Evlilik

Hayır evlilik böyle bir şey değil.
İnsan sokakta tanımadığı birine bile yardım eder insanlık namına.
Üzerinde annesinden sonra en çok hakkı bulunan kadına, eşine, hayli hayli yardım etmesi gerekir. Velev siz mahsustan yapmış olun.
Aile adama değerleri öğr
Allah oğlunuzdan yana güldürsün yüzünüzü. İnşallah sizi el üstünde taşır kimseye de muhtaç etmez.
amin inşallah

Benimle de bir erkek evladımız var ona önce sevgiyi ve merhamet i öğretiyorum

Naz yapacak son kişiyim evimin işini yapmışım yorgunluktan bu hale gelmişim ama adamın umrunda değil
Naz yapmadığınız için böyle oluyor desem.
Siz ne kadar kendinizi eşinize karşı güçlü ve sınırlarını son raddesine kadar kullanan bir kadın modeli çizerseniz eşiniz bu duruma alışır..
Yani erkekler " aaa karım önemli bir şeyi olmazsa bana bunu söylemezdi. " diye düşünmez. Düz mantık şimdiye kadar olamadığına göre şimdiden sonra da olmaz şeklinde düşünür.

Gücünüzü son raddesine kadar kullanmayın ve bazı şeylerine de yapmayın. Sizin narin hassas bir hanımefendi olduğunuzu hatırlatın.

Naz yapmadığınız için böyle oluyor desem.
Siz ne kadar kendinizi eşinize karşı güçlü ve sınırlarını son raddesine kadar kullanan bir kadın modeli çizerseniz eşiniz bu duruma alışır..
Yani erkekler " aaa karım önemli bir şeyi olmazsa bana bunu söylemezdi. " diye düşünmez. Düz mantık şimdiye kadar olamadığına göre şimdiden sonra da olmaz şeklinde düşünür.

Gücünüzü son raddesine kadar kullanmayın ve bazı şeylerine de yapmayın. Sizin narin hassas bir hanımefendi olduğunuzu hatırlatın.
Haklısınız ben hep kendimden ödün verdim yapmamalıyım bundan sonra

Bu en başta merhametsizlik. Umursanmamak. Olması gereken iyi olup olmadığınızı kontrol etmek ve hastaneye gitmeyi teklif etmekti. Yemek yaparken rahatsızlanmamışsınızdır sonrasında gelmiştir. Sizi nasıl gördü acaba halsiz bitkin yatarken mi yoksa normal mi? İnandırıcı gelmemiş olabilir mi ki bilemedim.

Tansiyonum çok kötü düştü yerimden kalkamıyordum kocam oğlumuzu parka götürmüştü sonra eve geldi kötü olduğumu vd komşuyu çağırdığımı söylemiştim dalga geçer gibi yemek yerken mutfağı toplarken bişeyin yoktu dedi ve beni böyle bırakıp kahveye gitti bende bu halde beni bırakıp gidilyor musun dedim bişey olursa ararsın dedi evlilik böyle bişey mi kızlar biz bu sadakatsizlik içinmi evlendik ne yapmalıyım sizce

Sizi üzmek istemem ama böyle bir şey değil, olmamalı da.

gerçekten kötüyseniz ve ilk kez oluyorsa boyle bisey eşiniz gerçekten kaba biri

ama o kahveye gitmesin diye böyle şeyler yapıyorsanız inanmamış gitmiş de olabilir..

:kızgın::KK11::sinirli::KK67:Yazarsam banlancam diye..eşiniz kişisine olan düşüncelerimi ifadelerle anlatmaya çalıştım kuzum..umarım başarılı olmuşumdur..:KK67:

Siz masayı, mutfağı toplarken eşiniz ne yapıyordu? Kendisi kaç yaşında? Emekli amcalar gibi kahvede ne yapıyor? Bunların cevabına göre yorum yapacağım. Zira bazı zihniyetteki adamlardan bazı şeyleri beklememek gerekiyor bence. Ve o hasta olunca ben kıyamam ki demişsiniz ya, size kıyabilen adam için fazla bu. Size davrandığı gibi davranın, ne eksik ne fazla.

