- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
- 23
- Konu Sahibi yazsonumucizesi
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borcunuz mu var ek iş e gidiyor.Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Kocam çok çalışıyor işten geliyor tekrar işe gidiyor hayatım da hiç bu kadar evde yalnız kalmamıştım bazen de bi arkadaşının yardıma ihtiyacı oluyor ona gidiyor hadi çalışmak bi kenara dursun da bari bu yardım etmeyi benim önüme geçirmese hamile karısı var sonuçta beni ön plan da tutsa kızıyorum öfkeleniyorum sonra trip atıyor oluyorum of kızlar of çok mutsuzum ve daha başka bir sürü içimde büyüttüğüm dertler var
Daha rahat geçinebilmekle beraber borçlar da var tabiBorcunuz mu var ek iş e gidiyor.
Valla ben de gün içinde evde çok yanlız kalıyorum. Keşke komşuluk ilişkisi olsa o da yokMerhaba kadınlar kulübü üyeleri
Kocam çok çalışıyor işten geliyor tekrar işe gidiyor hayatım da hiç bu kadar evde yalnız kalmamıştım bazen de bi arkadaşının yardıma ihtiyacı oluyor ona gidiyor hadi çalışmak bi kenara dursun da bari bu yardım etmeyi benim önüme geçirmese hamile karısı var sonuçta beni ön plan da tutsa kızıyorum öfkeleniyorum sonra trip atıyor oluyorum of kızlar of çok mutsuzum ve daha başka bir sürü içimde büyüttüğüm dertler var
Annemlere özel arabayla 15 dk aslında ama çok ters yerdeler komşuluk desen bi tane bile yok burda herkes benden büyük çok yoruldum 2 seneyi aşkın böyle.. hayır bende de suç çok ben mutlu olmayı becerebilen biri değilim beni şuraya götür buraya götür gezdir diyemiyorum aklıma gelmiyor veyahut gelsede ondan mı mutlu olcam sanki diyorum konu kafam da kapanıyor. Sonra bu sefer kocam evde dursun yanımda dursun tiribine giriyorum çok enerjisininValla ben de gün içinde evde çok yanlız kalıyorum. Keşke komşuluk ilişkisi olsa o da yok
Gün içinde zaten yalnız kalıyorum bari akşam yanım da olsunOkuyanEvli başlık evlilik.Evliliği iliklerine kadar yaşayan biri yaaa Burhan gör gör
Bence fazla takıyorsun sen de bir meşgale bul. Sürekli dizinin dibinde duramaz ki adam. Çok şikayetçiysen bana biraz vakit ayır de.
Bebiş benim için çok güzel bi meşgale olacak dediğin gibi onu çıkarırım gezdiririm de burda kocamın bana katamadığı gösteremediği değer ne olacak bu sefer onu takıcam kafamaBenim de durumum benzerdi. Şimdi o günlerde tek gezmediğime bin pişmanım. Adam yoğunsa kendine bi çıkış yolu bulmaya bak. İlk iş bir araba al. Ehliyet yoksa gebe iken hallet. Bebekle cıkar gezersiniz. Evde oturmakla hayatı kacırıyor insan. Bu adam değişmez. Buna göre yol al.
Aynen öyleValla ben de gün içinde evde çok yanlız kalıyorum. Keşke komşuluk ilişkisi olsa o da yok
Hangi şehirdesiniz belki aynı şehirlerde olsak arkadaş olurdukAynen öyle
AnkaraHangi şehirdesiniz belki aynı şehirlerde olsak arkadaş olurduk
Benim de durumum benzerdi. Şimdi o günlerde tek gezmediğime bin pişmanım. Adam yoğunsa kendine bi çıkış yolu bulmaya bak. İlk iş bir araba al. Ehliyet yoksa gebe iken hallet. Bebekle cıkar gezersiniz. Evde oturmakla hayatı kacırıyor insan. Bu adam değişmez. Buna göre yol al.
Haklısınız ama bazı seyler cok değişmiyor. Benim eşim de çok yogun calışıyor. Birbyerde erkeğin çalışkan olması da iyi birsey. En nihayetinde çalışkan olmasa bu kadar rahatımız da olmazdı. Çocuk biraz büyüdükçe eve de daha cok baglandı. Seneler içinde suan daha iyi oldu. Ben geri dönüp baktığımda yol gözlemek yerine gezseymişim diye pişmanım.Bebiş benim için çok güzel bi meşgale olacak dediğin gibi onu çıkarırım gezdiririm de burda kocamın bana katamadığı gösteremediği değer ne olacak bu sefer onu takıcam kafama
Boş vakitlerde dışarıya çıkmayı deneyin eşin teklif etmiyorsa siz diyin avmye varsa sahile parka yürüyüşe gidelim bı çay içelim falan.. iletisimsiz kalmissiniz işin kötüsü eşin bu duruma alışmış gibiMerhaba kadınlar kulübü üyeleri
Güzel tespitBoş vakitlerde dışarıya çıkmayı deneyin eşin teklif etmiyorsa siz diyin avmye varsa sahile parka yürüyüşe gidelim bı çay içelim falan.. iletisimsiz kalmissiniz işin kötüsü eşin bu duruma alışmış gibi
Gün içinde yalnız kalmak değil de akşamları yalnız kalmak beni üzüyor bari akşamları beraber olalım be adamOturup yol gözleyeceğinize gezin dolaşın. Niye sürekli evde durasınız. Gerçi şimdi bebeğiniz doğacak o size meşgale olur. Ama onun harici evde oturup koca beklemekten daha iyi bir hayat yaratabilirsiniz kendinize. Komşuluk biteli de bi benim yaşım kadar olmuştur zaten, artık arkadaşlıklar iş yerinde sporda kurslarda okulda vs gelişiyor.
Bebiş geldi gelcek ne çalışması. Çalışmayı hiç düşünmedim ayrıca.Neden çalışmıyorsunuz? Ne bekliyordunuz ki?