evlilik ....

Ajaja ayna aynaaa. Ay ne güzeldi. Özlemişim be.

Yok yok o bizi geyikten ucurcak kavgadan değil.
:) Halbuki finallerim bugün bitti, tam da keyif sürmelik bir süreç beni bekliyordu derken mapıs
Zaten kocam da yok Gecenin bu saatinde limoncu beni burada tutuyor

ozelden adres beklıyorum korkma acımıycak sadece adam seni boşıycak o kadar soz sonra ben sana starbucksta kahve ısmarlıycam hadi gene ıyısın bendensın
sen kimsin be nerden alıyosun bu cesareti dengesiz kızz defol surtan sülük müsün nesin

:) Halbuki finallerim bugün bitti, tam da keyif sürmelik bir süreç beni bekliyordu derken mapıs
Zaten kocam da yok Gecenin bu saatinde limoncu beni burada tutuyor
Benim sabah dokuzda finalim var gülmelere doyamadim ki çalışayım.

Haha olur mu biz onu tutuyoruz.

bencede Mune gelsin belki ceza alıcam ama sizin gibi edepsizlerde alıcak bu ne cesaret ya siz kim oluyosunuz bel altı konusuyosunuz hele o tolin yokmu yolda görsen sacını basını yolar kusmugunda bogarım terbiyesiz kocama göz dikmis hadsiz

yemin ediyorum sesli güldüm ahhahahhahahhah

Anaaam davar koca kıymete bindi
Bundan işte karı koca arasına girme derler
Merak etme senin o kocayı da kimse almazdı senden başka
Ama iyi güldüm gece gece

Kim ne yapsın yahu senin kendi deyiminle "davar" kocanı. Sen sabah git bi latte falan iç kendine gel, bozdu seni burası başa çıkamadın bu kadar akıllı kadınla. Ee altın istiflemeye benzemez limoncu.

valla o aklından gece kelime bence düsünene layık ben nikahlı yım ya sen icindede nikah varmı göz perden de falan edepsizlilgin tavanındasın suan o.... yu aynen sana layık buluyorum ben ...
limoncuyu sevmeyebilirsiniz ama öyle ağır hakaret yapan kadın bence limoncudan kat kat basittir.ayıp be k.k kulübünde seviye iyice düşmüş

Son düzenleme:
Ay girse ne güzel olurdu he. Limoncu engin felsefi bilginle anlatsana şunları bana bi mok anlamıyorum.
:) Hayal bile edemedim valla. O kadar söyleyeyim.
Ben de 2 haftadır her gün 2-3 saatlik uykuyla gezdim, şu anda da direniyorum limoncu beni tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…