Evlilik

Benimde çok yakın bir arkadaşım, hamileyken aldatıldigini öğrendi erken doğum yaptı. Neler çekti kiz. Adamın metresi kızın hamile olduğunu bile bile aradi arkadaşımı.

O yüzden, hataydı, şeytandı geçecekler bunları.

Kimsenin ahini yerde bırakmasın Allah.

Seytana gerek var mı ya, evlı adamla sevgili olan kadın seytanın bir ust modeli bence. Asıl o kadın seytanı kandırır. Ya da adam her neyse. Seytana da suc atmaz mısınız artık.
Her haltı ye kaderim buydu de, her günahı suçu işle şeytan yaptı de, oh ne ala, o zaman tüm bekarlar evlilere sarsın sonra suçu şeytana atsın o zaman ne mide ne vicdan var yahu nefsimiz demiyor da şeytan diyor

Her haltı ye kaderim buydu de, her günahı suçu işle şeytan yaptı de, oh ne ala, o zaman tüm bekarlar evlilere sarsın sonra suçu şeytana atsın o zaman ne mide ne vicdan var yahu nefsimiz demiyor da şeytan diyor
Nefsime ve şeytana uydum evet.Rahatlayın lütfen gece gece.

Hamileyken mii canım benim ya (
Bende çevremde çok aldatılma vakaları görüyorum ya. 2 çocuk annesi mis gibi kadınlar

Seytan her konuda var. Bizimde vardır kesin seytanımız. Ozaman herkes suc islesin seytanım susledı cazip geldi desin.
O metres asla mutlu olamaz, yuva yıkanın yuvası olmaz diye demiyorum hamıle kadına bunu yaptıgı ıcın olamaz.
Dibimizdekı insanlar yapıyor iste hıcbısey cakmıyoruz tesadufen ogrenıyoruz.
E cakmayız, ınsan cok sevdıgı bırıne konduramaz ki boyle bıseyı.
Belkı konudaki adam yine o adam.
Allah akıl fikir merhamet versin herkesın ıcıne.

Haklısınız.
Aynı adam değil.Ben kimsenin yuvasını bozmadım.

Bende çevremde çok aldatılma vakaları görüyorum ya. 2 çocuk annesi mis gibi kadınlar
Kendi otuz senelik arkadasımın boyle bisey yaptıgını yeni ogrendım ve ogrendıgımden beri kesinlikle iletisim kurmuyorum. Bana hıc bır zararı yok hatta aklayabılırım istersem amannn kocası ılgısızdı dıyıp.
Ama oyle degıl.
Bosanabilirdi gayet.
Kendimi de kandırılmış hissettim cunku hıc fark etmedim nasil edeyim ki neden oyle bisey gelsin aklima.
Aldatılmak kotu ne erkek ne kadın kesinlikle aldatılmayı haketmıyor.
Seytan susledı demek, fiziksel bısey yapmadık demek olayı masumlastırmıyor benim icin.

Evet, erken doğum oldu, çocuğu küvezde kaldı.
Ama öğrenir öğrenmez evleri ayirdi ve boşandı sonrasında.
Çok sıkıntı yasadi, bizzat şahit oldum herşeyine.
Sinirlerim tepeme çıkıyor böyle konularda o yüzden.

Durup durup ben kimsenin yuvasını bozmadim yazıyor, adamın annesini arayacak kadar gözü dönmüş ama sonuç alamamış.
Amin.

Konu keyfimi kaçırdı yav. Kahve yapıyordum kendime, basım ağrıdı. Gideyim de içeyim.

Hala ben kimsenin yuvasını bozmadım diyor

Git ıc kahveni afiyet bal seker olsun, bende dogum videosu izleyim bıraz bebek Dogunca annenın kucagina veriyor ya doktor, asırı seviyorum

Git ıc kahveni afiyet bal seker olsun, bende dogum videosu izleyim bıraz bebek Dogunca annenın kucagina veriyor ya doktor, asırı seviyorum
O videoları bizzat yaşamak nasip olsun inşallah yangıncım, gönülden diliyorum bunu.

Evet aynen öyle çok haklısın. Çok da iyi yapmıssın bende öylesi ile arkadaş olamazdım iğrenç bi durum ya

Neden bu adamı seçtiniz. Yani Pokemon avcısı gibi seni seçtim Pikachu demediğinize göre bir nedeni var
Yaş farkı var
Çocuk var

Adam evlimiymiş bir de

Ben bu konularda direkt şöyle düşünüyorum, hayat arkadaşına ihanet eden bana neler etmez diye, öyle düşünüp iletişimi keserdim ben de. Çok yerinde karar.

Masum değil haklısınız.Önemli olan şimdi ve bundan sonraki hayatım.Geçmişle yargılamak güzel birşey değil.
Hem böylesine bir ahlaksızlığı yap ondan sonra da geleceğe bakalım de. Ohhh ne ala
Neden karşına düzgün biri çıkmıyor da böyle 2 çocuklu adamlara kadar düştün acaba, ah aldığın, kötülük yaptığın için olmasın.
Ama ilahi adalet var. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez. Ya aynısını yaşarsın yada mutlu bir beraberliğin hiç olmaz.Etme bulma dünyası işte.
Hiç burda telefondaydı, fiziksel değildi diye yaptığını masumlaştırmaya çalışma. 3 sene ilişki yaşa evli adamla, boşanması için çabala, annesine kadar ara sonra şeytana uydum da geleceğe bakalım. Yok öyle dünya

Ne deseniz sonuna kadar haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…