bu seni niye alakadar ettı sanane yaniiEşin buraya üyeliğini ve onun hakkında yazdığın şeyleri biliyor mu?
Derece mi? Sınamalı olmadan sınıf geçsem sukretmem lazım.olsun canım, bölüm dışı da olsa senden derece bekliyoruz biz.
sınavında başarılar.
Yav limoncu şimdi konu açsam bırak kocayı, sevgilime davar desem bana da herkes kızar. Sen de sütten çıkma değilsin, bir hatanı kabul et.bu seni niye alakadar ettı sanane yanii
sen kendıne yakıştırdıgını bikaç sayfa once yazdın bidaha yazmayla ugrasamıycam cicimbencede sana yakısır
o öyle yazmış olabilir limoncu zaten herkes tarafından değişik şahsıyla meşhur burda.Asıl şaştığım o kadar eğitimli olduğunu söyleyen kaliteli olduğunu iddia eden hanımların aynı seviyede cevaplar vermeleri gerçekten okuyunca bütün sayfaları o kadar kötü duruyor ki.haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz kızlarSeviyeyi düşüren limoncu aslında. Kocasını her fırsatta sevmediğini söyleyen kocasına davar diyen onunla ev arkadaşı olmak istediğini söyleyen. Bir de bana para versin, ayda bir kere tatmin ederim onu demiş. Arkadaş da, para için birlikte olan kadınlara ne denir biliyor musun demiş. Ben hiç yadırgamadım.
nikahlı kocanmı nikahlı DAVARINMI bi karar ver artıkkonu öyle degildi öyle konu bile yoktu o azgın kadın durduk yere yazdı o cümlesini alim olan anlar kendince ben yazmadım mune ya o öyle mi anladı dicek baksennn
adam benim nikahlı kocam konu cok baskeyken baska yerlere cekmek isteyen sizsiniz bence
valla esimin yaptıklarını anca öyle anlatabildim bunlara esim biraz pasif saf olabilir ama isine geldimi akıllılarınYav limoncu şimdi konu açsam bırak kocayı, sevgilime davar desem bana da herkes kızar. Sen de sütten çıkma değilsin, bir hatanı kabul et.
aynen sana iade ediyorum ...sen kendıne yakıştırdıgını bikaç sayfa once yazdın bidaha yazmayla ugrasamıycam cicim
kah kah lahh iste allah sizede pasif davar gibi bi koca nasip etsin ben yazdıgım seyden hicccccccccccc gocunmam vallaYa ben bu davar lafina cok guluyorum.once hayvamcilik yapiyo sandim.limoncum.esini ondanmi davar diyor sandim
haklıyken haksız duruma dusmeyle alakası yok 50 sayfa duzgun yorum yazılmış hangısını anlamış konu sahıbı?bak ama onun dılınden yazmaya baslayınca davarım dedıgı adama nıkahlı kocam dıye hitap etmeye basladı demekkı limoncunun anladıgı dıl bu çivi çiviyi sökero öyle yazmış olabilir limoncu zaten herkes tarafından değişik şahsıyla meşhur burda.Asıl şaştığım o kadar eğitimli olduğunu söyleyen kaliteli olduğunu iddia eden hanımların aynı seviyede cevaplar vermeleri gerçekten okuyunca bütün sayfaları o kadar kötü duruyor ki.haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz kızlar
bu seni niye alakadar ettı sanane yanii
seni cesaretindne dolayı teprik ediyorum 2 kisi yazabildi helal olsun hanfendiler cok elit tabaka ama küfürlesmeye gelince aynı bölümden oluyolaro öyle yazmış olabilir limoncu zaten herkes tarafından değişik şahsıyla meşhur burda.Asıl şaştığım o kadar eğitimli olduğunu söyleyen kaliteli olduğunu iddia eden hanımların aynı seviyede cevaplar vermeleri gerçekten okuyunca bütün sayfaları o kadar kötü duruyor ki.haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz kızlar
iste edepsizlerin ilki buhaklıyken haksız duruma dusmeyle alakası yok 50 sayfa duzgun yorum yazılmış hangısını anlamış konu sahıbı?bak ama onun dılınden yazmaya baslayınca davarım dedıgı adama nıkahlı kocam dıye hitap etmeye basladı demekkı limoncunun anladıgı dıl bu çivi çiviyi söker
Ya hu iyi de, sen bu adamı 145785566 tane konunda öyle bir anlattın ki, sabır küpü, sana her şekilde katlanan, evden işe işten eve bir adam imajı oluştu. Sonra hop diye adama davar deyince, hem suçlu hem güçlü oldun.valla esimin yaptıklarını anca öyle anlatabildim bunlara esim biraz pasif saf olabilir ama isine geldimi akıllıların
aynen sana iade ediyorum ...
az once azgındım şimdide edepsizmi oldumiste edepsizlerin ilki bu
tePrik değil teBrikseni cesaretindne dolayı teprik ediyorum 2 kisi yazabildi helal olsun hanfendiler cok elit tabaka ama küfürlesmeye gelince aynı bölümden oluyolar
Kiz bana niye sardin ben seviyorum seni gicik seykah kah lahh iste allah sizede pasif davar gibi bi koca nasip etsin ben yazdıgım seyden hicccccccccccc gocunmam valla
edepsizzzzzzzzzzzzaz once azgındım şimdide edepsizmi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?