evlilik ....

eee ben sevmiyorum ev isi yapmayı kendimi buna layık görmüyorum yani olamazmı herkez tek düzen olmak zorunda degil suan esimin durumu mu mecbur ben yapıcam bazen esimde yapar o ayrı ama isi mevkisi biraz daha yükselince haftalık birini tutmayı düsünüyroum sen zevk alabilirsin ütüden ben almam o yüzden ütüleri her daim esim yapar hani ev isleri evle ilgili seyler beni cezbetmiyo anlamaya bilirsiniz olabilir ama daha öncede yazdım benim ruhumda ev kadınlıgı yok...

Allah aşkına kocan forklift operatörü limoncu, nereye yükselecek? Müdür mü yapacaklar adamı yoksa ceo mu?

Benim evime her hafta yardımcı abla geliyor, sanıyor musun ki hiç bişeye elimi sürmüyorum hafta boyunca. Ev bu, her gün elin üstünde olmazsa ahıra döner.

Ben bu konuya yazdim, ama senin "benim gibi ozgur kiz..." lafindan sonra dayanamadim, bir sey daha eklemek istiyorum. Ozgurluk koca veya baba parasiyla carsida gezmek olmuyor. Ozgursen tamamen ozgursundur, kimseye eyvallahin yoktur, kimse yuzune bakmasa da dimdik ayakta durabilip hayatina bakabilmektir. Sana evlenmeden onde baban bakiyordu, simdi de kocan bakiyor. Eline para vermese ac kalirsin. Ustelik sen de bu parayi kaybetmemek icin istemedigin bir evliligi surduruyor, kocanla ayni yatagi paylasiyorsun. Anlattiklarina gore bu adami ne seviyor, ne saygi duyuyorsun. Sen ozgur degilsin, tam tersine kole hayati yasiyorsun. Bence bir kendine gel. Para guctur vs demissin de, canim o baskasinin parasiyla olmuyor iste, kendin calisip kazandigin parayla oluyor. Bunu da yanlis kullanmissin.

Ahh sephora amaçlar ve hayatlar ne kadar farklı değil mi?

Ahh sephora amaçlar ve hayatlar ne kadar farklı değil mi?

Çoook farklı...

Üzmek, kırmak, küçümsemek için yazmıyorum inan. İçinde bulunduğu durumu görsün, dışardan nasıl göründüğünü farketsin diye yazıyorum. Belki sert, belki dimdik ama limoncuya gerekn bu diye düşünüyorum.
Ben bir kadının kendine bu şekilde davranmasına, böyle bir hayatı kendine layık görmesine üstelik bununla övünmesine katlanamıyorum.

Esimle benim de zevklerimiz cok cok farkli. Ama bu benim icin bir kriter degil. En kotu gunlerimde yanimda olan basarisizliklarimi basarilarimi iyiyi kotuyu derdimi her seyimi tereddut etmeden paylasabildigim benim en yakin dostum esim. Her guzelin bir kusuru vardir diye dusunuyorum. Esimin ya da benim degil ama bizim evliligimizin kusuru da zevklerimizin farkli olmasi varsin olsun. Yanlis anlamayin kimsenin sikintisini kucumsemem ama bunlar evlilikte ufak tefek sorunlar diye dusunuyorum. Bazi seyleri bayan arkadaslarla yapmak daha eglenceli oluyor. Mesela erkekler alisverisi sevmez. Bir bayan arkadasimla alisvrise cikmayi tercih ederim. Sizinle hobilerinizi gerceklestirecek kiz arkadaslariniz olabilir. Her seyi esinizle yapmak zorunda degilsiniz.

yanlız ben yasal hakkımı alıyorum esimden ayrıca ben esimden degil o benden harclık alır maas kartıda kredi kartıda bendedir ben ev isi yapıyosun oda calısıyo tabıkı maasın yarısı benim olucak ayrıcaa
ask tabıkı var ama geri kalan konularda anlasamıyoruz diye yazıyorum sana göre asıksan asalama olmayanilir bana göre olur asıgım diye her halini kabul edicek halin yok yontulması icin ugrasmak gerek bu kimi iyi sözle olur kimi asalamayla

eee demekki önüne bi fısatt cıktıkı yazıyorum

eee söyliyim ırkcıyım kendi yöremin dısınsa pek insan istemem sevmem benim düsüncem bu saygı duy haaa baska yöre olur ama DİBİNE KADAR ATATÜRKCÜ OLUR O ZAMAN BASIMIN TACI
Sen aslen nerelisin merak ettim? İzmirlileri ve İzmiri sevdiğini söylemişsin ama sen nerelisin?

