Evlilik

Adamın annesini bile aramışsın.
Eşini sevmiyor, bizim bir yuvamız olsun, ayrılmak istemiyorum demissin.
Sonra ayrıldığini.
Nasıl birlikte değildin?
Hadi canım!!!!
Konu sahıbı sevgılı degıldık niye dıyosun, niye bizim duygularımızla oynuyorsun
Duzgunce yazsana?

Evlı adamı.
Ya evlı adamı seviyorsun ya Bosanmıs adamla evleneyim mı ıkı de cocugu var diyorsun
Kendine bunu neden yapıyorsun?
Bekar erkek yok mu?
Bu sevdıgım dedıgın evlı adam bosandı mı?
Hayır.Eşiyle birlikte.Ben buraya o adamdan vazgeçtiğimi yazmıştım.

Biz aynı şehirlerde dahi değildik ki.Ben açtığım konuda evli birini çok sevdiğimi yazmıştım.
Burda 3 senedir birlikteydik yazıyor.

Evet öyle yazıyor.Fiziksel birliktelik değil yalnız.

Evli adamla 3 yıl konuşmak, annesini aramak falan masum şeyler tabi.
Fiziksel olmayınca yaptığınız şey masumlasmiyor.
Masum değil haklısınız.Önemli olan şimdi ve bundan sonraki hayatım.Geçmişle yargılamak güzel birşey değil.

Sadece telefonda görüşüyorduk o kadar.İlişki birliktelik anlamında kullandığım için bana tuhaf geldi.
Evlendiğin adamın bir kızla 3sene konuşmasını ister miydin?! Sev sevilmek kadın erkek ilişkisi helal yoldan en temiziyle yaşamak varken haramla ve seviyesizce yaşamak neden??

Sadece telefonda görüşüyorduk o kadar.İlişki birliktelik anlamında kullandığım için bana tuhaf geldi.
Evlı bir adamla telefonda gorusemezsın.
Evlı adama bakamazsın.
Evlı adamla olmaz anladın mı?
Evlı bak adı ustunde.
Ellerim buz gibi oldu ya.
Olmaz evlı adamla
Karısı var onun belki cocugu var.
Adam serefsız olabilir onun ıcınde olabilir aldatmak, sen ortak olmayacaksın.
Ne dıyım ya.

Evlendiğin adamın bir kızla 3sene konuşmasını ister miydin?! Sev sevilmek kadın erkek ilişkisi helal yoldan en temiziyle yaşamak varken haramla ve seviyesizce yaşamak neden??
Haramı şeytan her zaman süslü ve güzel gösterir bunu herkes bilir.İstemezdim empati kurunca.Ne deseniz haklısınız.

Haklısınız ne deseniz haklısınız.

Haramı şeytan her zaman süslü ve güzel gösterir bunu herkes bilir.İstemezdim empati kurunca.Ne deseniz haklısınız.
Seytana gerek var mı ya, evlı adamla sevgili olan kadın seytanın bir ust modeli bence. Asıl o kadın seytanı kandırır. Ya da adam her neyse. Seytana da suc atmaz mısınız artık.

Adamın annesini bile aramışsın.
Eşini sevmiyor, bizim bir yuvamız olsun, ayrılmak istemiyorum demissin.
Sonra ayrıldığini.
Nasıl birlikte değildin?
Ben şok işte yapılan kötülüklerin karşılığı çıkıyor. Sızın gıbılere acımıyorum. Utanmazlar. Adamada aklıma gelen tüm içten sövmelerımı temenni ediyorum. Bu adamda o sanırım para var. Ama çocuklu olduğu ıcın bı soğuma oldu dımı. Olan sızın gibiler yüzünden çocuklara oldu

Bunun cevabi sizde sakli.Ama bence zor olur

Benim yüzümden kimse boşanmadı yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…