evlilik ....

Eğer eşinı seviyorsan onu olduğu gibi kabul edip yaşamına kaldığın yerden devam etmelisin yok istemiyorum diyorsan boşan ama boşanmakta çare değil en iyisi böyle devam et yada eşinin ilgisini çekecek konulara yönel önce onun sevdiği şeyleri yapın daha sonra sizin sevdiğiniz şeylere yönelir zaten

İşte böyle konulari okuyunca yazık diyorum. Mutluluğu hak edip, dişini tırnağını dökerek yuvasını ayakta tutmaya çalışan kadınlar, adamlar aklıma geliyor; yazık diyorum.

Hayat çok garip. Şimdi hatırlayamadim bi yerde okumuştum, kime ait bilmiyorum ama "herkesin derdi başka. Kiminin ekmeği bayat, kiminin pırlantası ufak" diyordu. Ne güzel söylemiş söylenen.

Bence kendine ortak zevklerinin olduğu arkadaşlar edin
yaa burda beni anlayan az kisi cıktı ama ben yanlızkende eglenen bi kisiyim tek basımada sinemaya giderim ailemle hafta sonu deniz turu yaparız kafam eser esimede süpriz olsun diye kısa tur alırım ama iste örf adet gelenek olarak esimle uymadıgımızı yeni yeni anladım anlastıgımız az seyler var ben program yapar esim cogunlukla uyar zaten ama ben onun kendince yaptıgı sacma davranıslara sinir oluyorum az önce taze taze yasandı yazıyım kocamı cok korudular ya salonn ortasında koyun güdermis gibi büff büfff diye totem yapan biri

neden survıvorde efecan oyun kazanamasın diyemis hanginisin esi bunu yapar yani anormal davranıslar cok böyle düsünün salonunortasında bi adam püff püff diyo koyun otlatır gibi ses cıkarsın kendimi 10 kattan atasım geldi

Dua et limoncum o toteme senide ortak etmemis:)
Bosver ya oda oyle.mutlu demmeki bence ainirlenme gul buna eglen
Sinirleniyosan gec baska odaya baska seyelrle ilgilen esin ban saf biri gibi geldi

İşte bende senin eşin gibi bir adamla nişanlıydım... Nişanı attım şuan konunu okuyunca ayrılmasaydım geleceğim bu olacaktı dedim... Ne diyebilirim ki çok zor bi durum yaşına, ortamına, ailene göre doğru bir kararı verebilirsin umuyorum... Yaş 30'un altı mı üstü mü bilmiyorum... Belki yazmışsındır ben sadece ilk mesajını okudum o yüzden bilmiyorum fazla şey... Ben olsam boşanırdım... Ama gaz vermek gibi olmasın, büyük de konuşmayayım ama boşanırdım çok bunaltıcı bir durum monotonluk...

Aslına bakarsan bu verdiğin örnekler cok eften püften . hani diyorsun ya illa içkisi kumarı dayağı mi olmalı, tabi ki değil ama bunlarin hiç biri sana saygısızlık olsun diye seni kırmak için yapılmış şeyler değil.

Bir sebep değil , limoncu sadece beklentilerin çok yüksek , bu hakkım diyebilirsin , ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var , hayatına girecek hiç bir insan tam da istediğin gibi olmayacak kimsenin değil çünkü ,

Evlilikler dört dörtlük yutumuyor illa ki bazı fedakarlıklar gerekiyor

Senin problemin adamı artık küçük gormek ve asıl olarak da '''tahammulun ''' kalmamış

Adamın ufak hareketleri bile batar he gelmiş sana

Evlilikte tahammül.çok.önemli bu da saygıyla oluyor bence saygın bittiği için tahammulun de bitmis ne yazık ki

Bence bitmesini gerektirecek bisey yok sen sandalyeden masa fırın olmasını bekliyorsun olmaz olamaz

Ama.bu sandalyenin suçu değil, yaradılışında ters bisey senin adam da böyle , adamdan çok.şey bekleme sigortalar yanar olmaz yani uymaz

Ya gecinin gidin ne guzel ortak seyler den kanaatkar ol, boşver olumlu yerlerini girmeye çalış

Burayı oku bol bol bak de ne.kocalar var kendine

bak bak bak neden yetmesin amac olursa 30 binde verilir 50 binden sen merak etme istedigim bisey olursa her zaman almısımdır sıkıntı yapma
Sen nabza göre şerbet vermeye alışmışsın
Zulan yetmez deyince trink 50 binde çıkarırım diyosun
Boşan diyenler heee boşanmak öyle kolay mı para verin boşanayım diyosun

