- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
suan baska koca düsünmüyrum cnm ben koca meraklısı olsam yazarım zaten belli sizin aklınız fikriniz koca ve cinsellik sanırım sasıyorum size yaa burda okuyodum adam biraz cinseelik istemiyo diye kadınlar hemen bosan cinselliksiz evlilik mi olur yazıyodu szide öyle heralde ben daha öncede yazdım bosanmadan bi cocuk mu yapsam cünkü bosandıgım zaten bidaha evlenmek istemem cocugum olursa daha rahat keyfime hayatıma bakarım diye öyle olsa koca koca koca diye delirirdim
amann allah askıan esim versin versin maasın 3 te biri bölünüyo cocuk icin 600 lirayla zengin olunmaz ben zaten burdada o parayı harcıyorumBence çocuğu yapıp kocadan nafaka koparma derdindesin. Sen önce kendine bakabil de çocuğun eksik kalsın. Bu çok aciz bir düşünce yine. Sırf kendini tatmin etmek ya da nafaka koparmak için çocuk yapıp bir çocuğu babasız, bir babayı evlatsız bırakacaksın. Yazdığın, düşündüğün her şey bir öncekinden beter. Korku filmi senaryosu gibi.
Evet cinsellik yaşamadığım yanında mutlu olmadığım adamla evli kalmam muhtemelen. Çünkü kimseye muhtaç değilim, kimseyi çekmek zorunda da değilim.
amann allah askıan esim versin versin maasın 3 te biri bölünüyo cocuk icin 600 lirayla zengin olunmaz ben zaten burdada o parayı harcıyorum
600 liraya üç çeyrek altın alırsın ayol az para mı?
Valla içinde ev hanımlığı olsa ne olmasa ne sonuç itibari ile o ev işlerini yapıyormuşsun işte ister cezbetsin ister etmesin.eee ben sevmiyorum ev isi yapmayı kendimi buna layık görmüyorum yani olamazmı herkez tek düzen olmak zorunda degil suan esimin durumu mu mecbur ben yapıcam bazen esimde yapar o ayrı ama isi mevkisi biraz daha yükselince haftalık birini tutmayı düsünüyroum sen zevk alabilirsin ütüden ben almam o yüzden ütüleri her daim esim yapar hani ev isleri evle ilgili seyler beni cezbetmiyo anlamaya bilirsiniz olabilir ama daha öncede yazdım benim ruhumda ev kadınlıgı yok...
merakEnişteyi bulup konularını okutsam sevaba girer miyim acaba
sen kendinle dalga gec kızım benim zevk aldıgım seyler sana gülünc geliyosa ac bitarfaını oraya bak gül yani sana anca bu cevap yakısırÜç çeyrek ya da Starbucks' da 60 Caramel Macchiato Yani heralde 10 falandır orta boyu.
sana göre hikaye olabilir bizde böyle bizim sülaledede böyle sizinkier pinti olur ogullarına ev vermez para vermez o ayrı bende öyle bosnak istemem hakarete ugramıs hissederim cnmAy sen Bosnak misin?
O altin, ev, para muhabbetlerinde bitmek bilmeyen isteklerine tepki gosterilince "bizim orada boyle yapilir" diye satiyordun buradakilere. Ben zaten bu bir toplumun kulturu olmaz, sizin aile boyledir demistim. Ben de Bosnagim, ve bir daha bu sacma istekleri Bosnaklara satmazsan iyi edersin. Hakarete ugramis gibi hissettim kendimi. Yok evlilerin bir yillik faturalarini baskasi odermis, yok evi olmayana kiz verilmezmis, altiniydi bilmemnesiydi ayri hikaye... Hadi be oradan.
ayrıcada gurru duyuyorum vallla keske her yöre yapsa aile ne ise yarıyo yapıcak tabi evde alıcak arabasınıda alıcak takılarınıda yapıcak ki bizde bunlar söylenmez yani yapılıcagını bilinir o yüzden pek dısarı kızda verilmez meslıklede alakas yok daha öncede yazdım bi akrabamız avukatta gene yapıldı bitanesi dis teknisyeniydi yine yapıldı size tuhaf gelebilir bizede dımdızlak evlenenler tuhaf geliyoAy sen Bosnak misin?
