evlilik ....

icimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim

Limoncu eski avatarindan bana kasvet gelmisti. Seni gorunce kacasim geliyordu. Neyse yeniden baslayasim geldi.

Limoncu tamda sorun burda. Sen basklarinin sana hizmet etmesini istiyosun. Eger boyle bi koca bulabilicegne inaniyosan bosan tam su an kocandan acilen.
Galiba senin aradigin " zengin" bi koca. Keske ilk basta oyle yola cikip oyle biriyle evlenseydin.
Ama ne kadar cok para o kdr az sevgi..
Bunuda burya yazmis oluyum.

Iyıde herseyın en markasını alırım dıyen sen , dört tv var yazık gunah paraya dıyen sen ? Israf olduğunu düşünsen gıdıp en pahalı kıyafetlerı almazdın . Tutarsızsın

Cok tutarsiz hemde, gumus kaplamali catal bicak takimi dediya bi yerde la
Insallah saka yapiyodur

Canım yazmışsın eşime susup oturan, her fırsatta kaynanasına giden, gezmek tozmak istemeyen, evde yemek yapan bir kadın yeterli.. ya Allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz kaldı mı öyle kadın? Ayrıca her erkek aynı canım karısı kendine karışmasın istekçi olmasın.. Sen istiyosun ki eşinde bir şeyleri düşünsün haklısında ama en azından sen program yapıp bir şekilde onuda ikna edebiliyormuşsun bunun kıymetini bil. Elinde olanlara şükret ki Allah daha çok versin..

Iyıde herseyın en markasını alırım dıyen sen , dört tv var yazık gunah paraya dıyen sen ? Israf olduğunu düşünsen gıdıp en pahalı kıyafetlerı almazdın . Tutarsızsın
onu bende yazdım da sonra hemen 100 liralık gömleğe bağladı konuyu en pahalı o sanırımmmm.

icimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim
Yuh diyorum sana :) bence dalga gecıyorsun yada cok ciddisin . Sana hizmet edilmesını mı ? O zaman neden zengin birini bulmadın sen ? Cok komıksın ha . Bende eşimi degıstırmek istiyorum ama sen beni de gectın . Valla da gectın billada geçtin arkadaş .

Cok tutarsiz hemde, gumus kaplamali catal bicak takimi dediya bi yerde la
Insallah saka yapiyodur
Dalga gectıgını düşünmeye başladım bu kadının . Çünkü kendıne hizmet edilmesını istiyormuş . Pahalı hayat elbiseler gezmeler va vs vs . Yok evde bıçakla yemek yemeler . Bende eşimle anlaşmıyorum . Degısmesini istedıgım seylerı var . Ama bu kadın benı coktannnn geçmiş gene ben cok ıyıyım eşime karşı .

Bence kocana ac sayfayi goster " bak bak milletin hanimlari ne istyor eslerinden, ben senden ufak bisey istemisim cokmu" diye.
Ben olsam bunu ciddi ciddi yapardim.

Şunu anlayamadım gerçekten. Sitede negatif bir etkiye sahipsin, insanlar limoncu konu açsa da ekşın yapsak diye bekliyor, sen niye inadına aynı insanlara soru sormak derdindesin? bir de yorumlarına bakıyorum hiç kızmıyorsunda. Ben olsam başıma ağrılar girerdi sinirden ve bi daha konu açmıycam derdim. Senin konularına ilk defa yorum yapıyorum ve bunları gözlemledim. Söylesene limoncu neden ısrarla kk?

Bence kocana ac sayfayi goster " bak bak milletin hanimlari ne istyor eslerinden, ben senden ufak bisey istemisim cokmu" diye.
Ben olsam bunu ciddi ciddi yapardim.
Derki banane başka insanlardan beni ilgilendirmez der :)) şimdi bike küsüz konuşmuyoruz pek . Kavga etmemek ıcın başka odada duruyor bilgısayra bakıyor . Gene hakaretler oldu birbirimize karşı önce o söyledı çok kötü bir şey . Bnede saydırdım kaçtım :) napim inşAllah düzeliriz

İşte bunlar hep işsizlikten evde oturup koca parası yer ama kocayı begenmez

Limoncu ismini gorunce " karmakarisik noktasiz virgulsuz yazan hanfendi" diye hatirlardim. Aynende senin dedgin gibiymis.
Bundan snra baska hatirliycam limoncuyu. Kocasinin parasini yiyip, adamin canak hobbisini yersiz gorup( evet yersiz olabilir) ama kendi altin kaplamali setini zaruri bulan hanfendi diye hatirliycam.
Ama halada yetmiyor.
Adam canini verse " intihar seklini begenmedim, daha şata fatli olabilirdi, o ne oyle fakir gibi bugazindan ip asmalar felan" derdi kanimca.

Burdan baktığımda sanki zamanında hep bi zengin ailenin prenses kızı olmak istemiş ama orta gelirli bir ailenin sıradan bir kızı yaşamı sürmüş birisine benziyorsunuz.

Mesajlarınız tamamıyla özentilik kokuyor, yanlış anlamayön hakaret içerikli kullanmıyorum bunu ama durumu baska nasıl ifade edebilirim bilmiyorum.

Eşiniz olan adam için kullandığınız kelimelere dönüp bir daha bakmanızı tavsiye ederim. Zira sevgi ya da hayat arkadaşlığı bu değil. Ve siz bu negatifliginizi esinize de yansıtırsanz eger -ki onu sıkarak yansıtmaya baslamışsnz zaten- malesef sizden önce esiniz sizden bosanacak.

Lüks bir yaşam istemeniz sizin hakkınız elbet. Ama bunun icin siz hic çaba sarfetmiyorsunjz neden? Para kazanın bence önce, sonra o parayı har vurup harman savurabilecek misiniz "elit" zevkler için bir de öyle deneyin.

Şu konuda herkesin aksine esinizden cok size üzüldüm ben. Malesef kendi hayatınızı büyük bir negatiflige ve mutsuzluga sürüklüyorsunuz bu beklentileriniz ve onlari karşılamak icin hic caba göstermemenizle.

Ben açık konusayım, beni bu şekilde elestiren ve memnun olmayan biriyle evli kalmak istemezdim. Esiniz ya sizi cok seviyor ya da henüz sabrı taşmadı.

Umarım kırılmamışsınızdır.

Her konusunu okudum sürekli konu acıyor zaten, evlenecek çiftlere altın isteyin ,kız alıyorlar tabi, herşey erkeğe ait gibi sark kafasını savunur ama içinde hep modernlik vardır. Kendi çalışmaz ama eşinin alacagı arabaya kadar karışıp gelir burda konu açar. Babası kardesi ile anlaşamaz kv kp begenmez kendisi mükemmel insan! Ben kendisinin gerçek olduğunu düşünmüyorum eğlence amaçlı açılmış bir üyelik

Bende düşünmüyorum

Malesef bende evin iç işleri ,dış işleri ,maliye bakanligi, aile ve sosyalleşme bakanı, orman ve su işleri , enerji bakanı vssss gibi hissediyorum :)
Eşim ye iç yat karısı butun herseye koştursun plan yapsin aalsin versin gitsin gezsin dolassin hoop o eve sadece para getirsin. :)
Malesef oyleler yapacak bisey yok

Merhaba hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz. Şöyle birşey var psikolojide erkeğin erkek gibi davranmadıpı yerde kadın erkek rol modeli oluyor. Ve kesinlikle çocuk yapmayın. Ben çocuk yaptığım halde bile eşime seni boşayacağım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…