- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
2-3 bin maaşa okadar lüks yaşanmaz bence gezme olayini biraz abartarak soyluyor. Bir konusunda yazmisti haftanin 3 gunu disardan yemek soyluyoruz filan diye "bizim aklimiza gelende pahali seyler" cunku biz pizza bile soylesek disardann birgun 50 tl para oduyoruz mesela ama limoncu kendi dedi yedigim sey 10-12 tlik. :) Herşeyin en iyisi, en kalitelisi dedigide kimbilir hangi markadir ve yine bizim aklimiza o "marka" dedi diye cok pahali seyler geliyor. Misal elit yerlerden bahsediyor ama elit dedigi şeyde meğer starbucks mış.
Yani limoncunun lüks, en iyi, elit kavramlari bizimkilerle örtüşmüyor olabilir.bunun gibi yani. Konu acarsa ben bakarim 2-3 liraya altinlar, turlar, kiyafetler, disardan yemeler lüks bir bicimde nasil oluyor ama anlattigi kadar luks oldugunu sanmiyorum. Bicogumuzun evine 3-4 lira giriyordur en azindan ama kaç kişi asiri luks yasiyor ?
Valla bana da öyle geliyor.limoncu28
Senin bu adamdan boşanma ihtimalin yok, o yüzden bence kendini alıştırmaya çalış kocana.
Neden boşanamazsın biliyor musun?Çünkü sen çalışıp kendi ayakların üzerinde duramazsın.Ailenin yanına da gidemezsin, çünkü orda istediğin gibi gezip tozamazsın, para harcayamazsın.
O yüzden kocanla bir ortak payda bulmaya bak.
ne diyon kızım sen sana göre marka olamyabilir ben zaten marka ismi vermisim ben seviyorm söylüyorum sana neden zor geldi anlamadımEvet english home ve madame coco ya da marka diyordu...
Zaten bu magazalardaki ürünlerin cogunun daha kalitelisini semt pazarından bile bulabilirsin ama oyle magazada satilinca millet birşey sanıyor iste...
ne diyon kızım sen sana göre marka olamyabilir ben zaten marka ismi vermisim ben seviyorm söylüyorum sana neden zor geldi anlamadım
Yazık gerçekten tek derdiniz para lüks hayat .Bana para ver yeterki, senin gönlünüde ayda bir hoşederim midem bulandı resmen bu durumdaneee para yok ver parada bosanalım o zaman sekerim baba evinde benim gibi özgür bi kız barınamaz calısrsın ayrı eve cıkamazsın vs vs vs yani calısır ama ev arkadası gibi kalmayı düsünüyorum cnm haftada ayda birde keyfini bastırırısn tamam helalin le bari anlasamamak baska sey bosan demek baska sey ben burda cok kisiye bosan diyemem koularına bakarım eger ailesi arkasındaysa yasa garanti isi varsa bosan derim öyle 1500 maasla bosanmak olmuyo hele benim gibi ailesi olan .% 50 türkiye icin
eee para yok ver parada bosanalım o zaman sekerim baba evinde benim gibi özgür bi kız barınamaz calısrsın ayrı eve cıkamazsın vs vs vs yani calısır ama ev arkadası gibi kalmayı düsünüyorum cnm haftada ayda birde keyfini bastırırısn tamam helalin le bari anlasamamak baska sey bosan demek baska sey ben burda cok kisiye bosan diyemem koularına bakarım eger ailesi arkasındaysa yasa garanti isi varsa bosan derim öyle 1500 maasla bosanmak olmuyo hele benim gibi ailesi olan .% 50 türkiye icin
sen ne yap biliyomusun git dengini bul o adamdan ayrıl kendine başka bi adam bul...yazık eşinde başkasıyla evlenip rahat eder..ama eminim sende birşeyler vardır eminim yoksa bi kadın hayat arkadaşından böyle basetmez sen en iyisi boşan...valla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktum
yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını en iyisini alırım esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv var saka gibi dalga geciilcek gibi yani ayıp günahhh millet ne paralar kazanıyo evinde uydusu yok sitenin kini kullanır bizde 3 uydu var digitürk dsamrt bide simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı yazk yani ona verdigi aylık 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla ucagı 2 gece gezz mesela dimi ille ultra lükse gerek yok sehir gezisi yap al bi ufak canta yeni yerler gör kesif et ama yok
eee para yok ver parada bosanalım o zaman sekerim baba evinde benim gibi özgür bi kız barınamaz calısrsın ayrı eve cıkamazsın vs vs vs yani calısır ama ev arkadası gibi kalmayı düsünüyorum cnm haftada ayda birde keyfini bastırırısn tamam helalin le bari anlasamamak baska sey bosan demek baska sey ben burda cok kisiye bosan diyemem koularına bakarım eger ailesi arkasındaysa yasa garanti isi varsa bosan derim öyle 1500 maasla bosanmak olmuyo hele benim gibi ailesi olan .% 50 türkiye icin
Tipik izmirli nasıl oluyor? Bir izmirli olarak merak ettim doğrusu.Bak canim şuraĺı buralı diye insan ayirmaktan hic hoslanmam ama izmir de bayanlar her seye uyum saglar yani her yemeğimizde bicak yoktur.Yeri gelir salaş lokantada yeri gelir luks lokantada yemek yeriz.Yani her ortama uyariz.Sen neyin kafasini yaşiyorsun bilmiyorum ama o kafa izmir kafasi degil üzgünüm Ayrica burada her ilden arkadas var gayet mantiklilar senin kafa onlara da uymuyor.Bence otur biraz düşün kendine yazik ediyorsun..
Ayy bide izmirlilere laf mı etmişben kaçırdım orayı
Izmirli degilim ama izmirli gibi yaşıyorum demisti...
Ben izmirde okudum hic oyle yasayan kadin görmedim...
ben kendine münasır bi insanım cnm izmirlileride cokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum ayrıca yapıcak bisey yok ben ırkcıyımdır tabıkı her yörenin iyisi kötüsü vardır ama gene aydın sehirliler bi baska benim icinTipik izmirli nasıl oluyor? Bir izmirli olarak merak ettim doğrusu.Bak canim şuraĺı buralı diye insan ayirmaktan hic hoslanmam ama izmir de bayanlar her seye uyum saglar yani her yemeğimizde bicak yoktur.Yeri gelir salaş lokantada yeri gelir luks lokantada yemek yeriz.Yani her ortama uyariz.Sen neyin kafasini yaşiyorsun bilmiyorum ama o kafa izmir kafasi degil üzgünüm Ayrica burada her ilden arkadas var gayet mantiklilar senin kafa onlara da uymuyor.Bence otur biraz düşün kendine yazik ediyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?