Yanlış anlamayin ama her konusunda söyluyor zaten nasıl biriktirdiğini. 100 lira tutan şeye 150 lira deyip 50 lirayı cebe atıyor,birikimi böyle yapıyor. Böyle birikim yapmak istermisiniz? Şahsen istemem.
İyi de Ada'mın 2bin gibi Bi maaşı var
Bununla Nasıl küçük tatiller satın alıyorlar
Nasıl bu kadar dışarda yemek yiyebiliyorlar
Nasıl herşeyin en iyisini en markalısını alabiliyorlar?
Ben bunların anlayamadım
O yüzden limoncu Bi gider gelir tablosu yapsa da görsem diyorum.. Aynı ülkede benzer maaşla ben bekar olduğum halde onun kadar biriktiremiyorum

Kocasını hortumladıgını soyledı bızzat kendısı anlattı
mesela elbıse alcak 50 tl ıse 100 tl deyıp artan parayı cebe atıyormus
bı nevı para yürütme

bı nevı para yürütme
İyide Can'ım benim Ada'mın maaşı ortalama 2bin diyorlar. Yürütsen ne kadarını yürüyebilirsin?
3 set bilezik verdim eşime diyor..
Herşeyin en kalitelisini alırım diyor
Yemek yapmayı sevmiyorum dışarda yiyoruz diyor
Sinema, tiyatro, tur geziyorum diyor..
Altın biriktirme hobim var diyor :)
Benim maaşım 2binin üzerinde ben herşeyin en kalitelisini alamıyorum,
Her hafta sinemaya gidemiyorum doğruya doğru..
Bi kaç gün ard arda dışarda yersem zorluyo beni.
Kendi çapımda birikim yapıyorum ama Bi limoncu kadar değilim

bı nevı para yürütme
Mesela arada küçük turlar satın alıyormuş
Kısa Bi tur 200 TL falan.. 2kişi 400.. Ee bide ekstralar falan oluyo, gittiğin yerde Bi tur parasını harcıyorsun 800 TL..
Kalan parayla 1 ay geçineceksin üstelik sosyal hayattan da geri kalmayacaksın.. Bi yandan evinde 3 tv varmış. Eşinin de teknoloji bağımlılığu var.. Eeee Nasıl oluyo?

İyide markadan kastı ne bilmiyoruz ki. Gidipte Damat,Vakko,Beymen,Network'ten gömlek almıyordur herhalde eşine. (Zaten 100liraya gömlek zor bulunur bu markalarda)Kendide yine Vakko,Network, Zara vs takılmıyordur diye düşünüyorum.
Herkesin markadan anladığı başka,ben Vakko'dan bahsederim marka derken atıyorum,bir başkası için Lcw'yi aynı kefeye koyar.Bir başkasi pazardan almayıp no name dahi olsa mağazadan alınca markalı der.
Kime göre,neye göre marka yani. Anlatabiliyormuyum.

benımde evımde 3 tv var :) artık sokakta dılenenlerın cebınte note 4 var o onemlı degılde
o turları falan altın gunune katılıyormus kendısıne cıktıgı zaman halledıyordur onuda :)
yada sagdan soldan borc alıyodur elıne gecıncede sonra oduyordur
bence hıc te ıyı sartlarda yasamıyor cunku starbucksa gıderım soyle kahve ıcerım falan dıyor 20 tl lık kahveyı luks sanıyor

bence ondada kampanyayı takop edıyordur ben beymenden 50 tl ye gomlek aldım :) mesela
altınyıldızdada 2 takım elbıse 400 tl ıdı bı ara kampanya vardı herseyı ıcınde

bence ondada kampanyayı takop edıyordur ben beymenden 50 tl ye gomlek aldım :) mesela
altınyıldızdada 2 takım elbıse 400 tl ıdı bı ara kampanya vardı herseyı ıcınde
Bende Vakko'nun outlet fabrika satış mağazasından 159 liraya aldım geçen hafta gömlek, Altıntıldız zaten bu saydıklarımın yanında uygun kalıyor fiyat anlamında. Diğerlerinde dönem dönem kampanyalar oluyor muhakkak ama nihayetinde Altınyıldız vb markalara nazaran pahalılar. Ben hiç denk gelemedim mağazalarında öyle fiyatlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…