evlilik ....

o öyle yazmış olabilir limoncu zaten herkes tarafından değişik şahsıyla meşhur burda.Asıl şaştığım o kadar eğitimli olduğunu söyleyen kaliteli olduğunu iddia eden hanımların aynı seviyede cevaplar vermeleri gerçekten okuyunca bütün sayfaları o kadar kötü duruyor ki.haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz kızlar

nikahlı kocanmı nikahlı DAVARINMI bi karar ver artık

Yav limoncu şimdi konu açsam bırak kocayı, sevgilime davar desem bana da herkes kızar. Sen de sütten çıkma değilsin, bir hatanı kabul et.
valla esimin yaptıklarını anca öyle anlatabildim bunlara esim biraz pasif saf olabilir ama isine geldimi akıllıların
sen kendıne yakıştırdıgını bikaç sayfa once yazdın bidaha yazmayla ugrasamıycam cicim
aynen sana iade ediyorum ...

haklıyken haksız duruma dusmeyle alakası yok 50 sayfa duzgun yorum yazılmış hangısını anlamış konu sahıbı?bak ama onun dılınden yazmaya baslayınca davarım dedıgı adama nıkahlı kocam dıye hitap etmeye basladı demekkı limoncunun anladıgı dıl bu çivi çiviyi söker

bu seni niye alakadar ettı sanane yanii

Kardeş bana ne tabii de burada her konu açtığında eşin ve evliliğin hakkında onca kötü şey yazıyorsun her şekilde yorum da gelir soru da.
Eşinin haberi yok belli. Sana bu imayı yapan üyeyi de kocana göz koymakla suçluyorsun.
Konuya sonradan dahil olanlar için belirteyim kimse kimsenin kocasına göz dikmiş değil.

seni cesaretindne dolayı teprik ediyorum 2 kisi yazabildi helal olsun hanfendiler cok elit tabaka ama küfürlesmeye gelince aynı bölümden oluyolar

iste edepsizlerin ilki bu

valla esimin yaptıklarını anca öyle anlatabildim bunlara esim biraz pasif saf olabilir ama isine geldimi akıllıların

aynen sana iade ediyorum ...
Ya hu iyi de, sen bu adamı 145785566 tane konunda öyle bir anlattın ki, sabır küpü, sana her şekilde katlanan, evden işe işten eve bir adam imajı oluştu. Sonra hop diye adama davar deyince, hem suçlu hem güçlü oldun.
Yoksa aldatan, döven, kötü davranan kocalara en sakinimiz bile saydırıyor. Ama senin durum farklı, hiç saptırma.

Valla ben limoncuyu seviyorum burada herkeisnde sevdigini dusunuyorum yoksa gozardi edilir kimse bisey yazmaz ilgilenmez
Sahsina munhasir biri sempatikte belki esinin yuzunede davar diyodur oda guluyordur.ilestismi askim balimdan farkli ciftler varben vala.lomoncu atilcak diye tirsiyorum seviyorum yani gayete komik tartismaniz

kah kah lahh iste allah sizede pasif davar gibi bi koca nasip etsin ben yazdıgım seyden hicccccccccccc gocunmam valla
Kiz bana niye sardin ben seviyorum seni gicik sey
Hem nie bedua ediyon davar koca versin diye tovbe de ztn evde kalma yolunda emin adimlarla ilerliyorum birde bedua edion

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…