- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
olabilir sana göre görgüsüzlük bana göre mutluluk sekerim ....
bayılıyorum sana gelen kutusu ya nadir sevdigim bayanlardasın burda yorumların süper tespitlerinde öyleeEşinize kaçtığınız için pişmansınız bence.
Ben de kendi evliliğimi havai fişeğe benzetirdim. Yerdeki büyük kutu ateşlenince yükseliyor, yükseliyor, sonra her parça farklı yöne dağılıyor. Ben eşimle kendimi tamamen farklı yönlerde ilerlerken gördüm. Evet başlangıç noktamız aynı idi ama ilerlerken değişik yönler seçtik.
Siz de ilk evlenirken mutluydunuz ama sonra farklı yönlere gittiğinizi fark ettiniz.
Benim saptadığım şey, siz artık eşinize saygı duymuyorsunuz. Saygı olmayan bir evlilik de insanı mutsuz eder. Er ya da geç siz boşanacaksınız diye hissediyorum.
cok saygılı esimin yaptıklarıda var ilk konularımda ben onun nelerini cekmisim bu laflar ona az bileeDavar mı ? Maraba mı ? Yuh !
Adamın parasını yemeyi hadi bir kenara bırak insan yedi senelik eşine der mi hiç böyle saygısızca şeyler ! Şok oldum !
neden burdaki ögretmen yada memur hanımlar kendi kazandıkları maas kartlarını eslerine verip ezilicegini hemsincin esinin maası kartını almıs gurur duy benceeHımmm 2 bin lira ile altın kaplamalar falan, iyiymiş...Eşimin maaş kartı kredi kartı bende falan deyince neyse..
Kendisi şaka galiba...
altın huzur verir gramajı önemli cnmDemek altın huzur vermiyormuş
Bende altın atamadım kenara diye üzülüyordum
Konuna dönersem bilmem, nasıl 7 yılda bu kadar farklı uçlarda oldunuz
Öncede vardı da sen mi fark etmemiştin
İyi de bu yazdıklarınız (namus, cesaret) zaten olması gereken şeyler. Bunlar sizin üstün yanlarınız değil. Ayrıca benim sorduğum sorunun cevabı da bu değil. Ben kendi adınıza hayatta ne kazanıp, ne elde ettiğinizi sordum. Altın garanti midir? Evet, çoğu kez. Ama bir deprem, yangın, sel hepsini alır götürür. Çoğu kez düzenli bir gelir, birikmiş paradan daha değerlidir.valla herkez benim gibi esi olsun ister bi kere cok dogrucu dürüst bi insanım kendimi garantiye almam demek yanımdakinide garantiye almam demek tir altınlar bunu teminatı olsun esim kendi gibi biriyle evlense anca az önce örnek verdiya biri bagdas kurup eliyle karpuz yerde heralde sosyellesmek bi yana anca kızcagını annesine hizmet ettiren bi mangalcı olurdu ben esimin basıan gelmis bende ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi kadınım bi kera namusuma kimse laf diyemez
adamın yerim cevremdeki herkez basımıza bisey gelse ilk seni arardık derler her konuda cesaretliyim vs vs yazıcak cok sey var yanide bunu esim bile diyo sen bana 10 numata fazlasındiye
Kaç gramac lazım mutluluk için sayın sarrafaltın huzur verir gramajı önemli cnm
ayrıca evet ben 1 senedir nerdeyse bunu sorguluyorum kendimce cok kızıyorum ne acelem vardıkı nasıl asık oldum ki bu kadar kör oldm diyorum biz hicmi konusmamısımz zevklerimiz kültürümüz yok hep ask konusmusuz sanki kör olduk ikimizde bence
sen altınım yok diye mutlu degildin ya o yüzden gramaj dedim yoksa 1000 gr altınla 100 gr arasında cok fark var cnm ama dogru 1 senedir sorguluyorum ben nasıl esimle evlendim diyeKaç gramac lazım mutluluk için sayın sarraf
