- 14 Ağustos 2018
- 21.022
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.560
- 598
- Konu Sahibi gecemsi27aslan20
Eşin sanal seks yapmış, tuzağa düşmüş bir güzel
Affedebilecek misin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı var aslında bu durum, nasıl hala yiyorlar anlamadım hormonlar abazalık tavan…agahahajaja buraya koptum.
Bacim kocan hem salak hem kuduruk. Bu yeni bi dolandirma yontemi. Guzel kizlar adamlarla sosyal medyadan tanisiyo ciplak goruntulu konusmalar fotograflasmalar oluyor. Bu arada kiz ekran goruntusu alip santaj yapiyo para istiyo. Parayi gondermezse telefonu hackleyip tum kayitli numaralara fotolari yolluyo. Yani montaj fln yok bi boklar yemis simdi de ayagina dolaniyor.
Cok iyi oluyo boyle patliyolar rezil oluyolar.Bayağı var aslında bu durum, nasıl hala yiyorlar anlamadım hormonlar abazalık tavan…
Bence kadın adamı aradı adam muhabbet etti işi ilerletti.o sırada kadın video ve görsel aldı bol bol sonrada tehdit şantaj.Bu tür bir dolandırıcılık yöntemi oldugunu duymustum ben. Farklı ülkelerin numaralarından görüntülü arıyorlar, telefona cevap verdiğin an karşıda çıplak biri oluyor ve ekran görüntüsü alıyor hemen. Seni o kişiyle o vaziyette görüntülü konuşuyormuş gibi gösterip tehdit ediyor. Ama eşinin dil çıkaran ve diğer uygunsuz hali konusunda yorum yapamıyorum. Sadece kamerada normal hali varsa böyle bir tuzak diyebilirdim. Fotoğrafı gördüysen iyice incele yine de ve eşinin telefonundan o aramaya dair kayıtları incele. Görüşme kac dk sürmüş kaç kez olmuş vs
Evet öyle de olabilir ama fotoğraflar akrabalara kadar nasıl gitti onu anlamadım ben o numaraları nerden bulduBence kadın adamı aradı adam muhabbet etti işi ilerletti.o sırada kadın video ve görsel aldı bol bol sonrada tehdit şantaj.
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi hdhdhdjBen konuyu anlamadım siz eşinizin banyoda görüntülü görüşme yaptığını nereden anladınız? Annesine gittiğinizde eşinizi arayanlar kim , insanlar bu fotoğrafları nereden gördü , fotoğraflar nereden çıktı? Biraz daha derdinizi derli toplu anlatabilirseniz anlaşılır olur
parayı atmazsan bu fotoğrafı herkese yayarım falan diyor eşimde korkusuzca yay demiş
Cesur yürek mübarekEvdeki karısı istese yalamaz gitmiş afgan kadının dötünü mü yalar gibi yapmış oofff gerçekten of ya
neyse gülmeyim de kocam başka kadınların dötünü yalamasın, sen de affedecek gibisin ya, bana sorarsan bu aldatma affetme tabi de ne biliyim bişey diyemedim![]()
Eşiniz kaymakam, vali, emniyet müdürü filan mı, kim neden fotomontaj yapsın?Dün gece eşim banyoda bir kadınla görüntülü konuşmuş seklindeydi yani fotoğraf öyle geldi bana annesigile gittik herkes eşimi arıyor iste böyle fotoğraflar geldi bize falan eşim de fotomontaj diyor kendini kandırıyor sadece fotomontaj dediği fotoğrafta benim banyomun terliği klozeti gözüküyor fotomontaj yapan kişi nerden bilecek benim banyomun nasıl olduğunu bide şöyle fotoğraftan sonra galerisine girdim nişanlıyken banyodaki halini atmıştı bana hatta salak gibi ilk ve son kes uyarıyorum demiştim bırakmıştı atmayı cahildim işte dünyanın rengine kandım bende şimdi dünden beridir yalvarıyor affet özür dilerim bir kere oldu ama ben yapmadım falan diyor yapmadıysan neyin özürü bu o zaman dedim affet beni dedi şimdi sizce ben ne yapabilirim kızlar