Şu konuya ne zaman baksam yeni bir bomba patlatıyorsun:)
Senin konularına çok yorum yazmadım ama şunu görüyorum...
Sandığın gibi değilsin ve böyle gidersen umduğun gibi de olamayacaksın.Ne sen ne de hayatın...

Benim tavsiyem acilen bir iş bul.Ağzın laf yapıyor,satış pazarlamayla alakalı çalışabilirsin.Emlak da olabilir bunu bir düşün.
İş konusunu halledince bu adamdan boşan.Sonra sana sınıf atlatacak bir koca bulmaya çalış.Sende o potansiyeli görüyorum.

Hayal kuruyorsun. Eşinin mesleği belli, çapı belli, kazanacağı para belli.

Ama sen onu boşayıp bir bankacı bulabilirsin bence. Kapında bankacılar dizilmiş nasıl olsa.
suan baska koca düsünmüyrum cnm ben koca meraklısı olsam yazarım zaten belli sizin aklınız fikriniz koca ve cinsellik sanırım sasıyorum size yaa burda okuyodum adam biraz cinseelik istemiyo diye kadınlar hemen bosan cinselliksiz evlilik mi olur yazıyodu szide öyle heralde ben daha öncede yazdım bosanmadan bi cocuk mu yapsam cünkü bosandıgım zaten bidaha evlenmek istemem cocugum olursa daha rahat keyfime hayatıma bakarım diye öyle olsa koca koca koca diye delirirdim

tesekkür ederim cnm evliykende calıstım ama sartları hosuma gitmedi cıktım satıs pazarlama degil ama müsteri hizmetlerinde takım liderine kadar cıktım calıstıgım zaman iyiyim zaten vardiyeli is arıyorum sabah erken kalkmak bana göre degil kariyerde bakıyorum artık is ilanlarına kısmet

Hayal kuruyorsun. Eşinin mesleği belli, çapı belli, kazanacağı para belli.

Ama sen onu boşayıp bir bankacı bulabilirsin bence. Kapında bankacılar dizilmiş nasıl olsa.
eee yuhh yaniii olmayan biseyi yazıcak degilim sana ispatlıcak da degilim burdaki hayal peretlerle beni karıstırma ben yasadıgımı yazarım böyle bi pozisyon cıktı ve yazdım yani daha egitim görüyolar ona göre bakıcaz oldumu sana bi kücük altın yollıcam :))) anarsın benii

O "maasini aliyorum da harclik veriyorum da" olaylari kocan izin verdigi kadar olur iste. Adam istese sana harclik verir. Ben ilk mesajimda da dedigim gibi, sen vur kafasina al ekmegini biriyle evlenmissin. Senin kocanin elinden para almakta ne var... Onu ben de yaparim.
Bosanmak bile babanin korkusuna istemiyorsun. Neden? Cunku bu sefer yine babana bagimli yasayacagini biliyorsun. "Ben mutsuzsam, bosanmaya karar verdiysem kim karisir, ben kendime bakarim, babamdan bana ne" diyemiyorsun. Ozgur olsaydin derdin iste. Seninki sirf laf, ama kavramlarin anlamlarini bilmeden kullaniyorsun ve kendinle celisiyorsun, haberin yok.
Asiksan asagilama olmaz degil, saygisizsan asagilama olur. Sen elestiriyle asagilamayi ve saygisizligi birbirine karistiriyorsun. Sen esine saygi bile duymuyorsun. Asigim masigim diye adama etmedigin hakaret kalmadi. Senin asktan ne anladigin da belli degil.
Baba boyundurundan koca boyunduruguna, olmadi yine baba boyunduruguna yasamini surduruyorsun. Hayatta bosanmak gibi onemli bir karari bile babandan oturu alamiyorsun,. Kusura bakma, bu ozgurluk degil. Sen kullandigin kelimelerin anlamini bilmiyorsun, iclerini dolduramiyorsun, havadan sallayip duruyorsun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…