- 30 Eylül 2018
- 116
- 23
- 28
- 31
- Konu Sahibi birdeliyim
-
PekiAklını peynir ekmekle mi yedin kızım sen
Çok sevsen aşık olsan neyse de
Boşver eğlenme
Böyle düşünmemiştim hiç.Bu olaya şöyle yaklaşırım karşınızdaki kişi sizin her konuda ilkiniz olacakken siz o kişinin hiçbir zaman ilki olamayacaksınız. Bu size ağır gelmezse ki şahsen her konuyu geçtim daha önce baba olan biri siz ilk anneliğinizde ilk babalık duygusunu veremeyeceksiniz bence çok ağır. Kabul edilmez edilmemeli yaaa(
27 yaşında iki çocuklu bir adamla tanışmak istemeniz bile hata.
Yaşın büyük değil bence dengin olacak sevebileceğin birini bekle. Evlenmek için evlenme.Olsa düşünürüm de yokBir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.
Bence de öyle. Hem evli biri ile 3 sene ilişki yaşayıp hem de eşinden ayrılmasını beklemiş.Bu adam olmasa bile, evlı bir adamla ılıskı yasamıs yani.
Bu epey uzucu.
Peki teşekkür ederim fikriniz için.Yaşın büyük değil bence dengin olacak sevebileceğin birini bekle. Evlenmek için evlenme.
B birdeliyim ne diyorsun?Bence de öyle. Hem evli biri ile 3 sene ilişki yaşayıp hem de eşinden ayrılmasını beklemiş.
İlişki yaşamış dediğiniz sadece sevgiydi.Bence de öyle. Hem evli biri ile 3 sene ilişki yaşayıp hem de eşinden ayrılmasını beklemiş.
Denk biri çıkamıyormus ya karşınıza, evli adamla sevgili olup, boşanmasını bekleyecek kadar hakka girdiğiniz için olabilir mi?Hayır o değil.Ben onu bıraktım ailesiyle o.
Mesajlarınızda öyle yazıyordu.İlişki yaşamış dediğiniz sadece sevgiydi.
Haklısınız.Denk biri çıkamıyormus ya karşınıza, evli adamla sevgili olup, boşanmasını bekleyecek kadar hakka girdiğiniz için olabilir mi?
Yapılan kötülüklerin nereden çıkacağı hiç belli olma çünkü. İlahi adalet deniyor buna.
Olsa düşünürüm de yokBir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.
Kabul ettıgı ıcın gercekten uzuldum.Mesajlarınızda öyle yazıyordu.
Biz aynı şehirlerde dahi değildik ki.Ben açtığım konuda evli birini çok sevdiğimi yazmıştım.Mesajlarınızda öyle yazıyordu.
Yaşlı bir teyze demişti ki bir adamı tanımak istiyorsan sevmediği bir davranışı toplum içinde yap tepkisi ne oluyor diye.Doğru ama nasıl tanıyabileceğimi pek bilmiyorum.
Neyi kabul ettiği için anlayamadım??Kabul ettıgı ıcın gercekten uzuldum.
Konu sahıbı adam bosandı mı?
Doğru.Farklı bir yöntemmiş.Yaşlı bir teyze demişti ki bir adamı tanımak istiyorsan sevmediği bir davranışı toplum içinde yap tepkisi ne oluyor diye.
Evlı adamı.Neyi kabul ettiği için anlayamadım??
Adamın annesini bile aramışsın.Biz aynı şehirlerde dahi değildik ki.Ben açtığım konuda evli birini çok sevdiğimi yazmıştım.
Haklısınız.Sabırsızlığım başıma iş açıyor.Nasıl yok illa çıkar y siz ondan başkasıyla olmaz diyecek kıvamda olsanız tamam ama başka kimse yok diye evlilik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?