ahahahhhahah hem abaza hem m.l olunca daha neler neler olur anada babada dsfjgfdjghjCesur yürek mübarekdusunsene babanda kocanin afgan gtu yalarlenki videosu var
![]()
Yabancı bir numara işte eşimin hesabı herkese açık ordan fotoğraf bulmuş üstünde oynamış güya ben inanmadım üstünde oynanır da banyoyu da bilecek kadar oynamazSizin banyo da mı başka kadınla resmi var? Resimler ailesinin eline nasıl geçmiş peki kim atmış
Yabancı numara işte fotoğraf üstünde oynamış bana bu kadar para atmazsan fotoğrafı yayarım demiş eşim de at demiş atmış herkeseBen konuyu anlamadım siz eşinizin banyoda görüntülü görüşme yaptığını nereden anladınız? Annesine gittiğinizde eşinizi arayanlar kim , insanlar bu fotoğrafları nereden gördü , fotoğraflar nereden çıktı? Biraz daha derdinizi derli toplu anlatabilirseniz anlaşılır olur
Zaten rezil oldu ailemin yüzüne bakamaz çevresinin dene okudum ben ya
tövbeler olsun gerçekten. fotoğraflar gerçektir. affetmeyin. herkese rezil kepaze edin. anladığım kadarıyla vereceğim tavsiye bu.
Montaj falan değil yahu. Eşiniz görüntülü konuşurken seks yapmış, kendini tatmin ederken ekran fotolarını almış kadın şimdi para için şantaj yapıyorlar. Hem Abaza hem salak eşiniz. Maalesef çoğu Türk erkeği böyle ama en azından biraz kafası çalışsaydı dolandırıcı olduğunu fark ederdi. Afgan biriyle olması da ayrıca iğrenç.Yabancı bir numara işte eşimin hesabı herkese açık ordan fotoğraf bulmuş üstünde oynamış güya ben inanmadım üstünde oynanır da banyoyu da bilecek kadar oynamaz
Siz kendinize bunu hak görüyorsanız ne desek boş. Evlilik sevgi saygı fedakarlıktır benim için. Ne sevgi var ne saygı. Böyle sapık iğrenç bir adama fedakarlık yaparak ömür çürütmek isterseniz affedin. Ama eminim bu hayattan daha iyisini hak ediyorsunuzdur. Bence kendinize saygı duyun ve bu pis adamdan kurtulun.
Numara afgana ait ama Türkiye'de yapılan bişey buMontaj falan değil yahu. Eşiniz görüntülü konuşurken seks yapmış, kendini tatmin ederken ekran fotolarını almış kadın şimdi para için şantaj yapıyorlar. Hem Abaza hem salak eşiniz. Maalesef çoğu Türk erkeği böyle ama en azından biraz kafası çalışsaydı dolandırıcı olduğunu fark ederdi. Afgan biriyle olması da ayrıca iğrenç.
Eşin sanal seks yapmış, tuzağa düşmüş bir güzelAffedebilecek misin?
Karakola gittik o numarayı aradılar kadın İngilizce konuşuyor ama polis onu Bilgisayara bağladı Türkçesi çıktı hepsinin kadın şey diyor işte eşinizi kandırdım kandı dolandırdım dolanmadı parayı vermeyince böyle bişey yaptımBenim bir tanıdığımın başına geldi. Dolandırıcılık falan değil eşiniz yalan söylüyor. Gayet bilerek bir şeyler yaşıyorlar, karşısındaki insan evli olduğunu biliyor sonra ters düşünce ya da ayrılınca iki tarafta birbirini rezil etmek için her şeyi yapıyor ya da para istiyor. Belki de eşiniz para karşılığı yapıp kadın parasını alamadığı için bunları yapmıştır. Birde kadının kendi numarasından aramayın sahte numara alma sebebi dava açamayın diye. Çok önemli insanlar olmadığınız sürece o numaraların sahipleri bulunamıyor.