evlilik ....

Limoncu bu adamin kumasi bu cnm degismez takma kafana sen akkili kadinsin ise girersen kafan dagilir.
Bu araa birikim konunu bekliyorum

Aynen ben de çok merak ediyorum

Herkes kraliyet ailesi de bir biz mi değiliz acaba
Tut ki yardımcın var ama hiç mi ömründe klozet ovmadın, o klozet ovmaya gelen yardımcı da para kazanıyo ayrıca niye küçümsüyosun

Çok tuhaf bişey gibi bahsediliyo

Her konunun sonu evini temizleyen kadınlara bağlanır oldu
Ben hem çalışıyorum hemde eve gidince kendi klozetimi ovuyorum, zerre gocunmuyorum

Son düzenleme:

Hayatın gerekleri bunlar yaşıyorsak yaşam alanımızı temizlemek düzenli tutmak kadar doğal birsey yok
Insanin
Insanin kendi isini kendisinin yapmasi aşağılanacak bir durum değil kesinlikle, aksine kendimi her konuda yeterli görürüm

Ben de çalışıyorum yemek pasta börek temizlik yapıyorum hiç de bir eksiklik eziklik hissetmiyorum böyle birilerini aşağılayan insanlar kendi içlerindeki eksikliği kapatma çabasındalar

o apayrı bı konu
dıyordu kı lımoncu bı ara
mesela bosancak olsam ama cocukda ıstesem bosanmadan mı cocuk yapsam dıyordu

kopmustum o konuda baya
Ben okudum az önce
Diyor ki
21 yaşında evlendim küçüğüm diye düşünmedim, gerçi hala küçük olduğumu düşünüyorum ama çocuk düşünebilirim
Biri de demiş kocandan mı düşünüyosun
E herhalde kocamdan başka nerden olcak kıbrısta babasız çocuk yapcak halim yok ya demiş
Ben okudum size de özet geçeyim dedim

NOT : Ayrıca kıbrısta çocuk yapmak epey pahalıdır limoncu senin zula bile yetmez

bu kadar boşanma planı yaptıkları adamlara nasıl gülümsüyorlar aklım almıyor
bence en kotusu ne bılıyormusun bı kadının kendıne yapabılecegı en buyuk kotuluklerden bırı

bıle bıle evlenıp sıkılınca ıstedıgı gıbı para harcayamayınca sankı o adamı secen ısteyen kendısı degılmıs gıbı,
bırlıkte uyudugu ugruna soyadını degıstıgı karısı oldugu adam ıcın tum hakaretlerı edıp,
aılesını son derece aşagılayıp hala o adamın kazandıgı parayla karnını doyururken eşi ıcın cok kotu dusunup boyle yasamaya devam etmek kendıne bunu layık gormek

bahane olarakta kucuktum gorememısım gozum kör olmus demek :)

bu yuzden ben lımoncuyu hıc cıddıye almıyorum kımı ınsan cok gec olgunlasabılıyor

keske esı actıgı bu konuları gorse ...

bende çok isterdim okumasını.
çok onur kırıcı ve zedeleyici.
yol arkadaşı diye seçtiğin kişinin seni küçük görmesi kadar berbat hissettirecek başka bişey olacağını sanmıyorum.

valla kızlar bende cok isterdim seviyeli bi evliligim olsun ne sanıyosunuz yani ben burda yazdım ama evde kocacım kocacım diye etrafında dolastıgımı falan mı gecin bunları ben kendimi cok daha iyi ve onurlu biri görüyorum en azından dürüstüm esimde öyle biizmkide böyle bi evililk valla bencen vazgecen vazgecer esim görse diyenler zaten evdede aynıyız yasamadıgım seyleri yazmam ben

bak bak bak neden yetmesin amac olursa 30 binde verilir 50 binden sen merak etme istedigim bisey olursa her zaman almısımdır sıkıntı yapma

Burda yazdıklarınızın hepsini o adamin yüzüne mi söylüyorsunuz? Oyleyse huzurunuz hic yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…