evlilik ....

Ya Allah'ım kızcagıza limonlu limonlu yazıp duruyom.Cıkıpbana bi Allah'ın kulu da demiyo ki ''kızım dogru konus. o limoncuları limonu!aydınlanmısların aydını!'' cık cık cık.kendimi esefle kınıyorum

Kapalılar mapalılar ama oğulları ile evlenip onların soy adını almış neticede beğensin beğenmesin oğullarının kazandığı parayla karnını doyuruyor...
Zaten böyle bir insana kimse katlanmaz adam ve ailesi iyi insanlarmış demek ki.
Başkası olsa kapıya atar hayır çocuk da yok ortada...
Hem hırsız hem ukala adamın parasını çalıyor resmen...

valla ister duyy ister duyma cokta lülü benim icin benim amacım hayatın keyfini cıkarmek eglenmek her gununtadını cıkarmak kocamın parasını yiyorum tabıkı yicem kim yicek baska

herkezin görüsü cok sükür her yerim akıl saglıgım yerinde allah sanada nasip ettin böylesini dalga gecen kendiyle gecer valla ben keyfime bakarım

kapalı derken benim ailemde esimin ailesinde kapalı yoktur yobazlarla isim olmazzz....

..atatürkcü adam kadın acık olur bitti....

kapalı derken benim ailemde esimin ailesinde kapalı yoktur yobazlarla isim olmazzz....

..atatürkcü adam kadın acık olur bitti....

Valla canım zengin adam bulsan koşa koşa giderdin atatürkçüymüş değilmiş hiç bakmazdın bence şimdi hiç ayak yapma.
Şaka tabii alınma olur mu

Valla canım zengin adam bulsan koşa koşa giderdin atatürkçüymüş değilmiş hiç bakmazdın bence şimdi hiç ayak yapma.
Şaka tabii alınma olur mu
beni kendinle bir tutma zikrin neyse fikrin de odur
umarım kocan zengindir yoksa zenginini buldugunda demekki sutlıcaksın...

Kapalı lar yobaz mı
Ayet ile dalga geçilmez.....umarım bir gün o beğenmediğin kapalı insanlara muhtaç olmassın...
benım tanıdığım Atatürkçü ler de hep dürüst....
içlerinde altın stoklayanı da yok bilesin....

valla ister duyy ister duyma cokta lülü benim icin benim amacım hayatın keyfini cıkarmek eglenmek her gununtadını cıkarmak kocamın parasını yiyorum tabıkı yicem kim yicek baska

Çok ulvi bir amaçmış...
Hayatın keyfini nasıl çıkarıyorsun limoncu? Starbucksta kahve içmekle, altın gününde dedikodu yapmakla mı? Adamın parasını yiyip üstüne ona davar diyerek mi? Davar deyip akşama koynuna girerek mi? Nasıl bir yaşam tarzı bu, bir insan kendine bunu nasıl yedirir? Nasıl bir akıl turulmasıdır, nasıl bir hayata bakıştır bu? Çok aşağılık değil mi böyle yaşamak, sırf bir adamın parası için yanında durmak, koynuna girmek?

Ben şahsen "çok da lülü" den sonra zahmet edip de cevap yazmazdım Seph...

Ben de çalışmıyorum şu an limoncu ama aramızdaki fark şu ben kocamı yolunacak kaz olarak görmüyorum. Her şeyimiz her zaman ortaktır dört senedir, ileride de öyle olacak. Yani bu durumda ben de koca parası yiyorum ama diyorum ya bende olduğunda da beraber yedik biz. Seninki apayrı bir durum ama biz ne desek sana hep lülü.

Ben de bunu çalışan kadın olarak yazmadım zaten. Düzenli bir işim yok. Kış aylarında kazanıyorum ama bahar geldimi kocasının eline bakan ev hanımıyım ben de. Bu koca parası yemek değil, hayatı paylaşmak. Limoncununki ise tam anlamıyla kocayı yolmak. Üstelik bunu yaparken adama hakaret etmek. Sevmediği, hor gördüğü, küçümsediği bir adamla sırf parası için hala aynı evi, aynı yatağı paylaşıyorsa ona koca parası yemek denir. Hatta daha ağır şeyler bile söylenebilir.

beni kendinle bir tutma zikrin neyse fikrin de odur
umarım kocan zengindir yoksa zenginini buldugunda demekki sutlıcaksın...

Ben bir tutmuyorum bacım zaten kimse senle bir olamaz da senin google reklamın bile altınlar paralar Düşün ne kadar para ile ilgili konu açmışsın. İnsanın fikri neyse zikri de odur doğru.
Sırf para yüzünden sevmediğin beğenmediğin adama katlanan sensin o kadar mutsuzsum diyorsun bana yakışmıyor diyorsun ama bir yandan da adamın parasını çalıyorsun.
Çalış kendini geliştir yookk ben gezer tozarım eğitimine devam et diyoruz yookk edemem madem çalış yoo ben çalışamam. Atatürkçüyüm diyen insan böyle olmaz açık olununca atatürkçü olunmuyor.

Hayatı paylaşmak başka, kocayı yolmak başka canımcım. Kalkıp bir de bize köle falan diyor. Ev işi yapmamayı marifet sayıyor. Of daha çok şey denir de....

Hayatı paylaşmak başka, kocayı yolmak başka canımcım. Kalkıp bir de bize köle falan diyor. Ev işi yapmamayı marifet sayıyor. Of daha çok şey denir de....

Valla ev işi yapıyorum diye köleysem bu koymaz ki bana. Kocam için yapmıyorum ben ev temizliğini falan. Kendimi rahat, mutlu, temiz hissetmek için yapıyorum. Ya da yemek yapmak, mutfakta olmak benim için terapi. Ha kalkıp eşimin gömleklerini de ütülüyorum çoğu zaman, bir teşekkürü yetiyor mutlu olmama. Bunlar beni köle yapıyorsa varsın olsun. En azından beni seven, sevdiğim ve en önemlisi saygı duyduğum bir adam var hayatımda. Kulu da olurum kölesi de problem değil, yeter ki huzurumuz yerinde olsun

Çok dar görüşlüsün at gözlüğüyle bakıyorsun hayata. sabit fikirlerin var. İş yapan köle, kapalı olan yobaz, bi İzmirliler modern, kapalılar Atatürkçü olamaz. Acayip acayip düşünceler. Çık bu kalıpların içinden. Aaaaa

Yahu zaten neden gocunayım değil mi ? O evde huzurla vakit geçiriyorsam elbet dağılacak ben de temizleyeceğim dediğin gibi bu beni köle yapmaz. Kölelik ne allasen zaten ? Ayrıca kendi dağıttığımı da toplayacağım bekar da olsam yapacağım bunu yani şimdi ne farkı var ? Benim annem hiç gocunmadı ben de gocunmam dediğin gibi huzurumuz ağzımızın tadı yerinde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…