Evlilik

Oğlanın yaşından başka bir şey anlamadım Bir okuyun ben ne anlattım acaba diye

Konu giriş-gelişme-sonuç hepsini geçtim konu başlığı ben
Allah rızası için ilkokul terk cümlelerle konu açmayın ya, ya anlaşılır yazın yada hiç yazmayın. Bulmacamı çözelim birde

konuyu sen bıldıgınden boluk porcuk yazmıssın da ? dısardan bırı bu yazdıgını sherlock gibi cozmek zorunda kalıyor. konunu okuyup duzenleyıp bıze sunsaydın keske. neyse cocuguna senın ıstegın uzre onlar bakıyo sanırım. sımdı kendı hayatlarındakı kısa surelı degısıklıklere uyum saglamak zorunda olan sensin bence. yanı gondermeseydın ya da sen ızın al olmaz mı? napsın ısı gucu bırakıp sıze gore mı ayarlasınlar herseyını getırebılse getırırdı? kocan ne desın? bakmayın cocugumuza mı? aksam halıyle uyku saatı senın ısten cıkıs saatını beklemez. neden mahsus konusturmadıgını dusunuyosun? aranızda problem mı var? hem evde nıye kavga cıkardıgını da anlamadım ? yazmıssın bı dolu da. yıllık izbe çıktı 1 ay boyunca ve kaynamam evinde tek basona bakıyor yavrumu 3 hafta boyunca bina görevlisi oldukları için evi bırakamadıgundan ben yavrumdan ayrı yasıyorum. ? burda onların yapabılecegı ne var?

Siz bir akrabanızı yanınıza çağırıp misafir edin 1-2 hafta onlar baksın çocuğa. Bunu kayınpederin yıllık izninden önce planlamanız lazımdı zaten.

Kb izniyle çocuğun kvde olması sizin görememeniz izne mi gittiler neden çocuğu gönderiyorsunuz bakacak başka biri yok mu

"Doesn't matter for us, for me. Big games is than the other games, unfortunately. Everytimes we have the control the games, under the control the games, during the games, we have the some possibility, some big chances, some big okazyons, something like that. But... What can I do sometimes? And... it's the football, that's the football, something happened. Everything is something happened. But anyway, now is... in the tabela, we have to seen the situation. Now is second position. And one point more. I don't want to see the back, I want to see the front."

Son düzenleme:
Konu sahibi kendi derdini anlatamıyor, konuyu dışardan okuyan üye gayet güzel anlatıyor. Gerçekten ben de anlamamıştım. Çok mu zor noktalama işareti kullanarak, açık ve yalın cümlelerle dert anlatmak? Şimdi buna mı takıldın denir ama ,konu açıyorsan ve anadilin Türkçeyse derdini anlatacak kadar Türkçe biliyorsan kullan yani. Bu nedir böyle

KK tek yürek, konuyu çözmeye çalışıyor, şaka gibi. Bir de konuyu açıp gitmeleri yok mu?

Konu sahibi şu an eşiyle tartışıyor anlattığı ama bizim anlamadığımız nedenden dolayı.
Ee haliyle karşısındaki de anlamıyorsa tartışma uzun sürer. Sabaha yazar artık açıklamasını konunun.
Benim anladığım kayınvalide şu an hem apartmanda çalışıyor görevli olarak hem çocuk bakıyor ee haliyle vakti yok görüntülü konuşmaya falan.
Bir ay izin alan apartman görevlisi de hiç görmedim şuraya iliştireyim onu da

Uyudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…