evlilik

Bacım git sen yiycem muhabbetine devam et seni analiz etmiyoruz senin uslubunu ve saygını gözlemliyoruz. benim yaşadığımı yaşamanı istemezdim senin empati kuramayan yorumlarına ihtiyacım yok ...
Akşam yemek yediğimiz için özür dilerim Fatmacım, seni anlamak için 3 gün aç bırakacağım kendimi.

Empati kuruyor ve cevap veriyorum işte. Evliliğinde mutlu değilsin, okey, boşanamıyorsun çünkü kolay değil, onu da anlıyorum arkanda ailen yoksa bi gelirin yoksa zor zaten, haklısın.

Ama neden çocuk?

uyguluyorlar ama.. ben zor durumda olduğum için .. çıkış yolu bulamadığım için buradayım . neyse ben siliyorum.. bys
Neden zor durumdasınız şunu açın biraz. Çalışın diyorum belli ki bunu yapmaya niyetiniz yok. Bu şekilde hayatta bir gram ilerleyemezsiniz.

çünkü çocuğu ben yetiştircem ben sevicem ben büyütcm..

çünkü çocuğu ben yetiştircem ben sevicem ben büyütcm..
Çocuk olunca boşanmayacaksın ki, o adam o evde kalmaya devam edecek. Senin üstüne ekstra yük binecek belki çünkü senle ilgilenmeyen bi adam çocuğuyla da ilgilenmeyecek. Uykusuz kalan sen olacaksın, kendine 10 dakika vakit ayıramayan yine sen. Adam yan gelip yatacak. Daha fazla yorucu olmayacak mı bu?

Kendi hayatın ile ilgili seçim yapmaktan acizsin sen daha. Aşiret , ataerkillik falan bunları suçlamayla iş bitmez.
Kendini bile yetiştirememişsin.
Kendini kandırmayı bırak.
ah canım bir sen yetiştirmişsin doğru.

Dalga geçmemiş olanı söylemiş. Elini bile tutmadığın adamla nasıl aynı yatağa girip s*vişeceksin.

Kendi hayatın ile ilgili seçim yapmaktan acizsin sen daha. Aşiret , ataerkillik falan bunları suçlamayla iş bitmez.
Kendini bile yetiştirememişsin.
Kendini kandırmayı

Aşiret duydunuz mu ataerkillik duydunuz mu diye vızzıklayan sensin farkındaysan.
Kendin hükmedemediğin kaderine bir de çocuk ortak etme peşindesin.
Ama doğru ben senin kadar aciz değilim neyse ki.
git egonu başka yerde şişir. empati kuramayacaksan yazma. senin anlaman zor .tartışmak için yazmadım dertleşmek için yazdım. sayın yürüyen kibir ego.

merak etme ben sizden iyi bakarım bir çocuğa..
Verdiğiniz cevaplardan belli asıl dünyadan bir haber olan sizsiniz. Şartlarımı bilmiyosunuz size konuşmak kolay diyosunuz burası isviçre değil herkes az çok şartları biliyor merak etmeyin. Ailenize dönemezsiniz boşanamazsınız bu belli fakat siz kurban psikolojisindesiniz hiç çalışayım bi şeyler için uğraşayım kendimi bu hayattan kurtarayım demek yok. Oturmuşssunuz bi şeylerin değişmesini bekliyosunuz. Sizin çocuğunuz sizden farklı mı olacak? Ezilmiş ezik bir anne çocuğunuda kolllayamaz. Anne olmadığınız için size oyun gibi geliyor asıl bu yorumları dikkate alın kaç yaşında kadınsınız kendi hayatınız için bir şeyler yapamıyorsanız çocukta yapmayın. Çocuklar sizin rehabilitasyon merkeziniz değil.

Siz kendinize bakip istediginizi bile yapamamissiniz zorla evlendirmisler. Sartlarinizi iyilestirmek yerine bu sartlara birde cocuk getirmek akil kâri degil
Hem şartlarından şikayet ediyor hem ve beğenmediği şartlara çocuk getirsem annelik güzelmiş diyor. Sanki çok mutlu bir ortammış gibi bir çocuk eksik. Bencilsiniz diyince suç oluyor ama.

git egonu başka yerde şişir. empati kuramayacaksan yazma. senin anlaman zor .tartışmak için yazmadım dertleşmek için yazdım. sayın yürüyen kibir ego.
Egomu şisirmek istesem seni mi kullanırım komik olma.
Akıl uçmuş gitmiş neyine empati yapacağım.
Sen empati yap doğmamış çocuğa. Analık güzelmiş demeyle olmuyor o işler. Belli ki hayattan bir haber yaşayan birisin.

çünkü bir çocuğa sahip olmak onunla ilgilenmek dünyada ki en güzel şey diyor evliliği kötü olan anneler bile..
Bir kitapta ( şimdi ismini hatırlayamadım) çocuğun en fazla ihmal ve istismar edildiği durumlarda annenin bebeğin babasını sevmediği, hele de fiziksel olarak babaya benziyorsa, eşe kızan kadının sinirini çocuktan çıkardığını okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…