- 31 Ağustos 2022
- 1
- -2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hikayemdeadiisensin
-
Bu cok daha iyiGaliba siz karı koca çalışıyorsunuz bu sebeple kayınvalideniz sizin evinizde çocuğunuza bakıyor. Kayınpeder apartman görevlisi ve 1 aylığına izne ayrıldı yerine mecburen kayınvalideniz bakıyor tabi çocuğunuzu da yanında götürdü bakmak için. Siz 3 haftadır çocuğunuzu doğru düzgün görmediğinizi, kayınvalidenizin bir bahane ile çocuğunuzu görüntülü görüştürmediğinden şikayet ediyorsunuz bu sebeple kocanızla tartışıyorsunuz doğru mu anladım
Açıklarsanız ihtimaller üzerinden yorum yapmak zorunda kalmayız.Merhaba öncelikle bu mesajımı okuyorsanız sizlerden yorumlar beklediğimi ve yanımda kimse olmadıgımı anlamanızı bekliyorum
Şimdi konuya gelelim.
Benim 1 bucuk yaşında bir oglum var ve kayınpederim bina görevlisi oldugu için yıllık izbe çıktı 1 ay boyunca ve kaynamam evinde tek basona bakıyor yavrumu 3 hafta boyunca bina görevlisi oldukları için evi bırakamadıgundan ben yavrumdan ayrı yasıyorum içim com yanıyor size anlatamam cok özlüyorum onu hergin aglıyoru cocugumu işten gelince görüntülü arıyorum bi bahane uyduruyor uyusu geldi altına yaptı vs seyler cocugumu gördiğim 15 dk toplam maksimum bu durumu eşime anlatıyorum napım babam yıllık iznini kullanmasınmı diyo hergin evimizde kavgamız eksik olmuyor cocugum daha anne kuzusu ve yüzünü göremiyorum siz olsaudınız napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?