Evlilik

Keşke alt yazı koysaydınız Ne yazdınız da üyeler gülmüş bizde gülelim
Yes no dan başka ingilizcem yok

kapıcıların yıllık izni normal SGKlı çalışandan çok
15 yıl üstüyse 24 gün yıllık izni olması lazım. h.sonlarıyla 1 ay yapar. uzun süredir aynı yerde çalışıyorsa mümkün yani...
hatta bunun için başlık vardı ekşisözlükte.

site yöneticileri bu konularda titiz oluyor çünkü kapıcı olarak iş akdi olanlar bu hakları verilmezse dava edip cayır cayır alıyor
kapıcılık güzel meslek aslında, bi sürü hakkın var.

Anlayan beri gelsin.
Kayinpederin yillik izni ile sizin cocugun ne alakasi var?
ben de yorum yapan üyelerin anladığını anladım
muhtemelen bu kadın çalışıyor
bebeğe tabii ki kvalide bakıyor, çünkü Allah'ın emri bu.
kpederin izin durumundan dolayı şu anda getir götür yapamıyorlar çocuğu- ya da önceden kvalide bunlarda kalıyordu bebeğe bakmak için?

tüm bu tantanada suçlu tabii ki kayınvalide...yoksa şu şartlarda çocuk yapmış olmaları filan hiç sorun değil.

Hey gidi Terim..
Bir Adanalinin ; Önce İngilizce sonrasında ise İtalyanca ile imtihanı

Aaa biliyorsunuz ki kayinvalidenin cocuga bakmasının Allahin emri oldugu gibi evlenildigi ay atli kovalar gibi hamile kalmak da Allahin emri.
Sartlar, evliliğin oturmasi falan bunlar önemsiz detaylar.

KK tek yürek, konuyu çözmeye çalışıyor, şaka gibi. Bir de konuyu açıp gitmeleri yok mu?
Konu açıp kaçmak niye
Yaa, konu açıp kaçmak bu işte. Biz ne yazdığını anlamaya çalışırken hanımefendi yok ortada.

Bazen hiç cevap yazılmamış, uzmanlık gerektiren bir soruyu ciddi ciddi cevaplandırıyorum. Soru soran kişinin hiç dönmediği de oluyor, ya da KK'ne girdiğini görüyorum, mesajımı mutlaka okuyordur, insan bir teşekkür eder yaa, bir emoji bırakır. Hayret bir şey. Genelimiz böyle değil, çok şükür.

Aşırı saçma buluyorum ya. Madem böyle yapacaksın, neden konu açıp insanların vaktini çalıyorsun ki?
Dediğiniz gibi konu açıp siteye bir daha girmeyen üyeler de var, Allah akıl fikir versin.

Boyle insanlar keske anne olmasa. Gercekten surda yazdiklarina bakin ya. Şu içeriği bile bu kadar akıl mantiktan uzak yazan biri nasil cocuk yetiştirecek acaba, ona buna sırtını dayayarak üstelik

Canım gadın, gene ne güzel yazmışın.

Gel de konuyu doğru düzgün anlat kurban olduğum meraktan öldük. noldu kim nereye götürdü çocuğu. gel gözümüz yollarda kaldı

Sevgili konu sahibi KK'ne girip konuyu okuyorsunuz madem cevap verme zahmetinde de bulunabilirsiniz zor değil!!

The forum language is Turkish, if you are bored, if you want to make a deer, open a topic in the humor section.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…