icimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim
Iyıde herseyın en markasını alırım dıyen sen , dört tv var yazık gunah paraya dıyen sen ? Israf olduğunu düşünsen gıdıp en pahalı kıyafetlerı almazdın . Tutarsızsın
yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv yok sitenin kini simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı y 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla
onu bende yazdım da sonra hemen 100 liralık gömleğe bağladı konuyuIyıde herseyın en markasını alırım dıyen sen , dört tv var yazık gunah paraya dıyen sen ? Israf olduğunu düşünsen gıdıp en pahalı kıyafetlerı almazdın . Tutarsızsın
Yuh diyorum sana :) bence dalga gecıyorsun yada cok ciddisin . Sana hizmet edilmesını mı ? O zaman neden zengin birini bulmadın sen ? Cok komıksın ha . Bende eşimi degıstırmek istiyorum ama sen beni de gectın . Valla da gectın billada geçtin arkadaş .icimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim
Dalga gectıgını düşünmeye başladım bu kadının . Çünkü kendıne hizmet edilmesını istiyormuş . Pahalı hayat elbiseler gezmeler va vs vs . Yok evde bıçakla yemek yemeler . Bende eşimle anlaşmıyorum . Degısmesini istedıgım seylerı var . Ama bu kadın benı coktannnn geçmiş gene ben cok ıyıyım eşime karşı .Cok tutarsiz hemde, gumus kaplamali catal bicak takimi dediya bi yerde la
Insallah saka yapiyodur
Dalga gectıgını düşünmeye başladım bu kadının . Çünkü kendıne hizmet edilmesını istiyormuş . Pahalı hayat elbiseler gezmeler va vs vs . Yok evde bıçakla yemek yemeler . Bende eşimle anlaşmıyorum . Degısmesini istedıgım seylerı var . Ama bu kadın benı coktannnn geçmiş gene ben cok ıyıyım eşime karşı .
Derki banane başka insanlardan beni ilgilendirmez der :)) şimdi bike küsüz konuşmuyoruz pek . Kavga etmemek ıcın başka odada duruyor bilgısayra bakıyorBence kocana ac sayfayi goster " bak bak milletin hanimlari ne istyor eslerinden, ben senden ufak bisey istemisim cokmu" diye.
Ben olsam bunu ciddi ciddi yapardim.
İşte bunlar hep işsizlikten evde oturup koca parası yer ama kocayı begenmez
Her konusunu okudum sürekli konu acıyor zaten, evlenecek çiftlere altın isteyin ,kız alıyorlar tabi, herşey erkeğe ait gibi sark kafasını savunur ama içinde hep modernlik vardır. Kendi çalışmaz ama eşinin alacagı arabaya kadar karışıp gelir burda konu açar. Babası kardesi ile anlaşamaz kv kp begenmez kendisi mükemmel insan! Ben kendisinin gerçek olduğunu düşünmüyorum eğlence amaçlı açılmış bir üyelikLimoncu ismini gorunce " karmakarisik noktasiz virgulsuz yazan hanfendi" diye hatirlardim. Aynende dedgin gibiymis.
Kocasinin parasini yiyip, adamin canak hobbisini yersiz gorup( evet yersiz olabilir) ama kendi altin kaplamali setini zaruri bulan hanfendi diye hatirliycam.
Ama halada yetmiyor.
Adam canini verse " intihar seklini begenmedim, daha şata fatli olabilirdi, o ne oyle fakir gibi bugazindan ip asmalar felan" derdi kanimca.
Bende düşünmüyorumHer konusunu okudum sürekli konu acıyor zaten, evlenecek çiftlere altın isteyin ,kız alıyorlar tabi, herşey erkeğe ait gibi sark kafasını savunur ama içinde hep modernlik vardır. Kendi çalışmaz ama eşinin alacagı arabaya kadar karışıp gelir burda konu açar. Babası kardesi ile anlaşamaz kv kp begenmez kendisi mükemmel insan! Ben kendisinin gerçek olduğunu düşünmüyorum eğlence amaçlı açılmış bir üyelik
şuan çok moralim bozuk ama beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsünaltın degil ama senin gibi dalga gecen kızlara bi kafa atmak isterdim insanların sorunlarıyla dalga gecilmez
Merhaba hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz. Şöyle birşey var psikolojide erkeğin erkek gibi davranmadıpı yerde kadın erkek rol modeli oluyor. Ve kesinlikle çocuk yapmayın. Ben çocuk yaptığım halde bile eşime seni boşayacağım diyorum.kızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der
simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es
böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni
siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok
söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi
ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill
siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?