Sende amma hayalperest çıktınAy bak bu konuyu okuyunca birden bende mutsuz oldum.
Bende kalktım üni bitirip bir üni mezunu çok kültürlü ve modern bir adamla evlendim.Beni elimden tutup İngiltere ye getirdi.Ama fossss..ben onu kraliyet ailesinden sanmıştım. Burada Kraliçe Elizabeth ile 5 çayı içecek Prens Charles ile Diana yi yad edecektik.Buckingham sarayının kapıları benim için açılacak özel şoförümün sürdüğü limoyu atlı askerler takip edecekti..uhu uhu uhuuuu ayrılayim ben ya..Gümüş takimlarim ziyan oldu. hayallerim yıkıldı. .
Neyse gideyim temizlik yapayım yemek filan pişireyim barihizmetçim bugün izinli de:
Evet ya bi beşi biyerdem bile yok benim.akılsız im işte istemeyi unuttum.neyse ki gümüş takimlarim var bari..ahhh ah adam birde ekmeği çatal bıçakla yeseydi eyiydi neyseSende amma hayalperest çıktın
Gümüş takın varken bunca hayal neyine
Limoncu gibi çil çil altınların olsa belki, eşinin maaş kartı elinde olsa belki derdim hani..
Evet ya bi beşi biyerdem bile yok benim.akılsız im işte istemeyi unuttum.neyse ki gümüş takimlarim var bari..ahhh ah adam birde ekmeği çatal bıçakla yeseydi eyiydi neyse
kendi tercihidir ama ben bekarkende kücükkcende ev islerini asla sevmez yapmazdım yani bana göre seyler degil bunlar derdim neden yani kız kadın diye ille ev isleri yapıcak mı valla bi kızım olsun onu aynı kendim gibi yetisriricem hizmetci olmayı degil hükmetmeyi ögrensinAy bak bu konuyu okuyunca birden bende mutsuz oldum.
Bende kalktım üni bitirip bir üni mezunu çok kültürlü ve modern bir adamla evlendim.Beni elimden tutup İngiltere ye getirdi.Ama fossss..ben onu kraliyet ailesinden sanmıştım. Burada Kraliçe Elizabeth ile 5 çayı içecek Prens Charles ile Diana yi yad edecektik.Buckingham sarayının kapıları benim için açılacak özel şoförümün sürdüğü limoyu atlı askerler takip edecekti..uhu uhu uhuuuu ayrılayim ben ya..Gümüş takimlarim ziyan oldu. hayallerim yıkıldı. .
Neyse gideyim temizlik yapayım yemek filan pişireyim barihizmetçim bugün izinli de:
hahaha cok güldüm herkezin kendi te
kendi tercihidir ama ben bekarkende kücükkcende ev islerini asla sevmez yapmazdım yani bana göre seyler degil bunlar derdim neden yani kız kadın diye ille ev isleri yapıcak mı valla bi kızım olsun onu aynı kendim gibi yetisriricem hizmetci olmayı degil hükmetmeyi ögrensin
hahaha cok güldüm herkezin kendi te
kendi tercihidir ama ben bekarkende kücükkcende ev islerini asla sevmez yapmazdım yani bana göre seyler degil bunlar derdim neden yani kız kadın diye ille ev isleri yapıcak mı valla bi kızım olsun onu aynı kendim gibi yetisriricem hizmetci olmayı degil hükmetmeyi ögrensin
ıyyyyy igrenccccccccccEki Görüntüle 1837250 Eki Görüntüle 1837250
Aklıma bu geldi yemin ederimki..
o nezih zevklerin içine birde kitap okumayı ekleseydiniz sayın izmirli bayan o zaman bu kadar kötü bir yazı diliniz olmazdı bence..?kendini yetistirmekle alakalı bisey bence paraylada ilgisi yok dedeminde babamnda eski makamındna dolayı hala ücretsiz seyahat etme hakkı var ve 30 senedir kullanmıyorum yurt ici yurt dısı dahil adam inek koyun pesinde napabilirim yani insan hep eskide kalmaz ki yasadıkları gördükleri imkan geldiyse kullanıcaksın
İşte onu diyorum bende..bugün hizmetcime özel izin verdim.çünkü ailemı davet ettim yemeğe. Gümüş takımlarla basbasa yemek yiyicigiz..hahaha cok güldüm herkezin kendi te
sen merak etme kendi düstügümhataya cocuklarımı düsürmem tabiki tahsilini yapsun bosunamı altın yapıyoruz yurt dısınsa okusun master yapsın gerekirse ev bile satılır cocukların okuması icin ben mesea diyroum keske bana daha farlı acılardan okula devam etmemi sunsalardı babam özelde bi ünüde oku dedi eve 20 dakka arası ben göz hapsinde olmak istemedim oysaki halaarım almanyadaydı neden onlarn yanında bi üniye yollamadıparaysa zaten vardı babamda yani maksat benim kafamı cezbetmek belki o zaman esimle bile tanısmazdımSarayda cariye yetiştirmiyorsun limoncu dikkatini çekerim. Padişahı kendine aşık edip devlete hükmetmeyecek yani. Ha dersen ki çok zengin, kültürlü, kariyerli koca bulup evlensin. O adamlar da kendileri gibi kadınları seçiyorlar artık. Kadının kendi ayakları üstünde durmasını, spor yapıp kendine dikkat etmesini, hobileri olmasını istiyorlar. Yani zor limoncu bu kafayla zor.
allahtan cocuklar zekalarını annelerindne alıyolarmıs sükür esime cekmez merak etmeeeİşte onu diyorum bende..bugün hizmetcime özel izin verdim.çünkü ailemı davet ettim yemeğe. Gümüş takımlarla basbasa yemek yiyicigiz..
Bu arada kızı o kocadan yapma.adama çeker mazallah sonra tutturur ben calisicam kendi ayaklarımın üzerinde durucam filan demeye..neme lazım evlensin koca parası ile lüks hayat istesin.en mantıklısı bu tabi..
Hahaha bak yine kendi kendini ele verdin.bu konuda bilgin yok tatlım. .))neyse çok uzatmayayım diye yazmayacağım. Sen biraz kitap oku..allahtan cocuklar zekalarını annelerindne alıyolarmıs sükür esime cekmez merak etmeee
evliyim ve tabıkı temizlik yapıyorum esimde yardım eder ama ben bu isleri cocukkende sevmezdim bekarkende sevmezdim evlendim hala sevmiyorum kimi mutlu mesela camasur suyu koksun evim gece uyku uyumaz yerleri 3 kere silicek diye kimi evi cok toplu düzenli diye mutlu kimde gezer tozar gönlünü eglendirir onla mutlu olurTemizlik kadinlarin gorevi demiyoruz ki biz limoncu sen carsi misin herseye karsisin
Ben temizligi en basta kendim icin yapiyorum miss gibi kokan temiz bi evde yasamak icin..
Ayrica kocamin utusunude zevkle yapiyorum, ayni sekilde yemek yaparkende oyle...
Sende eksik olan ne biliyomusun huzur yok cunku beklentilerin fazla dolayisiyla mutlu olamiyorsun
Umarım karakterini babasından alırallahtan cocuklar zekalarını annelerindne alıyolarmıs sükür esime cekmez merak etmeee
bence sen oku bu bilgi cok donanımlı bi proföser kadın söyledi cnm cımHahaha bak yine kendi kendini ele verdin.bu konuda bilgin yok tatlım. .))neyse çok uzatmayayım diye yazmayacağım. Sen biraz kitap oku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?