB AYNI OĞLU GİBİ MESELA

Yemeği az koyuyorum başka birşey yok mu diyor çok koyunca senin kadar yemek zorunda mıyım senin yüzünden çok yedim diyor vb

:KK57::KK57::KK57: herkesın var bı derdı... yalan dnya böle oyalanıp gıdıyorz ıste. allah sonumuzu hayır etsın

Acaba esine sorumluluk almak agir gelmis olabilirmi evi gecindiremesem yada birilerine muhtac kalirsak diye bu sebebtende sana sariyor ola bilirmi demisin ya senin kadar yemek zorundamiyim mesela

Arkadaşlar eşimi seviyorum onu mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ama sürekli beni eleştiriyor ve hiç olmayacak sebeplerle kinaye yapıyor.Takıntıları var.Aşırı şüpheci.Aile terapisine gidelim dedim kendi tanıdığı psikoloğa götürdü okları bana çevirdi gerçekten abartılı halleri var ilaç kullanması gerektiğini düşünüyorum ne yapabilirim sizce.
yatırın :KK66:

Su gidecek diye çamaşır çok yıkıyorsun diyor 15 günde bir yıkıyorum normal değil mi misafir geleceği zaman kalorifer yakıyorum yarın yak diyor fatura gelmesin diye çamaşır kurutma makinem var kızıyor asarak kurut diyor elektirik gitmesin diye
seninkinin psikolojik sorunu yok pintilik sorunu var

Hata cok acik.
Guzel haber cozum pesindesiniz, ama amasi var.
Esin aile terapistine " karim ilgi gostermiyr yatak odasinda' dermi mesela hic?
Aile terapsti demek herseyi aciga dokup beraberce cozum aramak demek.
Tanidigi gitmissiniz.
Haliyle bisey anlatmamis esiniz.
Paranizda yanmis bana sorarsan.

Çamaşır kurutma makinesi niye aldınız ki? Kullanmıyosanız satın yani:confused: kocanın eline para geçmiş olur böylece.

Arkadaslar acilen yardıma ihtiyacım var salata yaprağım var ve cok tuzlu sıcak suya bastirdin olmadı 4 5 defa suyunu değiştirdim ana kâr etmedi içte hazırladım boşa gidecek ya lütfen çok acil yardim

Su gidecek diye çamaşır çok yıkıyorsun diyor 15 günde bir yıkıyorum normal değil mi misafir geleceği zaman kalorifer yakıyorum yarın yak diyor fatura gelmesin diye çamaşır kurutma makinem var kızıyor asarak kurut diyor elektirik gitmesin diye
esinizin tum takintilari maddiyatla ilgili
..gercekten zor mu geciniyorsunuz maddi yonden yoksa maddi durumu iyi ve asiri cimri mi onu anlamdim

Arkadaslar acilen yardıma ihtiyacım var salata yaprağım var ve cok tuzlu sıcak suya bastirdin olmadı 4 5 defa suyunu değiştirdim ana kâr etmedi içte hazırladım boşa gidecek ya lütfen çok acil yardim

:KK53:konu konu ustune olmaz siz yeni konu acin yardim ederler

Aboo ÇOK tuzlu yaprak 4 5 DEFA SU değişmiş.Allahtan konu sahibinin başına gelmedi bu kalpten giderdi adam .
İçine tuz atma.

Maddi yönden sıkıntılarınız mı var?
Acaba eşiniz birşeyler mi almak istiyor ev araba vs.yalnız tutumlulukla cimrilik ayrı şeyler bunu ayırt edememiş galiba.sizi çok mu savurgan görüyor diyeceğim ama petekleri açtırmıyorsa aşırıya kaçacak cimri.

Canımı sıkma muslukları açarım evi su basar.hem eşyalardan hem sudan inme iner sana deyin.
İnsan evinde özgürce su elektrik kullanamayacak mı.

evlilik değil sizin kocanız zor. şu hayatta en tahammül edilemeyecek şeylerden biridir cimrilik.

siz çalışın diycem ama...

Back
X