- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
yokmus ama yapmayı dusunuyormus velıaht olarakçocuk var mıydı limoncu
Sizin klozeti kim ovuyo ayıptır sormasılimoncu28 kadınlar klubünün yarısından çoğu klozet ovan Monacco prensesleri; çok takma yani.
Sizin klozeti kim ovuyo ayıptır sorması
Tut ki yardımcın var ama hiç mi ömründe klozet ovmadın, o klozet ovmaya gelen yardımcı da para kazanıyo ayrıca niye küçümsüyosunAynen ben de çok merak ediyorum
Herkes kraliyet ailesi de bir biz mi değiliz acaba
Tut ki yardımcın var ama hiç mi ömründe klozet ovmadın, o klozet ovmaya gelen yardımcı da para kazanıyo ayrıca niye küçümsüyosun
Çok tuhaf bişey gibi bahsediliyo
Her konunun sonu evini temizleyen kadınlara bağlanır oldu
Ben hem çalışıyorum hem klozet ovuyorum, zerre gocunmuyorum
o apayrı bı konuçocuk var mıydı limoncu
Ben okudum az önceo apayrı bı konu
dıyordu kı lımoncu bı ara
mesela bosancak olsam ama cocukda ıstesem bosanmadan mı cocuk yapsam dıyordu
kopmustum o konuda baya
o apayrı bı konu
kopmustum o konuda baya
Ben okudum az önce
Diyor ki
21 yaşında evlendim küçüğüm diye düşünmedim, gerçi hala küçük olduğumu düşünüyorum ama çocuk düşünebilirim
Biri de demiş kocandan mı düşünüyosun
E herhalde kocamdan başka nerden olcak kıbrısta babasız çocuk yapcak halim yok ya demiş
Ben okudum size de özet geçeyim dedim
NOT : Ayrıca kıbrısta çocuk yapmak epey pahalıdır limoncusenin zula bile yetmez
bu kadar boşanma planı yaptıkları adamlara nasıl gülümsüyorlar aklım almıyoro apayrı bı konu
kopmustum o konuda baya
Ben okudum az önce
Diyor ki
21 yaşında evlendim küçüğüm diye düşünmedim, gerçi hala küçük olduğumu düşünüyorum ama çocuk düşünebilirim
E herhalde kocamdan başka nerden olcak kıbrısta babasız çocuk yapcak halim yok ya demiş
bence en kotusu ne bılıyormusun bı kadının kendıne yapabılecegı en buyuk kotuluklerden bırıbu kadar boşanma planı yaptıkları adamlara nasıl gülümsüyorlar aklım almıyor
bende çok isterdim okumasını.bence en kotusu ne bılıyormusun bı kadının kendıne yapabılecegı en buyuk kotuluklerden bırı
bıle bıle evlenıp sıkılınca ıstedıgı gıbı para harcayamayınca sankı o adamı secen ısteyen kendısı degılmıs gıbı,
bırlıkte uyudugu ugruna soyadını degıstıgı karısı oldugu adam ıcın tum hakaretlerı edıp,
aılesını son derece aşagılayıp hala o adamın kazandıgı parayla karnını doyururken eşi ıcın cok kotu dusunup boyle yasamaya devam etmek kendıne bunu layık gormek
bahane olarakta kucuktum gorememısım gozum kör olmus demek :)
bu yuzden ben lımoncuyu hıc cıddıye almıyorum kımı ınsan cok gec olgunlasabılıyor
keske esı actıgı bu konuları gorse ...
bak bak bak neden yetmesin amac olursa 30 binde verilir 50 binden sen merak etme istedigim bisey olursa her zaman almısımdır sıkıntı yapmaBen okudum az önce
Diyor ki
valla kızlar bende cok isterdim seviyeli bi evliligim olsun ne sanıyosunuz yani ben burda yazdım ama evde kocacım kocacım diye etrafında dolastıgımı falan mı gecin bunları ben kendimi cok daha iyi ve onurlu biri görüyorum en azından dürüstüm esimde öyle biizmkide böyle bi evililk valla bencen vazgecen vazgecer esim görse diyenler zaten evdede aynıyız yasamadıgım seyleri yazmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?