O altin, ev, para muhabbetlerinde bitmek bilmeyen isteklerine tepki gosterilince "bizim orada boyle yapilir" diye satiyordun buradakilere. Ben zaten bu bir toplumun kulturu olmaz, sizin aile boyledir demistim. Ben de Bosnagim, ve bir daha bu sacma istekleri Bosnaklara satmazsan iyi edersin. Hakarete ugramis gibi hissettim kendimi. Yok evlilerin bir yillik faturalarini baskasi odermis, yok evi olmayana kiz verilmezmis, altiniydi bilmemnesiydi ayri hikaye... Hadi be oradan.
edepli olunca agızları cok acılıyo dalgaya vuruyolar kimse benim zevk aldıgım seylerle dalga gecemez gecerse baska kapıyo burası dalga yeri degil benim hayatımı renklendiren seylerlimoncu içindeki canavar çıktı herkese ayrı laf yetiştiriyorsun maşallah..
O "maasini aliyorum da harclik veriyorum da" olaylari kocan izin verdigi kadar olur iste. Adam istese sana harclik verir. Ben ilk mesajimda da dedigim gibi, sen vur kafasina al ekmegini biriyle evlenmissin. Senin kocanin elinden para almakta ne var... Onu ben de yaparim.
Bosanmak bile babanin korkusuna istemiyorsun. Neden? Cunku bu sefer yine babana bagimli yasayacagini biliyorsun. "Ben mutsuzsam, bosanmaya karar verdiysem kim karisir, ben kendime bakarim, babamdan bana ne" diyemiyorsun. Ozgur olsaydin derdin iste. Seninki sirf laf, ama kavramlarin anlamlarini bilmeden kullaniyorsun ve kendinle celisiyorsun, haberin yok.
Asiksan asagilama olmaz degil, saygisizsan asagilama olur. Sen elestiriyle asagilamayi ve saygisizligi birbirine karistiriyorsun. Sen esine saygi bile duymuyorsun. Asigim masigim diye adama etmedigin hakaret kalmadi. Senin asktan ne anladigin da belli degil.
Baba boyundurundan koca boyunduruguna, olmadi yine baba boyunduruguna yasamini surduruyorsun. Hayatta bosanmak gibi onemli bir karari bile babandan oturu alamiyorsun,. Kusura bakma, bu ozgurluk degil. Sen kullandigin kelimelerin anlamini bilmiyorsun, iclerini dolduramiyorsun, havadan sallayip duruyorsun sadece.
Off aman aman simdi girmeyelim o konulara, zaten eski konularinda onlarca sayfa tartisildi bunlar. Ne sende bir sey degisiyor, ne karsit fikirlilerde. Senin dediklerinin bir tekine bile katilmiyorum, zihniyetim de seninkinin tersi durumda diyorum ve birakiyorum. Bana taban tabana zit bir hayat gorusun, zihniyetin ve karakterin var zaten, ortak paydada bulusmamiz mumkun degil.ayrıcada gurru duyuyorum vallla keske her yöre yapsa aile ne ise yarıyo yapıcak tabi evde alıcak arabasınıda alıcak takılarınıda yapıcak ki bizde bunlar söylenmez yani yapılıcagını bilinir o yüzden pek dısarı kızda verilmez meslıklede alakas yok daha öncede yazdım bi akrabamız avukatta gene yapıldı bitanesi dis teknisyeniydi yine yapıldı size tuhaf gelebilir bizede dımdızlak evlenenler tuhaf geliyo
Bişi Sorucam. Eşinize saygı duymuyorsunuz, duygusal birşey hissetmiyorsunuz ama aynı yatağı paylaşabiliryosunuz.
Yani kötü birşey asla söylemek istemiyorum ama tüm bunları para için mi yapıyorsunuz? Kazandığı parayı 'kendiniz ' için biriktirmek için mi?
Arkadasim senin lugatinda "almak vermek" disinda kelime yok mu allasen?sana göre hikaye olabilir bizde böyle bizim sülaledede böyle sizinkier pinti olur ogullarına ev vermez para vermez o ayrı bende öyle bosnak istemem hakarete ugramıs hissederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?