- 6 Mart 2024
- 30
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi teacher788
-
Bende diyorum meme nerde yazıyor kendi yazdığıma bakıyorum yanlış mı yazmışım diyeKiz bunun memeyle nalakasiii varr
Merveye katiliyorum! Hem bu zamanda düğün müğün birikim neyim olmaz.Ne yapsaydı? Nefes bile almadan evlenirim diye birikim yapmak zorunda mı?
250 gramAdam en azından calisip yemis, sizin isiniz bile yokmus, size guvenmesini istemezken, neyinize guvensin ki?
Neyiniz var?
Televizyonun taksidi bitince ideal alacak gibi bir hava sezdim konu sahibindeİş konusunda bi şey diyemiycem fakat bu zamanda birikim yapmak çok zor. İdeallerin daha fazlasıysa yorma adamı.
Çok merak ediyorum şu TR ekonomisinde hanım kızımız 30 yaşında ne biriktirecek, araba çekecek mi altınaAdam en azından calisip yemis, sizin isiniz bile yokmus, size guvenmesini istemezken, neyinize guvensin ki?
Neyiniz var?
Cunku o gadinnn, onune serilmesi gerek her seyin evlenirken.Çok merak ediyorum şu TR ekonomisinde hanım kızımız 30 yaşında ne biriktirecek, araba çekecek mi altına
Adam bi evlenmek istesinCunku o gadinnn, onune serilmesi gerek her seyin evlenirken.
Kendisinin bir seyi olmasina gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?