Tansiyonum çok kötü düştü yerimden kalkamıyordum kocam oğlumuzu parka götürmüştü sonra eve geldi kötü olduğumu vd komşuyu çağırdığımı söylemiştim dalga geçer gibi yemek yerken mutfağı toplarken bişeyin yoktu dedi ve beni böyle bırakıp kahveye gitti bende bu halde beni bırakıp gidilyor musun dedim bişey olursa ararsın dedi evlilik böyle bişey mi kızlar biz bu sadakatsizlik içinmi evlendik ne yapmalıyım sizce
Evlilik böyle değil senin adam tam olmamış

Siz masayı, mutfağı toplarken eşiniz ne yapıyordu? Kendisi kaç yaşında? Emekli amcalar gibi kahvede ne yapıyor? Bunların cevabına göre yorum yapacağım. Zira bazı zihniyetteki adamlardan bazı şeyleri beklememek gerekiyor bence. Ve o hasta olunca ben kıyamam ki demişsiniz ya, size kıyabilen adam için fazla bu. Size davrandığı gibi davranın, ne eksik ne fazla.
30 yaşında hakkını yemiyim oğlumuzu yıkıyordu

gerçekten kötüyseniz ve ilk kez oluyorsa boyle bisey eşiniz gerçekten kaba biri

ama o kahveye gitmesin diye böyle şeyler yapıyorsanız inanmamış gitmiş de olabilir..
İlk defa oldu kahveye giyeceğini bilmiyordum ki bu alışkanlık da yeni çıktı

Bu en başta merhametsizlik. Umursanmamak. Olması gereken iyi olup olmadığınızı kontrol etmek ve hastaneye gitmeyi teklif etmekti. Yemek yaparken rahatsızlanmamışsınızdır sonrasında gelmiştir. Sizi nasıl gördü acaba halsiz bitkin yatarken mi yoksa normal mi? İnandırıcı gelmemiş olabilir mi ki bilemedim.
İnanmamış evet

Kendisi hastalığa yakalandığında, çocuğunuzu alıp parka çıkın. Yemek falan da hak getirsin. Çıkarken de birşey olursa haberleşiriz demeyi ihmal etmeyin.
Kesinlikle aynı fikirdeyim hatta daha beterini bile yapabilirsin haketmiş :kahve:

hastalıkta , sağlıkta , iyide , kötü de diye evleniyoruz , eşlerimize birşey olduğunda aklımız çıkıyor ama bize birşey olduğunda bu vurdum duymazlık neden diye sorguluyor insan , sonra mutsuzluk , güvensizlik vs.... zaman geliyor sorguluyorsun kim ve ne için ? bir bakıyorsun boşa geçen yıllar , bugün böyle ise yarın allah vermeye daha büyük bir rahatsızlığım olduğunda demekki bana bakmayacak diye düşünmekten alıkoyamıyor insan kendini :(

bende 3 yılda 1 kez çok hasta olup yatağa düştüm kayınvalide çok uzak olan bir akrabanın cenazesine gidelim dedi ve eşimle gitti ki eşim akrabayı tanımıyor . aradan 2 saat geçti eşim aradı nasıl oldun dedim iyi değilim biran önce gel dediki bana annem diyorki cenaze memlekete gidiyor bizdende sen git ayıp olmasın tabi o sinirle ağzıma geleni saydım vs... sonra gitmedi eve geldi 1 hafta konuşmadım buolaylar birikiyor ve sonunda dağ oluyor allah herkese gerçekten o hastalıkta sağlıkta diye çıktığımız bu yolda güven verecek hayırlı eşler nasip etsin

kredi kartını ve parasını alırım,
taksiyi tutarım,
özel hastaneye giderim,
dönüşte eve kendim için ve çocuk için yemek sipariş ederim.

yalnız acaba daha önce de hastayım oram buram ağrıyor vs gibi çok mu yaptınız da eşiniz çok umursamıyor?

Sadece evlilik olarak düşünmek istemiyorum bu insanlık değil. Herhangi bir arkadaşım, sokaktaki herhangi bir vatandaş böyle olsa başında durup nasıl yardımcı olmam gerektiğini sorar ilgilenirim. Bunu yapan hastalıkta sağlıkta birlikte olmaya söz verdiğiniz eşinizse ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.

Back
X