Demek son 1 yıla kadar bu kadar çok değildi
Ya da aşk bitti gözüm açıldı diyosun
1000 gram çokmuş beasen altınım yok diye mutlu degildin ya o yüzden gramaj dedim yoksa 1000 gr altınla 100 gr arasında cok fark var cnm ama dogru 1 senedir sorguluyorum ben nasıl esimle evlendim diye
herşey paramı be kardeşim adam seni başkalarına mı yakışıtıyor yok aldatıyormu?kumar peşinde mi ? sapık mı ne neden bu kadar ezik görüyorsun yazık yahu bu dünyanın bide öteki tarafı var ayrıl ya yazık etme adamı bu begenmediğin adamı mumla ararsın ama unutmaaltın huzur verir gramajı önemli cnm
ayrıca evet ben 1 senedir nerdeyse bunu sorguluyorum kendimce cok kızıyorum ne acelem vardıkı nasıl asık oldum ki bu kadar kör oldm diyorum biz hicmi konusmamısımz zevklerimiz kültürümüz yok hep ask konusmusuz sanki kör olduk ikimizde bence
neden burdaki ögretmen yada memur hanımlar kendi kazandıkları maas kartlarını eslerine verip ezilicegini hemsincin esinin maası kartını almıs gurur duy bencee
Limoncu seni severim ve kendine verdiğin aşırı değeri açıkçası takdir ediyorum.
Gerçekten kadınlar kendine Limoncu kadar değer vermeli. İlla bakan kızı, başbakan karısı, doktor avukat vs olmaya gerek yok. Okuma yazma bilmeyen kadının bile kendine vermesi gereken değer bu.
Cidden kadınların devamlı pohpohlanması gereken, bir dediği iki edilmemesi gereken prensesler olduğunu düşünüyorum.
Konuna gelince de, bence boşanma. Eşin anlattığın kadarı ile nereye çekersen oraya gidebilecek bir adam. Yaptır her istediğini. Sen kendi kendini cendereye sokarak mutsuz ediyorsun. Mesela sen yine kur sofranı, elle yerse utandır. Giyimi kuşamı eleştir utandır. Bırak o sana ayak uydursun.
Bence sen o işi başarırsın. Sana güveniyorum.
Limoncu seni severim ve kendine verdiğin aşırı değeri açıkçası takdir ediyorum.
Gerçekten kadınlar kendine Limoncu kadar değer vermeli. İlla bakan kızı, başbakan karısı, doktor avukat vs olmaya gerek yok. Okuma yazma bilmeyen kadının bile kendine vermesi gereken değer bu.
Cidden kadınların devamlı pohpohlanması gereken, bir dediği iki edilmemesi gereken prensesler olduğunu düşünüyorum.
Konuna gelince de, bence boşanma. Eşin anlattığın kadarı ile nereye çekersen oraya gidebilecek bir adam. Yaptır her istediğini. Sen kendi kendini cendereye sokarak mutsuz ediyorsun. Mesela sen yine kur sofranı, elle yerse utandır. Giyimi kuşamı eleştir utandır. Bırak o sana ayak uydursun.
Bence sen o işi başarırsın. Sana güveniyorum.
Bence gurur duyulacak birşey yokneden burdaki ögretmen yada memur hanımlar kendi kazandıkları maas kartlarını eslerine verip ezilicegini hemsincin esinin maası kartını almıs gurur duy bencee
sapsik güzel bi tiye alma olmus hani sana göre avrupada alın istenmez aam avrupada haklar kanunlar kadınlardan yana kendince hecinsini vurcan ama yanlıss altın nedir para para kimdeyse güc ondadır evlilktede istede hayattada yeterli altının olursa ayrılınca kadın kendine hayat kurabilir cnn senin icin dalga gecilicek bisey olabilri ama benim icin cok öenmli ayrı ben altı n istemedim asla yazma cnm keske daha fazla isteseydim yazmısımdır en fazla iyi oku yazdıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?