valla gercekler öyle annem halam teyzem yaptıda ne oldu bugun ölse kocaları seneye evlenir erkeklere acımıcaksın binde birdir ahh karım calısıyo bana yardım ediyo evede bakıyo cocukta var diye seven kocaBöyle kadınlar değer görüyor. Biz de ev yemek çocuk eşin ve akrabaları üstüne bir de para kazan çalış didin... Hey gidi kahpe dünya. Biz de mi böyle olalım.
valla gercekler öyle annem halam teyzem yaptıda ne oldu bugun ölse kocaları seneye evlenir erkeklere acımıcaksın binde birdir ahh karım calısıyo bana yardım ediyo evede bakıyo cocukta var diye seven koca
haa ayrıca ben tabıkı haftada 3 4 gun olsada mecbur yemek yapıyorum temizik yani klasıl ev isleri ama sevmedim sevmicem kücükken de yapmazdım bekarkende genckende yani aileyle alakası yok annem yap dese ne olcak yapmam derim cekilirim kenara suan mecbur yapıcam kim yapıcak ama tabi esimin hakkını yiyemem özellikle kendi ailes gelirse temizligi ona yaptırırım
Irkçi,lüks dusgunu,aydin,kibar,görgülü =limoncu hic gulcegim yoktuben kendine münasır bi insanım cnm izmirlileride cokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum ayrıca yapıcak bisey yok ben ırkcıyımdır tabıkı her yörenin iyisi kötüsü vardır ama gene aydın sehirliler bi baska benim icin
bunlar kul köle olmayı bisey sanıyoValla ben sana kızamıyorum bende senin gibiyim çünkü..yemekti,temizlikti falan yapmadım çocukluğumdan beri nefret ederim..gerçi değişik dünya mutfağı tarifleri deniyorum yalnız yaşamaya başladığımdan beri..
Evlenincede yapmam çünkü benden ev işi bekleyecek biriyle evlenmem net..en son 3,5 yıllık erkek arkadaşımla birkaç ay aynı evde kaldık gayet yemekleri falan o yapıyodu,temizliği de temizlikçi..kendi ailemde de hep öyle gördüm..kişilik meselesi ,hayata bakış açısı..benden böyle beklentileri olacak kafa yapısındaki adam zaten beni etkileyecek kÜltürde bir adam olamaz dolayısıyla ileride de sorun olmayacak
eee yalan mı söyliyim ırkcıyım kendi yöremin dısınsa pek insan istemem sevmem benim düsüncem bu saygı duy haaa baska yöre olur ama DİBİNE KADAR ATATÜRKCÜ OLUR O ZAMAN BASIMIN TACIIrkçi,lüks dusgunu,aydin,kibar,görgülü =limoncu hic gulcegim yoktu
sorma aydin sehirleri cok seviyomuşAyy bide izmirlilere laf mı etmişben kaçırdım orayı
Canim bak konu kocan di sonra izmirlileri severim dedin.Tamam izmirli olarak tesekurler ama anlamadigin sey eger ornek aldigin kisi İzmirliler ise sana diyorum ki,seve bilirsin ama bizim kafa senin gibi islemez. Atatürk diyorsunda Atam ırkçi degildi bu sadece bir ornek. Yani bızımle değilsıneee yalan mı söyliyim ırkcıyım kendi yöremin dısınsa pek insan istemem sevmem benim düsüncem bu saygı duy haaa baska yöre olur ama DİBİNE KADAR ATATÜRKCÜ OLUR O ZAMAN BASIMIN TACI
bu konuşmanın sonu seni yine muhafazar kesime hakaret etmene aşağılamana gitcek aydın kişilikeee yalan mı söyliyim ırkcıyım kendi yöremin dısınsa pek insan istemem sevmem benim düsüncem bu saygı duy haaa baska yöre olur ama DİBİNE KADAR ATATÜRKCÜ OLUR O ZAMAN BASIMIN TACI
bu konuşmanın sonu seni yine muhafazar kesime hakaret etmene aşağılamana gitcek aydın kişilik
çünkü limoncuya göre muhafazakar kesim Atatürkü sevemez. onlar öcüdür önceki yorumlarından biliyorumAtatürkü ile muhafazakar kesimin ne alakası var ki arkadaşım?
çünkü limoncuya göre muhafazakar kesim Atatürkü sevemez. onlar öcüdür önceki yorumlarından biliyorum
hayatı önyargı olmuş zatenAaa ne münasebet benim atatürkü çok seven muhafazakar arkadaşlarım var..limoncu eğer böyle düşünüyorsa çok büyük önyargı içinde..
Bende hiç muhafazakar değilim, atatürkü severim ancak putlaştırılmasına da çok sinir olurum..
Bu kişinin kendisiyle alakalı bir durum..Kimseyi yaftalamamak lazım
bunlar kul köle olmayı bisey sanıyo
eee bu senin görüsün cnm ben hep böyle oldum böyle olmaya da devam edicem para güctür estten gelmis yada babadan gelmis farketemz ben kullanırım ve mutlu olurum ayrıca anlattıgın kahve cekirdeklrini bilmemem gerek yok ben starbuks seviyorum ve iciyorum sana göre alt tabaka olabilir bana göre kaliteLimoncu bunun kul köle olmayla alakası yok. Saraylarda büyümediysen kendi pisliğini toplamayı bilmen gerekiyor. Bekar da yaşasan, evli de olsan kendi pisliğin içinde oturamayacağına göre evini temizleyeceksin mecburen. Hiçbirimizin içinde bir Kakılmış yok, her sabah bugün de ev temizlesem diye uyanmıyoruz da ama evin belirli rutinleri var bunları yapmak durumundayız. Ev kendi kendini temizlemeyeceğine göre.
