- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi birdeliyim
-
Hadi canım!!!!Adamın annesini bile aramışsın.
Eşini sevmiyor, bizim bir yuvamız olsun, ayrılmak istemiyorum demissin.
Sonra ayrıldığini.
Nasıl birlikte değildin?
Hayır.Eşiyle birlikte.Ben buraya o adamdan vazgeçtiğimi yazmıştım.Evlı adamı.
Ya evlı adamı seviyorsun ya Bosanmıs adamla evleneyim mı ıkı de cocugu var diyorsun
Kendine bunu neden yapıyorsun?
Bekar erkek yok mu?
Bu sevdıgım dedıgın evlı adam bosandı mı?
Biz aynı şehirlerde dahi değildik ki.Ben açtığım konuda evli birini çok sevdiğimi yazmıştım.
Adam eşinden boşanmayinca mecbur kaldıysan demek.Hayır.Eşiyle birlikte.Ben buraya o adamdan vazgeçtiğimi yazmıştım.
Sadece telefonda görüşüyorduk o kadar.İlişki birliktelik anlamında kullandığım için bana tuhaf geldi.Hadi canım!!!!
Konu sahıbı sevgılı degıldık niye dıyosun, niye bizim duygularımızla oynuyorsun
Duzgunce yazsana?
Evet öyle yazıyor.Fiziksel birliktelik değil yalnız.Burda 3 senedir birlikteydik yazıyor.Kınamadan sadece yardımcı olmanızı istiyorum.
Ben bekarım ama evli birini sevdim ve çok sevdim.Çünkü sevgiye ihtiyacım vardı sevilmeye ihtiyacım vardı.Eşini sevmiyor ve ailesi istediği için evlenmiş eşiyle.3 yıldır birlikteydik ama ben hep benimle evlenmesini söyledim ve benden ailesine bahsetmesini istedim ama o hiç beni söylemedi.ben...www.kadinlarkulubu.com
Evli adamla 3 yıl konuşmak, annesini aramak falan masum şeyler tabi.Sadece telefonda görüşüyorduk o kadar.İlişki birliktelik anlamında kullandığım için bana tuhaf geldi.
Haklısınız.Aldatmasındansa boşasın diye düşünüyordum ama olmadı.Adam eşinden boşanmayinca mecbur kaldıysan demek.
Boşansin diye uğraşmışsın ama olmamış.
Masum değil haklısınız.Önemli olan şimdi ve bundan sonraki hayatım.Geçmişle yargılamak güzel birşey değil.Evli adamla 3 yıl konuşmak, annesini aramak falan masum şeyler tabi.
Fiziksel olmayınca yaptığınız şey masumlasmiyor.
Evlendiğin adamın bir kızla 3sene konuşmasını ister miydin?! Sev sevilmek kadın erkek ilişkisi helal yoldan en temiziyle yaşamak varken haramla ve seviyesizce yaşamak neden??Sadece telefonda görüşüyorduk o kadar.İlişki birliktelik anlamında kullandığım için bana tuhaf geldi.
Allah herkesin kalbine göre versin.Haklısınız.Aldatmasındansa boşasın diye düşünüyordum ama olmadı.
Evlı bir adamla telefonda gorusemezsın.Sadece telefonda görüşüyorduk o kadar.İlişki birliktelik anlamında kullandığım için bana tuhaf geldi.
Haramı şeytan her zaman süslü ve güzel gösterir bunu herkes bilir.İstemezdim empati kurunca.Ne deseniz haklısınız.Evlendiğin adamın bir kızla 3sene konuşmasını ister miydin?! Sev sevilmek kadın erkek ilişkisi helal yoldan en temiziyle yaşamak varken haramla ve seviyesizce yaşamak neden??
Evlı adamla birlikte olmak fızıkselde de aynı telefonda da. Bak lutfen yaptıgını masumlastırmaya calısma degıl cunku.Evet öyle yazıyor.Fiziksel birliktelik değil yalnız.
Haklısınız ne deseniz haklısınız.Evlı bir adamla telefonda gorusemezsın.
Evlı adama bakamazsın.
Evlı adamla olmaz anladın mı?
Evlı bak adı ustunde.
Ellerim buz gibi oldu ya.
Olmaz evlı adamla
Karısı var onun belki cocugu var.
Adam serefsız olabilir onun ıcınde olabilir aldatmak, sen ortak olmayacaksın.
Ne dıyım ya.
Seytana gerek var mı ya, evlı adamla sevgili olan kadın seytanın bir ust modeli bence. Asıl o kadın seytanı kandırır. Ya da adam her neyse. Seytana da suc atmaz mısınız artık.Haramı şeytan her zaman süslü ve güzel gösterir bunu herkes bilir.İstemezdim empati kurunca.Ne deseniz haklısınız.
Ben şokAdamın annesini bile aramışsın.
Eşini sevmiyor, bizim bir yuvamız olsun, ayrılmak istemiyorum demissin.
Sonra ayrıldığini.
Nasıl birlikte değildin?
Bunun cevabi sizde sakli.Ama bence zor olurBen bekar biriyim.Daha önce evlenmiş ve iki erkek çocuk babası ile evlenilir mi? Arada 10 yaş fark var.Ama terbiyesi falan çok iyi dini anlamda pek bilgisi ve yaşayışı yok.Annesi var babası erkek kardeşi kız kardeşi falan yok yurt dışında yaşıyor.Maddi durumu gayet iyi.Ne olur ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
Benim yüzümden kimse boşanmadı yalnız.Ben şokişte yapılan kötülüklerin karşılığı çıkıyor. Sızın gıbılere acımıyorum. Utanmazlar. Adamada aklıma gelen tüm içten sövmelerımı temenni ediyorum. Bu adamda o sanırım para var. Ama çocuklu olduğu ıcın bı soğuma oldu dımı. Olan sızın gibiler yüzünden çocuklara oldu
Teşekkür ederim düşünceleriniz için.Bunun cevabi sizde sakli.Ama bence zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?