Evlilik...

umutcicegi95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
31
5
1
30
Uzun süreli ciddiye giden bir ilişkim var. Ama gidiyor sadece . Yani bir başlangiç yapılmadi. Başta ben erteliyordum erkek arkadaşım istiyordu. Yine istiyor ben de istiyorum ama adım atmıyoruz. Surekli evlenelim artık falan diyor ama icraat yok. Evlilik teklifi etmedi mesela. Hala bekliyorum. O olsa arkası gelir zaten . Aileler falan tanışır. Benim sorum şu bu durumda ben ne yapabilirim? Sanırım benden de bisey bekliyor . Ben de o evlilik teklifi falan etsin ya da bir başlangıç yapsin diye bekliyorum. Önerilerinizi bekliyorum 😊

Benimle evlenir misin deyin ilaki erkek mi yapmak zorunda bu teklifi
Hem ilerde çocuklarınıza paylaşacağınız herkesten farklı bir hikâyeniz olur

bence senden bişey beklemiyor, kendi açısından şartların olgunlaşmasını ve ortamın hazırlanmasını bekliyor:)

Evlilikten bahsedip evlilik teklifi beklemek bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Etrafımda da görüyorum,evlilik konuşuluyor ama adım atılmıyor,çünkü teklif olmamış.Zaten evlenmek istediği belli değil mi,neyin teklifi gelecek ? Filmlerde gördüğümüz hayatla bizim hayatlar uyuşmuyor işte,mantıksız bir durum çıkıyor ortaya.

Al karsına ciddi ciddi konus
Bu ilişki nereye gidiyor adını koyalım mı vs diye
İlişki dedigin iki taraflı yasıyor uzun süredirde birlikteymişsiniz bunu acıkca konusabiliyor olman lazım

Evlilikten bahsedip evlilik teklifi beklemek bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Etrafımda da görüyorum,evlilik konuşuluyor ama adım atılmıyor,çünkü teklif olmamış.Zaten evlenmek istediği belli değil mi,neyin teklifi gelecek ? Filmlerde gördüğümüz hayatla bizim hayatlar uyuşmuyor işte,mantıksız bir durum çıkıyor ortaya.
+1111 insanlarda hep bir algı var, aslında konuşuldukça zaten teklif yerine geçiyor karar verilmiş

Ay aynen cok sacma ne yani evlenme teklifi yok ama evlilik konusuldu diye evlenilmiyormu 🤣

Ciddiye gidiyor diye kendiniz soylemissiniz zaten dusunsene nikah tarihi aliyosun fln hala teklif bekliyosun😂😂😂😂 yani o yola girmisseniz artik daha bi teklife gerek varmi

Ben söyle yapmıştım. Benim ailem öğrenmişti küçük bir yer burası çünkü. Gittim ailem öğrendi napıcaz dedim. O da işi ciddiyete dökeceğiz dedi. Sonra evlenme teklif etti. Siz aileler ile tanistirmak istediginizi soyleyin bakin tepkisine

Illa teklife gerek yok ki . Ben evlilik teklifine muadil şununla karşılaştım; biz de gelinlikle baslar kefenlikle biter :D

Nasıl evlendim ki teklif olmadan :) bir şekilde karşılıklı konuşulacak nasıl olsun vs diye.. İlla teklif beklemeyin bence.

Uzun süreli ciddiye giden bir ilişkim var. Ama gidiyor sadece . Yani bir başlangiç yapılmadi. Başta ben erteliyordum erkek arkadaşım istiyordu. Yine istiyor ben de istiyorum ama adım atmıyoruz. Surekli evlenelim artık falan diyor ama icraat yok. Evlilik teklifi etmedi mesela. Hala bekliyorum. O olsa arkası gelir zaten . Aileler falan tanışır. Benim sorum şu bu durumda ben ne yapabilirim? Sanırım benden de bisey bekliyor . Ben de o evlilik teklifi falan etsin ya da bir başlangıç yapsin diye bekliyorum. Önerilerinizi bekliyorum 😊
Evlenmek istediğine emin misin ? Adamda en ufak bir pürüz bile varsa zamanla değişir düzelir ben onu değiştiririm diye düşünme sakin değişmez ıyi düşündün mü bacım 😁 sonra pişman olma

Ciddiye gidiyor diye kendiniz soylemissiniz zaten dusunsene nikah tarihi aliyosun fln hala teklif bekliyosun😂😂😂😂 yani o yola girmisseniz artik daha bi teklife gerek varmi
Ben teklif olmadan evlenmem dedim 😂 takım elbise giyip diz çökmeden teklif edersen de kabul etmem dedim 😁 gerek var beee oda bi anı yani 😁

evlenelim artık dediğinde siz nasıl tepki veriyorsunuz ? teklifi yapmadı diye nazlanarak cevap veriyorsanız sizin yeterince istemediğinizi düşünüp adımı atmıyordur doğal olarak.

Back
X