Ayrıca bunu yazdığım için yine ban yiyeceğim ama bu hepimizi aşağı gören kompleksli tavrın çok acınası. Kocan şu an kapıya koysa iş bulana dek aç kalırsın, baba evine gitsen sokağa çıkamaz kendi tabirinle "özgür kız" olamazsın.
Bildiğin en büyük aktivite Starbucks'a gitmek ki tatlım biz oranın kahvelerini beğenip içmiyoruz bile. Chemex bilir misin mesela ? Cold Brew falan desem sana ? Yada Colombia kahve çekirdeği desem sana ne ifade eder ?
Bak mesela ben kocama hizmet eden, evimi temizleyen bir kadınım senin beğenmediğin tipten ama senden kat kat kaliteli bir hayat yaşıyorum. Ama senin gibi prenses sendromuna da girmedim 36 senelik hayatımda.
Bize köle falan derken biraz ayakların yere bassın biraz. Sen koca parası yiyip, yediği kaba eden birisin benim gözümde ve bu bizleri aşağılayan tavırlarından ben çok sıkıldım.
Limoncu bunun kul köle olmayla alakası yok. Saraylarda büyümediysen kendi pisliğini toplamayı bilmen gerekiyor. Bekar da yaşasan, evli de olsan kendi pisliğin içinde oturamayacağına göre evini temizleyeceksin mecburen. Hiçbirimizin içinde bir Kakılmış yok, her sabah bugün de ev temizlesem diye uyanmıyoruz da ama evin belirli rutinleri var bunları yapmak durumundayız. Ev kendi kendini temizlemeyeceğine göre.
Ayrıca bunu yazdığım için yine ban yiyeceğim ama bu hepimizi aşağı gören kompleksli tavrın çok acınası. Kocan şu an kapıya koysa iş bulana dek aç kalırsın, baba evine gitsen sokağa çıkamaz kendi tabirinle "özgür kız" olamazsın.
Bildiğin en büyük aktivite Starbucks'a gitmek ki tatlım biz oranın kahvelerini beğenip içmiyoruz bile. Chemex bilir misin mesela ? Cold Brew falan desem sana ? Yada Colombia kahve çekirdeği desem sana ne ifade eder ?
Bak mesela ben kocama hizmet eden, evimi temizleyen bir kadınım senin beğenmediğin tipten ama senden kat kat kaliteli bir hayat yaşıyorum. Ama senin gibi prenses sendromuna da girmedim 36 senelik hayatımda.
Bize köle falan derken biraz ayakların yere bassın biraz. Sen koca parası yiyip, yediği kaba eden birisin benim gözümde ve bu bizleri aşağılayan tavırlarından ben çok sıkıldım.
Böyle kadınlar değer görüyor. Biz de ev yemek çocuk eşin ve akrabaları üstüne bir de para kazan çalış didin... Hey gidi kahpe dünya. Biz de mi böyle olalım.
yorumlariniza sonuna kadar katiliyorum ama malesef ki konu sahibi gibi düsünce yapisindaki bir insana bunlari anlatamazsiniz. Anlamak, duymak istedikleirni anliyor ve duyuyor. Kendini ancak özgür kiz "gibi", güclü bir kadin "gibi", kulturlu ve elit bir kadin "gibi" hisseder ve asla öyle biri olamaz. Kendini olmak istedigi gibi görüyor iste buda aslinda ne kadar üzücü
Valla limoncunun kendi düşüncesi beni hic alakadar etmez.mesela bende kapalıyim. Ama Atatürk ü bayrağı canımdan çok seviyorum.dun mesela izmirdeydim. bü kadar mı güzel olur. insanı daha geniş ufuklu.buradakiler gibi yobaz değil. cafeye bile gittigimde garson ne iciyonuz diye bi kere sordu sonra ben cagirmayincada gelmedi.yanii artık limonlu kime denk geldiyse yanlış dusunuyo.asıl ben böyle dusunnelerden nefret ediyorumAaa ne münasebet benim atatürkü çok seven muhafazakar arkadaşlarım var..limoncu eğer böyle düşünüyorsa çok büyük önyargı içinde..
Bende hiç muhafazakar değilim, atatürkü severim ancak putlaştırılmasına da çok sinir olurum..
Bu kişinin kendisiyle alakalı bir durum..Kimseyi yaftalamamak lazım
Valla limoncunun kendi düşüncesi beni hic alakadar etmez.mesela bende kapalıyim. Ama Atatürk ü bayrağı canımdan çok seviyorum.dun mesela izmirdeydim. bü kadar mı güzel olur. insanı daha geniş ufuklu.buradakiler gibi yobaz değil. cafeye bile gittigimde garson ne iciyonuz diye bi kere sordu sonra ben cagirmayincada gelmedi.yanii artık limonlu kime denk geldiyse yanlış dusunuyo.asıl ben böyle dusunnelerden nefret ediyorum
Izmirli degilim ama izmirli gibi yaşıyorum demisti...
Ben izmirde okudum hic oyle yasayan kadin görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?