Evlilik

Böyle düşünmemiştim hiç.

Olsa düşünürüm de yok Bir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.
Yaşın büyük değil bence dengin olacak sevebileceğin birini bekle. Evlenmek için evlenme.

Hayır o değil.Ben onu bıraktım ailesiyle o.
Denk biri çıkamıyormus ya karşınıza, evli adamla sevgili olup, boşanmasını bekleyecek kadar hakka girdiğiniz için olabilir mi?

Yapılan kötülüklerin nereden çıkacağı hiç belli olma çünkü. İlahi adalet deniyor buna.

Haklısınız.

Olsa düşünürüm de yok Bir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.

Nasıl yok illa çıkar y siz ondan başkasıyla olmaz diyecek kıvamda olsanız tamam ama başka kimse yok diye evlilik olmaz

Neyi kabul ettiği için anlayamadım??
Evlı adamı.
Ya evlı adamı seviyorsun ya Bosanmıs adamla evleneyim mı ıkı de cocugu var diyorsun
Kendine bunu neden yapıyorsun?
Bekar erkek yok mu?
Bu sevdıgım dedıgın evlı adam bosandı mı?

Biz aynı şehirlerde dahi değildik ki.Ben açtığım konuda evli birini çok sevdiğimi yazmıştım.
Adamın annesini bile aramışsın.
Eşini sevmiyor, bizim bir yuvamız olsun, ayrılmak istemiyorum demissin.
Sonra ayrıldığini.
Nasıl birlikte değildin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…