- 5 Nisan 2023
- 4.429
- 14.270
- 138
- 27
- Konu Sahibi fatmamiray
-
Bencil işte başka bi vasıf yok ki kendi kendine evcilik oyunu hele kötü evliliklerde bile çocuk güzel diyorlar diye bi yorum gördüm kabus gibi. Sonra o çocuklar büyüyor ailelerinden nefret ediyorHem şartlarından şikayet ediyor hem ve beğenmediği şartlara çocuk getirsem annelik güzelmiş diyor. Sanki çok mutlu bir ortammış gibi bir çocuk eksik. Bencilsiniz diyince suç oluyor ama.
Kendi hayatın ile ilgili seçim yapmaktan acizsin sen daha. Aşiret , ataerkillik falan bunları suçlamayla iş bitmez.
Kendini bile yetiştirememişsin.
Kendini kandırmayı bırak.
Egomu şisirmek istesem seni mi kullanırım komik olma.
Akıl uçmuş gitmiş neyine empati yapacağım.
Sen empati yap doğmamış çocuğa. Analık güzelmiş demeyle olmuyor o işler. Belli ki hayattan bir haber yaşayan birisin.
sana açıklama yapmayacağım. sen daha tam anlayamadığın bir konuda peşin hükümlü neyse dedim ya ben anlatmayym sen kavrayamazsın şimdi.Egomu şisirmek istesem seni mi kullanırım komik olma.
Akıl uçmuş gitmiş neyine empati yapacağım.
Sen empati yap doğmamış çocuğa. Analık güzelmiş demeyle olmuyor o işler. Belli ki hayattan bir haber yaşayan birisin.
Her evlilik kendine hastır. Cocuğu sevmek ona hakkıyla bakmak lazım. Mesela o evliliği kötü olan anneler çocuğunun yaşadığı travmaları da anlatıyor mu size?çünkü bir çocuğa sahip olmak onunla ilgilenmek dünyada ki en güzel şey diyor evliliği kötü olan anneler bile..
Siz de mi sevmeden, görücü usulü, aileniz istiyor diye evleniyorsunuz?bende o şekilde evlenmek üzereyim konunuzu okuyunca endişelendim. nasıl aynı yatakta yatıyorsunuz hiç mi beğenmemiştiniz?
Çok haklısın. Hayatımı kurtarayım demek yok bin tane engel sıralıyor ama çocuk güzelmiş diyor bir de. Oyuncak zannediyor herhalde çocuğu.Bencil işte başka bi vasıf yok ki kendi kendine evcilik oyunu hele kötü evliliklerde bile çocuk güzel diyorlar diye bi yorum gördüm kabus gibi. Sonra o çocuklar büyüyor ailelerinden nefret ediyor
Kimin olaylari kavrayamadigi belli oluyor bir tane ciddi ciddi cocuk yap duzelir diyen oldu mu yorumlarda? Hala israr ediyorsunuz.sana açıklama yapmayacağım. sen daha tam anlayamadığın bir konuda peşin hükümlü neyse dedim ya ben anlatmayym sen kavrayamazsın şimdi.
Senin kavrama kapasiten yorumlarından belli merak etme okuyanlar anlamıştır.sana açıklama yapmayacağım. sen daha tam anlayamadığın bir konuda peşin hükümlü neyse dedim ya ben anlatmayym sen kavrayamazsın şimdi.
En az 3 tane yaparsan artar. 2 cocuk ve altinda artmaz.Merhaba arkadaşlar ailem tarafından görücü usulü evlendirildim. Evlendiğim kişiyi sevemyorm 3 yıl oldu elini bile tutamıyorum. Sizce çocuk yapsam sevgim artar mı napmalıyım sizce?
Canınız sıkılıyor kendinize oyuncak arıyorsunuz resmen, yazık o çocuğa. Bencillik bu yaptığınız.çünkü çocuğu ben yetiştircem ben sevicem ben büyütcm..
evet bir işim var memurum..
Bugünlerde il dışı başvurusu var ama cesaret edemiyorum karşılasacağım tepkilerden korkuyorum..
Merhabalar aranızda kaç yaş var ? Çalışıyor musunuz ya da ekonomik olarak özgür müsünüz
ben ondan iki yaş büyüğüm
Kaç yaşındasınız?
Tayin isteme zamanı yaklaştı isteyeyim mi istemeyyem mi bilmiyorum tek başıma yapabilir miyim
çalışıp para kazansam da aynı baska devam edecek aşiret diye bir şey duydunuz mu hiç ..
Konuyu kapatalım artık..Senin kavrama kapasiten yorumlarından belli merak etme okuyanlar anlamıştır.
Herkes aynı şeyi yazmış aklını başına alacağına aynı kafayla devam edersen daha çok sızlanı
Yukarıdaki arkadaş bilgiler getirdi dur nereye kapatıyoruz ?Konuyu kapatalım artık..
Elini tutamadığın adamla nasıl sevişmeyi düşünüyorsun?Merhaba arkadaşlar ailem tarafından görücü usulü evlendirildim. Evlendiğim kişiyi sevemyorm 3 yıl oldu elini bile tutamıyorum. Sizce çocuk yapsam sevgim artar mı napmalıyım sizce?
Yani 3 yılda sevememissin nereye kadar böyle devam edeceksin mutsuz sevgisiz sana da yazık günah değil mi?3 yıllık evlilik ve daha aile, eş olamamışsiniz elini bile tutmak estemedigin bir adamdan birde çocuk yapayım mi diye soruyorsunuz.Cocuk öyle tek ilişkiyle olacak bir şey değil . Diyorsun ki ailem geri kafalı ama etraftaki evliliği kötü olup çocuk yap diyenlerin lafını dinleyip onaylayan da sensin. Daha önceki konularında 35 yaşında üni okumuş memur birisi olduğunu söylemişsin. Kusura bakmayın ama siz de en az aileniz kadar varsınız. Yok aşiret yok bilmem ne siz kurtulmak istemiyorsunuz ki isteyen çaresini istemeyen bahanesini bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?