evlilik ....

bide bu egolu tavırları bi kenara bırakmak lazım. limoncu sen eşini eleştirip küçük görüp duruyorsun ama ona sorsan onun da senin sevmediği özellikleri %100 vardır. adam sana iyi davranmak adına gönlünü hoş tutuyor ,sen bu olayı eziklik olarak görüyorsun. yazık. ayrıca adam çalışmasa (sen çalışmadığın için bilmezsin işyeri bildiğin game of thrones tarzı entrikalarla uğraşılır) tüm gün o küçümsediğin maaş için uğraşmasa sen o altınları hileyle biraz zor alırdın. bide kafanda para, bebek, boşanma planı yapıp adamı en zor yerinden vurma peşindesin. keşke kocan bu yazdıklarını okusa da bebek olmadan terketse seni

limoncu28
Senin bu adamdan boşanma ihtimalin yok, o yüzden bence kendini alıştırmaya çalış kocana.
Neden boşanamazsın biliyor musun?Çünkü sen çalışıp kendi ayakların üzerinde duramazsın.Ailenin yanına da gidemezsin, çünkü orda istediğin gibi gezip tozamazsın, para harcayamazsın.
O yüzden kocanla bir ortak payda bulmaya bak.

Evet english home ve madame coco ya da marka diyordu...
Zaten bu magazalardaki ürünlerin cogunun daha kalitelisini semt pazarından bile bulabilirsin ama oyle magazada satilinca millet birşey sanıyor iste...

Valla bana da öyle geliyor.

O kadar rahatına düşkün ki bu rahatlığı onu eşine bağımlı kılıyor.

Burada bazı kadınların hikayelerini okuyoruz, maddi güvencesi olmayan, aileleri arkalarında durmadığı için boşanamayıp (ya da cesaret edemeyip) eziyet gören kocasına bağımlı kadınlar. Aslında limoncu da onlardan biri, yalnızca eziyet görmeyeni.

Evet english home ve madame coco ya da marka diyordu...
Zaten bu magazalardaki ürünlerin cogunun daha kalitelisini semt pazarından bile bulabilirsin ama oyle magazada satilinca millet birşey sanıyor iste...
ne diyon kızım sen sana göre marka olamyabilir ben zaten marka ismi vermisim ben seviyorm söylüyorum sana neden zor geldi anlamadım

Beğenmediğiniz bir adamla neden hala evlisiniz?
A .para
B.özgürlük
C.çalışmak zorunda kalmamak
D.hepsi
Ve bence hepsi...

ne diyon kızım sen sana göre marka olamyabilir ben zaten marka ismi vermisim ben seviyorm söylüyorum sana neden zor geldi anlamadım

Bacım bir şey dediğimiz yok bana bir şeyin zor geldiği de yok. Benim de hoşuma gidiyor bazı ürünleri satın alıyorum. Ama marka değil yani pazarlarda da aynı fiyat ve aynı kalite ürünler satılıyor...Buralardan ürün alıyor olmak matah değil hani...
Marka t.ç sar..v öz..ilek pi..re c..rdin falandır gerçi reklama giriyor bütün bunlar Mune den bi terlik yemiyeyim şimdi

Tipik izmirli nasıl oluyor? Bir izmirli olarak merak ettim doğrusu.Bak canim şuraĺı buralı diye insan ayirmaktan hic hoslanmam ama izmir de bayanlar her seye uyum saglar yani her yemeğimizde bicak yoktur.Yeri gelir salaş lokantada yeri gelir luks lokantada yemek yeriz.Yani her ortama uyariz.Sen neyin kafasini yaşiyorsun bilmiyorum ama o kafa izmir kafasi degil üzgünüm Ayrica burada her ilden arkadas var gayet mantiklilar senin kafa onlara da uymuyor.Bence otur biraz düşün kendine yazik ediyorsun..

Yazık gerçekten tek derdiniz para lüks hayat .Bana para ver yeterki, senin gönlünüde ayda bir hoşederim midem bulandı resmen bu durumdan

Son düzenleme:

ÇOCUĞUN olsaydı bu yazdiklarina yazdiklarina hak verebilirdim..cocuk olunca oyle kolay boşanılmiyor isterse isin gucun ailen olsun. Cocugun yokmus bosanip kendi yolunu cizebilirsin.Sevmedigin adama ve begenmedigin hayata para ve seks icin mi katlaniyorsun?
Bence sen hic de cizdigin profil gibi degilsin. Oyle olsaydin kendi ayakların üstünde durmak ne demek bilirdin. Ailen seni asip kesecek degil ki.
Bosan bence de esin senden daha iyilerine layik.

Son düzenleme:
sen ne yap biliyomusun git dengini bul o adamdan ayrıl kendine başka bi adam bul...yazık eşinde başkasıyla evlenip rahat eder..ama eminim sende birşeyler vardır eminim yoksa bi kadın hayat arkadaşından böyle basetmez sen en iyisi boşan...

Limoncu sen kendine özgür mü demişssin bir yerde ? Ben mi yanlış gördüm ? Kusura bakma ama sen özgür falan değilsin özgür olsan beğenmediğin adamın koynuna girmez şak diye boşardın. Sen Starbucks, Madame Coco ve ticket a kölesin haberin yok. Böyle özgürlük olmaz.

Böyle kadınlar değer görüyor. Biz de ev yemek çocuk eşin ve akrabaları üstüne bir de para kazan çalış didin... Hey gidi kahpe dünya. Biz de mi böyle olalım.

Ayy bide izmirlilere laf mı etmiş ben kaçırdım orayı

Izmirli degilim ama izmirli gibi yaşıyorum demisti...
Ben izmirde okudum hic oyle yasayan kadin görmedim...

Vallahi keşke İzmir kadınları gibi olabilse. İzmir'de itfaiyede bile kadınlar çalışıyor vızır vızır arı gibiler. Sanıyorum kendisi de rahat, özgürüm anlamında yazdı bunu.

ben kendine münasır bi insanım cnm izmirlileride cokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum ayrıca yapıcak bisey yok ben ırkcıyımdır tabıkı her yörenin iyisi kötüsü vardır ama gene aydın sehirliler bi baska benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…