:) Halbuki finallerim bugün bitti, tam da keyif sürmelik bir süreç beni bekliyordu derken mapısAjaja ayna aynaaa. Ay ne güzeldi. Özlemişim be.
Yok yok o bizi geyikten ucurcak kavgadan değil.
sen kimsin be nerden alıyosun bu cesareti dengesiz kızz defol surtan sülük müsün nesinozelden adres beklıyorum korkma acımıycak sadece adam seni boşıycak o kadar soz sonra ben sana starbucksta kahve ısmarlıycam hadi gene ıyısın bendensın
hakaret etmeden yazsaydın şaşardım zaten sen busun iştesen kimsin be nerden alıyosun bu cesareti dengesiz kızz defol surtan sülük müsün nesin
Benim sabah dokuzda finalim var gülmelere doyamadim ki çalışayım.:) Halbuki finallerim bugün bitti, tam da keyif sürmelik bir süreç beni bekliyordu derken mapıs
Zaten kocam da yokGecenin bu saatinde limoncu beni burada tutuyor
yemin ediyorum sesli güldüm ahhahahhahahhahbencedeMune gelsin belki ceza alıcam ama sizin gibi edepsizlerde alıcak bu ne cesaret ya siz kim oluyosunuz bel altı konusuyosunuz hele o tolin yokmu yolda görsen sacını basını yolar kusmugunda bogarım terbiyesiz kocama göz dikmis hadsiz
Kızım git dersini çalışBenim sabah dokuzda finalim var gülmelere doyamadim ki çalışayım.
Haha olur mu biz onu tutuyoruz.
bencedeMune gelsin belki ceza alıcam ama sizin gibi edepsizlerde alıcak bu ne cesaret ya siz kim oluyosunuz bel altı konusuyosunuz hele o tolin yokmu yolda görsen sacını basını yolar kusmugunda bogarım terbiyesiz kocama göz dikmis hadsiz
Tolinyemin ediyorum sesli güldüm ahhahahhahahhah
bencedeMune gelsin belki ceza alıcam ama sizin gibi edepsizlerde alıcak bu ne cesaret ya siz kim oluyosunuz bel altı konusuyosunuz hele o tolin yokmu yolda görsen sacını basını yolar kusmugunda bogarım terbiyesiz kocama göz dikmis hadsiz
Benim sabah dokuzda finalim var gülmelere doyamadim ki çalışayım.
Haha olur mu biz onu tutuyoruz.
Ay girse ne güzel olurdu he. Limoncu engin felsefi bilginle anlatsana şunları bana bi mok anlamıyorum.Kızım git dersini çalış9 saatin kaldı, limoncu mu girecek sınavına?
yemin ediyorum sesli güldüm ahhahahhahahhah
limoncuyu sevmeyebilirsiniz ama öyle ağır hakaret yapan kadın bence limoncudan kat kat basittir.ayıp be k.k kulübünde seviye iyice düşmüşvalla o aklından gece kelime bence düsünene layık ben nikahlı yım ya sen icindede nikah varmı göz perden de falan edepsizlilgin tavanındasın suan o.... yu aynen sana layık buluyorum ben ...
Ben yetemem limona hocaları ayarlarım bendesiniz merak etmeyin.canım hadi ama acilen avukata ihtiyacımız olabilir.
sen sınavlarını ver, sana iş çıkacak buralardan...
:) Hayal bile edemedim valla. O kadar söyleyeyim.Ay girse ne güzel olurdu he. Limoncu engin felsefi bilginle anlatsana şunları bana bi mok anlamıyorum.
bana kocama göz dikmiş dedi ya ahahhahahhaha
limoncunun kocasını çalmaya geldımSen nerelerdeydin ya bir geldin pir geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?